Toplum içinde zorlanıyorum kursu bırakmalımıyım ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
İngilizce kursuna başladım. Sınıf 10 kişilik haliyla bana çok söz hakkı düşüyor. Bildiğim soruya bile cevap veremiyorum yada hoca sorunca ne varsa unutuyorum sanırım bu biraz da sosyal fobi. Kendimi kursa gittikçe yetersiz hissetmeye başladım. Online kurs mu alsam. Toplum içine çık kimsenin kimseden üstünlüğü yok diyebilirsiniz ama bunca üniversite hayatından sonra bile geçmemişse sadece toplumla iç içe olmakla bittimiyor demekki diyorum kendime. Psikiyatrik destek almam lazım sanırım ama bunun için yeterli maddi gücüm yok. Kursta hoca beni saf falan zannediyordur oysa ki psikojik bir eahatsızlık benimkisi. Kursa gitmek işkence gibi ne yapacağım

Öğretmenlik bölümü mezunuyum. Bir sürü sunuma çıktım ama geçmedi. Hocaya söylersemeye de çekiniyorum koskoca kız çocuk gibi çekiniyor derse

Sanki beni yazmissiniz bende kursta soz hakki verildiginde gozler bana cevriliyor ya herkes tarafindan sesim bile bir tuhaf cikiyo o zaman. Takipteyim konuyu

Sanki beni yazmissiniz bende kursta soz hakki verildiginde gozler bana cevriliyor ya herkes tarafindan sesim bile bir tuhaf cikiyo o zaman. Takipteyim konuyu
Benim de sesim değişiyor. Evde okuduğum metni hoca hadi sen oku deyince okuyamadım. Kendi kendime bir güldüm içimden

Bende topluluğa eğitim veren bir meslekteyim. Ve her defasında bunu pik yapmış şekilde yaşarım. Bir kaç ay evvel bir kaza nedeniyle çarpıntı atakları yaşayınca dr bir ilaç verdi.. o ilacı kullandığımda sahnede eğitim vermeyi bırak show yaptığımı gördüm kendime inanamadım. Kürsüye saklanan ben kürsüye gelmedim bile tüm sahneyi ve bedenimi kullanarak sesimi yüksek tonda ve kendinden emin tutarak eğitim verdim.. Meğer bu ilaç bu şekilde sosyal fobi yaşayan pek çok insan tarafından bu amaçlada kullanılıyormuş.. Hayatımın en güzel eğitim günüydü:)

bence bir psikolog desteği alabilşrsğn. ama kursu da bırakma sakın. psikolog desteğiyle aşabilirsin bu sorununu
Masraflı bir şey. Devlet hastanesine gittim. İlaç yazdılar direkt. Bir süre kullanıp bıraktım. Benim daha çok konuşmaya ihtiyacım var sanırım.

Ben de ing .ogretmeniyim inanin saf ya da cekingen ogrenciyi rahatlikla ayirt edebilir bir ogretmen.Belli bir deneyimi de varsa coktan ayirdetmistir.Yapabileceginiz seyleri tekrar ederek gelin kursa,hem faydasi olur.Hem daha guvenerek soz alirsiniz.Şimdi birakirsaniz yasinız büyüdükce hem ing .pratigiyle,hem bu cekingenlik derdiyle başetmesi zorlaşır.

Dediğiniz ilacı biliyorum sanırm. D ile başlıypr

Öğretmenlik bölümü mezunuyum. Bir sürü sunuma çıktım ama geçmedi. Hocaya söylersemeye de çekiniyorum koskoca kız çocuk gibi çekiniyor derse

Çekinemenin yaşla ilgisi yok. Bir çocuk yetişkinden daha girişken olabilir pekala. Siz de yazmışsınız kişilik ya da tedavi olunması gereken bir problem diye. Madem eğitimcisiniz size böyle bir sorunla gelen öğrenciye ne yapardınız onu düşünün. Öyle hareket edin.

26 yaşındayım doktoraya hazırlanıyorum. Yaşım küçük diye olsa tamam da koca kız nasıl böyle demiş olabilir hoca

ilacın adı neydi?

Tahtaya çıkardığım bir öğrencim utandığı için ağlamıştı. O hün o öğrencimde kendime gördüm.

26 yaşındayım doktoraya hazırlanıyorum. Yaşım küçük diye olsa tamam da koca kız nasıl böyle demiş olabilir hoca
Hocaya ne dediniz ki,boyle ayrintili birsey okumadim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…