- 2 Temmuz 2017
- 152
- 856
- 103
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Di.... al mi?Bende topluluğa eğitim veren bir meslekteyim. Ve her defasında bunu pik yapmış şekilde yaşarım. Bir kaç ay evvel bir kaza nedeniyle çarpıntı atakları yaşayınca dr bir ilaç verdi.. o ilacı kullandığımda sahnede eğitim vermeyi bırak show yaptığımı gördüm kendime inanamadım. Kürsüye saklanan ben kürsüye gelmedim bile tüm sahneyi ve bedenimi kullanarak sesimi yüksek tonda ve kendinden emin tutarak eğitim verdim.. Meğer bu ilaç bu şekilde sosyal fobi yaşayan pek çok insan tarafından bu amaçlada kullanılıyormuş.. Hayatımın en güzel eğitim günüydü:)
Aksine inadına yapış. Sakın bırakmayın. Bi arkadaşım psikolojim bozuk yaşım geçti saf saf bakınıyorum olmuyor benden diye üniversiteyi bırakacaktı 34 yaşında kazandı. İzin vermedim. Şimdi hep söyler iyiki bırakmamış.Boşverin topluluğu siz oraya niye gittiğinizi hatırda tutun. Yetersiz değilsiniz. Bu girişim için ben size şu an hayranım. Hepimiz ehliyet alırken bilgisayar öğrenirken başka dil öğrenirken ne biliyordukki.Elbette yeterli bilmediğimiz için gittik düştük kalktık hata yaptık öğrendik. Bu kadar büyütmeyin hepimiz insanız herşeye yeterli değiliz. Düşünün keşke doğru eş seçmenin okulu olsa keşke kendimizi şimdiki aklımızla geçmişe ışınlasakİngilizce kursuna başladım. Sınıf 10 kişilik haliyla bana çok söz hakkı düşüyor. Bildiğim soruya bile cevap veremiyorum yada hoca sorunca ne varsa unutuyorum sanırım bu biraz da sosyal fobi. Kendimi kursa gittikçe yetersiz hissetmeye başladım. Online kurs mu alsam. Toplum içine çık kimsenin kimseden üstünlüğü yok diyebilirsiniz ama bunca üniversite hayatından sonra bile geçmemişse sadece toplumla iç içe olmakla bittimiyor demekki diyorum kendime. Psikiyatrik destek almam lazım sanırım ama bunun için yeterli maddi gücüm yok. Kursta hoca beni saf falan zannediyordur oysa ki psikojik bir eahatsızlık benimkisi. Kursa gitmek işkence gibi ne yapacağım
Evet ama ben önermiş olmiyim tabiki hekiminize danışın yinedeDi.... al mi?
Öğretmeninle durumunu konuş psikolojikmen daha rahat hissedersin.İngilizce kursuna başladım. Sınıf 10 kişilik haliyla bana çok söz hakkı düşüyor. Bildiğim soruya bile cevap veremiyorum yada hoca sorunca ne varsa unutuyorum sanırım bu biraz da sosyal fobi. Kendimi kursa gittikçe yetersiz hissetmeye başladım. Online kurs mu alsam. Toplum içine çık kimsenin kimseden üstünlüğü yok diyebilirsiniz ama bunca üniversite hayatından sonra bile geçmemişse sadece toplumla iç içe olmakla bittimiyor demekki diyorum kendime. Psikiyatrik destek almam lazım sanırım ama bunun için yeterli maddi gücüm yok. Kursta hoca beni saf falan zannediyordur oysa ki psikojik bir eahatsızlık benimkisi. Kursa gitmek işkence gibi ne yapacağım
Öğretmenim ben de ,hiç merak etmeyin bu öğretmen sizin çekinik olduğunuzu anlamıştır ,saf diye dusunmemistir.Ayrica o kadar çok öğrenci ile karşılıyoruz ki,inanın ki bilerek kötü davranip ,hakaret etmediği sürece öyle kötü şeyler dusunmuyoruz öğrenci hakkinda.Universite mezunu da olsanız ,çoğu ünide sunum falan yaptırılmıyor ,bu özellik te konuştukça aşılıyor.Tabi bir de yabancı dil konuşmak topluluk önünde extra zor.
Bence kursu bırakmayın,evde ders çalışın,ve ingilizce parcalari ,cümleleri yüksek sesle okuyun.evde de siniftaymissiniz gibi konuşun.Hem iki sorunu birden çözersiniz,hem İngilizce hem utangaçlık.
Ben zamanında kullandım biliyorum. Bende sizin bahsettiğiniz kadar mucizevi etki yapmadı o yüzden merak ettim aynı ilaç mı diye her bünyede farklı demekki.Evet ama ben önermiş olmiyim tabiki hekiminize danışın yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?