5 seans aldım.Benim oluşmamıştı siz kaç seans eswt aldınız
Ben de Skechers ayakkabı aldım yürüyüş açısından çok rahat ama tabanlık bizim ayağımızın basış şeklimize göre tasarlanıyor biraz daha araştırın isterseniz daha uyguna bulursunuz ben Bursa'da kaç tane firma aradım öyle buldum uygun yapar yer5 seans aldım.
3 ay bulur dedi iyileşme. Birazcık azaldı ama çok az yani.
Geçen gün 1 saat yürüyüş yaptım 2 gün yere basanadim. Skechers ayakkabı aldım. İyi geliyormuş. Keşke onun yerine tabanlık yaoptirsaymisim. Tabanlık sordum bugün 3500 TL dedi.
5 seans aldım.Benim oluşmamıştı siz kaç seans eswt aldınız
Bir kaç yeri daha arayacm. Ankaradayim bnde. Bulurum insallh..çok teşekkür ederim cevaplarin için.Ben de Skechers ayakkabı aldım yürüyüş açısından çok rahat ama tabanlık bizim ayağımızın basış şeklimize göre tasarlanıyor biraz daha araştırın isterseniz daha uyguna bulursunuz ben Bursa'da kaç tane firma aradım öyle buldum uygun yapar yer
Bu tabanlık uzun süre kullanıliyor mu acaba.Ben de Skechers ayakkabı aldım yürüyüş açısından çok rahat ama tabanlık bizim ayağımızın basış şeklimize göre tasarlanıyor biraz daha araştırın isterseniz daha uyguna bulursunuz ben Bursa'da kaç tane firma aradım öyle buldum uygun yapar yer
Rica ederim inşallah sen de tez zamanda şifanı bulursun5 seans aldım.
Bir kaç yeri daha arayacm. Ankaradayim bnde. Bulurum insallh..çok teşekkür ederim cevaplarin için.
Evet kullanılıyor benim bu üçüncü yılım sanırım hiçbir çökme falan olmadı ilk günkü gibi kullanma klavuzunda her yıl yenileyin yazıyordu ama benimkinde hiçbir bozulma olmadıBu tabanlık uzun süre kullanıliyor mu acaba.
TeşekkürlerRica ederim inşallah sen de tez zamanda şifanı bulursun
Evet kullanılıyor benim bu üçüncü yılım sanırım hiçbir çökme falan olmadı ilk günkü gibi kullanma klavuzunda her yıl yenileyin yazıyordu ama benimkinde hiçbir bozulma olmadı
Bugün ölçü verdim. 1 haftaya hazır oluyormuş. İnsallh işe yarar. Fiyatlar çok uçuk.Rica ederim inşallah sen de tez zamanda şifanı bulursun
Evet kullanılıyor benim bu üçüncü yılım sanırım hiçbir çökme falan olmadı ilk günkü gibi kullanma klavuzunda her yıl yenileyin yazıyordu ama benimkinde hiçbir bozulma olmadı
Sizin çabuk yapılıyor bu çok iyi biz 20 günde falan teslim almıştık siz ne kadara yaptırdınız ?Bugün ölçü verdim. 1 haftaya hazır oluyormuş. İnsallh işe yarar. Fiyatlar çok uçuk.
Ankaradayim ben. Aramadigim gitmedigim yer kalmadı, hep 3500 dediler.Sizin çabuk yapılıyor bu çok iyi biz 20 günde falan teslim almıştık siz ne kadara yaptırdınız ?
Şifa olsun inşallah size deAnkaradayim ben. Aramadigim gitmedigim yer kalmadı, hep 3500 dediler.
Sonra bir yer buldum 2250 ye. Oraya yaptırdım.
İnsallh. Çok sağolun tekrardan.Şifa olsun inşallah size de
Sizin ayağınıza kortizonlu iğne vuruldu mu ağrıyı azaltması içinİnsallh. Çok sağolun tekrardan.
Yok iğne vurulması.Sizin ayağınıza kortizonlu iğne vuruldu mu ağrıyı azaltması için
Ben başlarda evin içinde de kullandım şimdi tabanı böyle terlik giyiyorum terliksiz hiç gezmiyorum terliksiz gezdiğim anda ayağım yine ağrıyor hayırlı olsun inşallah size de fayda eder.Yok iğne vurulması.
Tabanligim bugün geldi. Evin içinde de mi kullansam acaba.
Bnde terliksiz hiç basamiyorum.Ben başlarda evin içinde de kullandım şimdi tabanı böyle terlik giyiyorum terliksiz hiç gezmiyorum terliksiz gezdiğim anda ayağım yine ağrıyor hayırlı olsun inşallah size de fayda eder.
Bende ondan almıştım ama hiç bir işe yaramadı bnde. Belki de benimkinilerledi diyeAynından bende de vardı aynı. Silikon tabanlık aldım şeffaf olanlardan mavi noktalı. Fazla düz ayakkabı giymedim. Bir süre sonra kendiliğinden geçti
Niloya benim annem de yaptırdı ayağı çok kötü durumdaNasılsınız hiç değişiklik var mı ayaklarınızda?
Ben kaç günde etki ettiğini anlayamadım çünkü ayaklarıma kortizon iğne vurundu bir haftada ağrım azalmıştı ödem de olduğu için çok şiddetli ağrım vardı tabanlığın çok faydasını gördüm hâlâ tabanlıksiz gezeyim ya da evde terliksiz gezeyim yine ayak ağrım oluyor kardeşim de yaptırdı tabanlık iş yerinde aşırı ayakta kalmaktan çok ağrıyordu ayakları ona da fayda etti tabanlık inşallah annene de fayda eder ne kadar oldu yaptıralı sizinNiloya benim annem de yaptırdı ayağı çok kötü durumda
Hem dışarı için hem de evde kullanım için
2,5 vermiş tabanlık için
İkisi 5 tutmuş
Nerdeyse hiç yürüyemez oldu
İnşallah işe yarar
Kullanan arkadaşlar kaç gün sonra rahat ettiler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?