Aday yok bul birini derdim.Evlendim cocuk sordular.Cocuk oldu ee işe ne zaman döneceksin basladi.Ise baslasam aa yazik oldu çocuklara Anne elinde büyümeliler diyeceklerdir.Sorular,tavsiyeler bitmez... Takmaİşiniz varsa ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun? Evlilik düşünmüyor musun? Gibi özellikle genç, eğitimli insanlardan böyle sorular geliyor. Bir iki kez değil defalarca soran var. Seni ilgilendirmez de denmiyor. Siz usulünce ne cevap verirsiniz? Birkaç yıldır çalışıyorum henüz birikim yapıyorum böyle sorular geliyor
Bu baskiyi yapanlar genelde mutsuz oluyor. Seni de mutsuz etmek icin baski yapiyorlar. Mutlu insan evliligin sans isi oldugunu bilir.Ya mutluysa
Ben daha once evlenıp boşandıgım için sıramı savdım diyorum:)İşiniz varsa ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun? Evlilik düşünmüyor musun? Gibi özellikle genç, eğitimli insanlardan böyle sorular geliyor. Bir iki kez değil defalarca soran var. Seni ilgilendirmez de denmiyor. Siz usulünce ne cevap verirsiniz? Birkaç yıldır çalışıyorum henüz birikim yapıyorum böyle sorular geliyor
Yıllarca aynı soruya maruz kaldım. Adamına göre verdiğim cevaplar;İşiniz varsa ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun? Evlilik düşünmüyor musun? Gibi özellikle genç, eğitimli insanlardan böyle sorular geliyor. Bir iki kez değil defalarca soran var. Seni ilgilendirmez de denmiyor. Siz usulünce ne cevap verirsiniz? Birkaç yıldır çalışıyorum henüz birikim yapıyorum böyle sorular geliyor
Adam gibi birini buldugum zaman deİşiniz varsa ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun? Evlilik düşünmüyor musun? Gibi özellikle genç, eğitimli insanlardan böyle sorular geliyor. Bir iki kez değil defalarca soran var. Seni ilgilendirmez de denmiyor. Siz usulünce ne cevap verirsiniz? Birkaç yıldır çalışıyorum henüz birikim yapıyorum böyle sorular geliyor
Ben bu yaz evleniyorum , çeyrekleri hazırlayın diyordumİşiniz varsa ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun? Evlilik düşünmüyor musun? Gibi özellikle genç, eğitimli insanlardan böyle sorular geliyor. Bir iki kez değil defalarca soran var. Seni ilgilendirmez de denmiyor. Siz usulünce ne cevap verirsiniz? Birkaç yıldır çalışıyorum henüz birikim yapıyorum böyle sorular geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?