- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Evet benim dediğim ilaçBurada ilaç ismi vermek yasak.. DİDE.... İle başlayan bir ilaç özelden yazayım serbest ise
Burada ilaç ismi vermek yasak.. DİDE.... İle başlayan bir ilaç özelden yazayım serbest ise
Hocaya teketek bir zamanda cekingen bir yapiniz oldugunu ve bunun sikintisini cektiginizi ,yanlis anlasilmak istemediginizi soyleyin.Yapin bunu .Bekleyin bir ders çıkışı.Buz kesilmiştim o anda cevap veremedim yani
Bu konuları en yakın arkadaşlarımla bile konuşmuyorum. Anca bende toplumda zorlanıyorum diyen olursa anca kendimi öyle açıyorum. Ben utanıyorum demek hocaya, benim için çok zor.Hocaya teketek bir zamanda cekingen bir yapiniz oldugunu ve bunun sikintisini cektiginizi ,yanlis anlasilmak istemediginizi soyleyin.Yapin bunu .Bekleyin bir ders çıkışı.
Kuzu destek almak için illa özel dr gitmene gerek yok ki. Devlette iyi bir dr araştır. Psikiyatriden önce psikolog bul. Psikoterapi işe yaramazsa zaten o seni yönlendirecektir.İngilizce kursuna başladım. Sınıf 10 kişilik haliyla bana çok söz hakkı düşüyor. Bildiğim soruya bile cevap veremiyorum yada hoca sorunca ne varsa unutuyorum sanırım bu biraz da sosyal fobi. Kendimi kursa gittikçe yetersiz hissetmeye başladım. Online kurs mu alsam. Toplum içine çık kimsenin kimseden üstünlüğü yok diyebilirsiniz ama bunca üniversite hayatından sonra bile geçmemişse sadece toplumla iç içe olmakla bittimiyor demekki diyorum kendime. Psikiyatrik destek almam lazım sanırım ama bunun için yeterli maddi gücüm yok. Kursta hoca beni saf falan zannediyordur oysa ki psikojik bir eahatsızlık benimkisi. Kursa gitmek işkence gibi ne yapacağım
Devlete gittim direkt ilaç yazdılar. Psikologla da görüştüm. Bana dediği kafana takma pozitif düşün. Bu kadar basit değil kiKuzu destek almak için illa özel dr gitmene gerek yok ki. Devlette iyi bir dr araştır. Psikiyatriden önce psikolog bul. Psikoterapi işe yaramazsa zaten o seni yönlendirecektir.
Sosyal fobi zordur. Çekingenlik, saflık, hatta dersler için tembellik olarak görülür dışardan. Bu durumda öğrencilerim olmuştu. Kursu bırakmadan bir yandan destek al. Çok uzun bir süreç değil inan. Gün geçtikçe hayat kalitenin arttığını kendine güveninin yükseldiğini göreceksin.
İlk cümlemde de dediğim gibi iyi bir dr araştır.Devlete gittim direkt ilaç yazdılar. Psikologla da görüştüm. Bana dediği kafana takma pozitif düşün. Bu kadar basit değil ki
İlaç kullanmak da bana zor geldi. Aşırı terleme bastırıyor ilaçlardan dolayı. Kış gününde srılsıklam oluyordum. Bir de terledim diye stres oluyordum. Aylarca araştırıp gittim doktora ama sanırım devlet direkt ilaç odaklı. Ben psikolog yardımı istiyorum ama devletteki psikolog benden daha dertliİlk cümlemde de dediğim gibi iyi bir dr araştır.
Dışardan öyle gözükebilirler. Ama yanına gittiğinde farklı olur. Üstelik bunu düşünerek bile özgüvenini artırabilirsin.İlaç kullanmak da bana zor geldi. Aşırı terleme bastırıyor ilaçlardan dolayı. Kış gününde srılsıklam oluyordum. Bir de terledim diye stres oluyordum. Aylarca araştırıp gittim doktora ama sanırım devlet direkt ilaç odaklı. Ben psikolog yardımı istiyorum ama devletteki psikolog benden daha dertli
Alanım öğretmenlik. Sayısıs sunuma çıktım ders anlattım. Şuanda öğretmenlik yapıyorum. Çocuklarlayken sorun yok ama diğer alanlarda sorun yaşıyorum. Hani evde asosyal bir hayatta geçirmiyorum. Günde birçok kişiyle iletişimim var. Toplu sununlara da çıktım sempozyum sunumu da yaptım ama bir ilerleme yok bendePratik yapmak gerekiyor, üstüne gitmek gerekiyor. Başka yolu yok.
O zaman siz yanlış düşüncelere kapılıyor olabilirsiniz. Yanlış söyleyin yine de söyleyin o zaman. Yani yanlış yapıcam, rezil olucam korkusu var sanırım ögretmen olduğunuz için. Ben de gittim kursa yanlış telaffuz etseniz bile söyleyin kim ne düşünürse düşünsün. Öğretmen neden saf zannetsin sizi. Siz yanlış düşüncelere kapılıyorsunuz. Doktorun dediği gibi kafanıza takmışsınız, rahat olun.Alanım öğretmenlik. Sayısıs sunuma çıktım ders anlattım. Şuanda öğretmenlik yapıyorum. Çocuklarlayken sorun yok ama diğer alanlarda sorun yaşıyorum. Hani evde asosyal bir hayatta geçirmiyorum. Günde birçok kişiyle iletişimim var. Toplu sununlara da çıktım sempozyum sunumu da yaptım ama bir ilerleme yok bende
Sanırım fazla kafaya takıyorum ama işin içinden de çıkamıyorumO zaman siz yanlış düşüncelere kapılıyor olabilirsiniz. Yanlış söyleyin yine de söyleyin o zaman. Yani yanlış yapıcam, rezil olucam korkusu var sanırım ögretmen olduğunuz için. Ben de gittim kursa yanlış telaffuz etseniz bile söyleyin kim ne düşünürse düşünsün. Öğretmen neden saf zannetsin sizi. Siz yanlış düşüncelere kapılıyorsunuz. Doktorun dediği gibi kafanıza takmışsınız, rahat olun.
Eğitim hayatımda da çok zorlanmıştım. Sınıfıta söz almazdım fazla ama sınav notlarım hep iyiydi. Sunumlara çıkmak benim için azaptı. Ama okulu bıraksam ben özel sektörde çalımazdım. Sunav notlarımı yüksek tutup okulu iyi bir dereceyle bitirdim. Ama hala bu durumdan kurtulamadım.ama birakirsaniz daha kotu olmayacak misiniz?
kurs sadece bir alan,
hayatinizda bir seylerden vazgecmeye basladiginizda asil o zaman kotu olmayacak mi?
bugun kurs, yarin arkadas toplantilari,
baska gun ben bu isi yapamiyorum,
...
sonrasi kotu.
Evet travmalarım var. Kardeşimle aynı sınıftaydım. Öğretmenim aileme hep kardeşimin çok çalışkan olduğunu söylerdi. Ben kendimi hep kötü hissettim o zamanlar yetersizim duygusu oluştu sanırımSizi bu denli etkileyen travmalarınız olabilir mi? O zaman doktorunuzu değistirin, size iyi gelen biriyle devam edin.
Defekt hastanelerinde de psikiyatri kliniği varİngilizce kursuna başladım. Sınıf 10 kişilik haliyla bana çok söz hakkı düşüyor. Bildiğim soruya bile cevap veremiyorum yada hoca sorunca ne varsa unutuyorum sanırım bu biraz da sosyal fobi. Kendimi kursa gittikçe yetersiz hissetmeye başladım. Online kurs mu alsam. Toplum içine çık kimsenin kimseden üstünlüğü yok diyebilirsiniz ama bunca üniversite hayatından sonra bile geçmemişse sadece toplumla iç içe olmakla bittimiyor demekki diyorum kendime. Psikiyatrik destek almam lazım sanırım ama bunun için yeterli maddi gücüm yok. Kursta hoca beni saf falan zannediyordur oysa ki psikojik bir eahatsızlık benimkisi. Kursa gitmek işkence gibi ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?