- Konu Sahibi yellowbomb
-
yok canım ne araması kız annem dio şakasına sana göre adam yok dio uzun oluyon dioben de duydumki erkekler minyon tiplilerden hoşlanırmış acaba gi.yersem benimkinin hoşuna gitmezmi acep diyorum bacım doğru dion ama 2-3 santimlikte bulunmuo buralarda pek kafamçokkarıştı
pes arkadaşım bu kadar da atılmaz yani. insanları aptal yerine koyunca başın göğe mi erecek?
kızlar bu yorumlarınızı okudukça öldüm kırıldım yıkıldım gülmekten :) ya bende 165 ım ve kendımı kucucuk mınıcık hıssedıyorum aksıne topuklu ayakkabı olmadan
1.65 normal bir boy niye bu kadar dert ediyorsun.5 cm topuk giysen 1.70 sevgilin 1.72 kötü görünmezsiniz boylarınız gayet uyumlu olur.
Ayrıca topuklu ayakkabıyla kendini rahat hissediyorsan çevreyi neden bu kadar takıyorsun ki sen ne istiyorsan onu giy a.s
canım 1.65 normal bir boy bence benim boyun 1.72 topuklu ayakkabısız ben hiç aldırış etmeden topuklumu giyiyorum
benım boyum 175 ben boyle hıssetmedım sen neden dert ettın canım 165 gayet normal bır boy :)
çok güldüm kusura bakma arkadaşım benim boyumda 1.65 yıllardır kendimi kısa bilirdim sırnaşık şey meğer uzunmuşum:lepi: kızma ama 1.65 normal bir boydur ben 10 12 santim topuklu ayakkabı giyerim 7 8 santim topuklara ayy azmış derim ki öğretmenim akşama kadar topukların üstünde okulda bir aşşağı bir yukarı koşturummm düz ayakkabı giyince kendimi küçücük hissediyorumm :roflol:
sarımbomba yani alemsin şeker kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?