Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden erkekler sizin polisiniz mi gardiyanınız mı? Ki ben babamın böyle bir şeye şahit olmasını bile istemem deç Dünyanın bin bir türlü hali var.Tacizci de bıçak da olabilirdi.Az gündeme göz atın.Sizin de yaptığınız peşin hüküm yani.

Dilerim Rabbim çaresizliği tattırmaz size. Tabiki yardım etmeye mecbur değil kimse vicdani bir şey bu. Sizi birisi taciz ederse günün birinde (Allah korusun) bu yazdıklarınızı hatırlayın.

Alt tarafı polis gelene kadar 10 tane adamın bir tacizciyi tutması gardiyanlık değil,
insanlık görevi.

Siz de haklısınız ne diyeyim. Sizin gibi düşünenler varsa daha çooooook tecavüz edilip öldürülen kadın ve çocuk görürüz haberlerde.
Tacize tecavüze şahit olup susarsınız.

Hanimefendiler siz iyimisiniz?cidden soruyorum! yapilanin taciz olmasi icin afedersiniz de kadinin elini tutup malum yerini mi elletmesi mi lazim?Elin de delili var videoya alinmis,adamin niyeti karakolda onaylanmis,"yanlis anlamissin,adamin yaptigi tacize girmez" demek ne demek!toplu tasima da mansturbasyon yapmak dunyanin her ulkesin de tacize girer nokta!Karsindakinin seni kotu hissettirecek her hareketi bakisi da dahil tacizdir.Konu sahibi gecmis olsun, insallah tez zaman da bulunur.Bunun aynisini Kanada da bir tanidigin basina geldi,sucluyu aradilar ama bulunmadi sanirim,umarim bu pislik biraz korkmustur da bir daha boyle biseye tesebbus etmez.

Son düzenleme:

Umarım korkmustur bir daha cesaret edemez bulunursa Tabi cok daha iyi olur

Ben de tam bunu demek istedim. Adam Kaçtıktan 7 8 dk sonra Ekip geldi

Bir kadının önünde onu rahatsız edecek şekilde mastürbasyon yapması çok masum haklısınız. Sizin önünüzde yapsaydı adamcağız kabahat işliyor ama napsin tutamadı kendini mi diyecektiniz ? Tepki verdiğiniz veya anlayamadığıniz şeyi gerçekten anlayamadim

Konu sahibi tebrik ederim sizi polis gelene kadar şoför neden kapıları açık bıraktı anlamadım.Normalde hırsızlık falan olunca kapılar kapalı oluyor bununda araştırılması gerekli.Toplum içinde adet gelenek göreneklere aykırı davranmak hiçbir zaman normallestirilmemeli .Masturbasyonu bırak çişi geldiyse çaresine baksın cami wcsi olur umum wc olur onu bulsun otobüste çocuk gibi neden orasını tutsun ki.Yüzü keşke olsaydı polisler daha rahat bulurdu.Bu arada polise verdiniz suç olması olmamasi hakkinda size bilgi verdiler ne güzel buradaki yorumlardan ziyade polisin yorumu daha doğru değil mi?

Ben de polisin yorumunu dikkate almıstım ama öyle yorumlar okuyunca kendimi kötü hissettim. Orda kendimi yalnız hissettim diye buraya geldim burası daha beter oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…