- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Evden çıkmadan beni arar online hazırlanma seçeneğimde varken kasmasam mı diyorum bende bilemedimmusunuz derim. Hem hakkında ne düşünmezdim,hem o ayarlar sınıf içindeki durumunu,hem de şimdi bırakırsan bir daha hiç cesaret edemeyebilirsin.
Başı bEvden çıkmadan beni arar online hazırlanma seçeneğimde varken kasmasam mı diyorum bende bilemedim
akademisyenlik içinşimdi öğretmenlik yaparken nasıl bu sorunu yaşamıyorsunuz buna odaklanın
tamam çocuklar küçük onlarla sorun olmaz da bunun velisi var okul idaresi var diğer öğretmenleri var
bence sizinki sosyal fobiden öte başarısızlık duygusu mu yani işte yanlış okursam hatalı söylersem vs vs
bence sizi en iyi siz tanırsınız ne zaman tavan yaptığını ne zaman sorun hissetmediğinizi gerekirse alt alta yazın bir kağıda ve sebebini bulun
böylelikle sebep bulununca soruna odaklanıp çözmek de kolaylaşır
bir de ingilizce kursuna neden gidiyorsunuz yani amacınız ne
laf olsun diye gidiyorsanız bırakma hissi oluşması normal
KPSS düşünüyor musunuz mesela onun kursuna gittiniz mi
Nedir bu ilacın adı söyleyebilir misinizBende topluluğa eğitim veren bir meslekteyim. Ve her defasında bunu pik yapmış şekilde yaşarım. Bir kaç ay evvel bir kaza nedeniyle çarpıntı atakları yaşayınca dr bir ilaç verdi.. o ilacı kullandığımda sahnede eğitim vermeyi bırak show yaptığımı gördüm kendime inanamadım. Kürsüye saklanan ben kürsüye gelmedim bile tüm sahneyi ve bedenimi kullanarak sesimi yüksek tonda ve kendinden emin tutarak eğitim verdim.. Meğer bu ilaç bu şekilde sosyal fobi yaşayan pek çok insan tarafından bu amaçlada kullanılıyormuş.. Hayatımın en güzel eğitim günüydü:)
Ve kardiyolog vermeden sakın kullanmayın. Tansiyon düşüklüğü ya da nabız düşüklüğünden hastanelik olursunuz.Burada ilaç ismi vermek yasak.. DİDE.... İle başlayan bir ilaç özelden yazayım serbest ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?