Eswt yaptirip memnun kalan var mı.Yaklaşık 1 yıldır topuk dikeniyle uğraşıyorum. 19 gün önce eswt ile kirdirdim. Ama hala agriyor, eswt uygulayan kişi 3 ayı bulur dedi ama bilemiyorum.buz şişesi yuvarliyorum soda şişesi yuvarliyorum. Egzersizleri yapıyorum ama pek bir fayda yok. Eswt den ne zamn fayda gorecem sizce
Zaten konuyu Nisan da açmışsınız mayıs haziran yani siz kendiniz memnun kaldınız mı iyileştiniz mi bunu gözlemlemiş olmanız lazımEswt yaptirip memnun kalan var mı.
Ne kadar sürede iyileştiniz
Çok az bir azalma oldu Ağrı da. Ama geçen yürüyüşe gittim. 2 gün ayaklarimin üstüne basamadim. Yani pek de bir fayda görmedim.Zaten konuyu Nisan da açmışsınız mayıs haziran yani siz kendiniz memnun kaldınız mı iyileştiniz mi bunu gözlemlemiş olmanız lazım
Silikon tabanlık kullanıyorum.Kardeşim mutlaka özel tabanlık yaptır kendine benim öyle geçti o eswt falan hikaye bir işe yaradığı yok bir de ayağa yapılan iğne var onu da yaptır
Özel tabanlık yaptırmak mi gerekiyorKardeşim mutlaka özel tabanlık yaptır kendine benim öyle geçti o eswt falan hikaye bir işe yaradığı yok bir de ayağa yapılan iğne var onu da yaptır
Ortapedik tabanlıklar var alıp ayakkabınıza koyabılırsınızÇok az bir azalma oldu Ağrı da. Ama geçen yürüyüşe gittim. 2 gün ayaklarimin üstüne basamadim. Yani pek de bir fayda görmedim.
Yok o olmaz onun bir seye yaradığı yok ben 5 ay o kadar çok doktora gittim ki en son özel hastanede bir doktor bana özel tabanlık yaptırmamı söyledi ayaklarıma iğne de vurdu tabanlıgı yaptırdım kurtuldum eswt de yaptırdım hikaye ben size birazdan tabalığımın resmini atıcam medikalciler yapıyor ayak analizinizi alıyorlarSilikon tabanlık kullanıyorum.
Kardeşimin de çok ayakta durmaktan ayakları ağrıyordu gidip ona da yaptırdık geçti şimdi bana dua ediyor.Özel tabanlık yaptırmak mi gerekiyor
TeşekkürlerOrtapedik tabanlıklar var alıp ayakkabınıza koyabılırsınız
Çok teşekkür ederim.bunu da fiyat yüksek diye bakmamıştım ama. Artık mecbur bakicam. Siz ne kadar a yaptırdınız tabanligiYok o olmaz onun bir seye yaradığı yok ben 5 ay o kadar çok doktora gittim ki en son özel hastanede bir doktor bana özel tabanlık yaptırmamı söyledi ayaklarıma iğne de vurdu tabanlıgı yaptırdım kurtuldum eswt de yaptırdım hikaye ben size birazdan tabalığımın resmini atıcam medikalciler yapıyor ayak analizinizi alıyorlar Eki Görüntüle 3609170
Benim 3 yıl falan oldu 1250 mi neydi ama geçen yıl kardeşim yaptırdı 1.500 mi ne verdi bir şekilde yaptırın inanın çok doktor gezdim Fizik tedaviye ayrı ortopediye ayrı sizde topukta diken oluşma yok dimi sadece planter fasit benim öyleydi sabah kalktığımda yürürken sanki dikenli yolda yürür gibi batıyordu sonra şiddetli ağrılarım oldu doktor ödem de olduğu için çok ağrı var deyip kortizonlu iğne vurdu hemen tabanlıgı da yaptırdım 15 günde falan teslim edildi o gün bugündür tabanlıklari çoğu zaman kullanıyorum hem çok rahatÇok teşekkür ederim.bunu da fiyat yüksek diye bakmamıştım ama. Artık mecbur bakicam. Siz ne kadar a yaptırdınız tabanligi
Benim 3 yıl falan oldu 1250 mi neydi ama geçen yıl kardeşim yaptırdı 1.500 mi ne verdi bir şekilde yaptırın inanın çok doktor gezdim Fizik tedaviye ayrı ortopediye ayrı sizde topukta diken oluşma yok dimi sadece planter fasit benim öyleydi sabah kalktığımda yürürken sanki dikenli yolda yürür gibi batıyordu sonra şiddetli ağrılarım oldu doktor ödem de olduğu için çok ağrı var deyip kortizonlu iğne vurdu hemen tabanlıgı da yaptırdım 15 günde falan teslim edildi o gün bugündür tabanlıklari çoğu zaman kullanıyorum hem çok rahat
Topuk dikeni oluşmuş. Filmde böyle görünüyorBenim 3 yıl falan oldu 1250 mi neydi ama geçen yıl kardeşim yaptırdı 1.500 mi ne verdi bir şekilde yaptırın inanın çok doktor gezdim Fizik tedaviye ayrı ortopediye ayrı sizde topukta diken oluşma yok dimi sadece planter fasit benim öyleydi sabah kalktığımda yürürken sanki dikenli yolda yürür gibi batıyordu sonra şiddetli ağrılarım oldu doktor ödem de olduğu için çok ağrı var deyip kortizonlu iğne vurdu hemen tabanlıgı da yaptırdım 15 günde falan teslim edildi o gün bugündür tabanlıklari çoğu zaman kullanıyorum hem çok rahat
Çok sivri değil benim oluşma yoktu sadece sabah uyandığımda dikenlerin üzerinde yürüyor gibiydim sonrası her gün ayak ağrısı gün gün artmıştı ağrım 5 aya yakın evden bir yere gidemedim yemek yapamıyordum dışarıdan yiyorduk doktor doktor gezdim eswt yaptırdım biri hafif olanı diğeri ayağı acıtanı zor dayanmıştım ama iyi gelir umuduyla yaptırmıştım ama hiçbir faydası olmadı ve hiçbir ortopedi doktoru da tabanlık yaptırmamı söylemedi bir sürü ilaçlar ve hiçbiri fayda etmedi sadece Arveles ağrımı biraz kesiyordu siz eswt kaç seans aldınızTopuk dikeni oluşmuş. Filmde böyle görünüyor
Diken oluşmuş benim. Filmi attımBenim 3 yıl falan oldu 1250 mi neydi ama geçen yıl kardeşim yaptırdı 1.500 mi ne verdi bir şekilde yaptırın inanın çok doktor gezdim Fizik tedaviye ayrı ortopediye ayrı sizde topukta diken oluşma yok dimi sadece planter fasit benim öyleydi sabah kalktığımda yürürken sanki dikenli yolda yürür gibi batıyordu sonra şiddetli ağrılarım oldu doktor ödem de olduğu için çok ağrı var deyip kortizonlu iğne vurdu hemen tabanlıgı da yaptırdım 15 günde falan teslim edildi o gün bugündür tabanlıklari çoğu zaman kullanıyorum hem çok rahat
Çok çok geçmiş olsun. Vallahi zor. Peki sizce tabanlikla tamamen geçer mi yoksa geçici bir rahatlama mi.Çok sivri değil benim oluşma yoktu sadece sabah uyandığımda dikenlerin üzerinde yürüyor gibiydim sonrası her gün ayak ağrısı gün gün artmıştı ağrım 5 aya yakın evden bir yere gidemedim yemek yapamıyordum dışarıdan yiyorduk doktor doktor gezdim eswt yaptırdım biri hafif olanı diğeri ayağı acıtanı zor dayanmıştım ama iyi gelir umuduyla yaptırmıştım ama hiçbir faydası olmadı ve hiçbir ortopedi doktoru da tabanlık yaptırmamı söylemedi bir sürü ilaçlar ve hiçbiri fayda etmedi sadece Arveles ağrımı biraz kesiyordu siz eswt kaç seans aldınız
Tamamen geçiyor sadece ben şunu farkettim evde yürürken bile olsa ayağınıza ortopedik terlik mutlaka giyerek gezin aradaki farkı çok net gördümÇok çok geçmiş olsun. Vallahi zor. Peki sizce tabanlikla tamamen geçer mi yoksa geçici bir rahatlama mi.
Bir daha eskisi gibi olmayacakmiş gibi geliyor bana
Benim oluşmamıştı siz kaç seans eswt aldınızDiken oluşmuş benim. Filmi attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?