topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

pes arkadaşım bu kadar da atılmaz yani. insanları aptal yerine koyunca başın göğe mi erecek?

pes arkadaşım bu kadar da atılmaz yani. insanları aptal yerine koyunca başın göğe mi erecek?

sen iftira edince başın göğe eriyor bence
tamam aferin aldın kutluyorum seni bravooooo en büyük sensin şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

kızlar bu yorumlarınızı okudukça öldüm kırıldım yıkıldım gülmekten :) ya bende 165 ım ve kendımı kucucuk mınıcık hıssedıyorum aksıne topuklu ayakkabı olmadan

kızlar bu yorumlarınızı okudukça öldüm kırıldım yıkıldım gülmekten :) ya bende 165 ım ve kendımı kucucuk mınıcık hıssedıyorum aksıne topuklu ayakkabı olmadan

banada güldünmü arkadaşım sırnaşık şeynapıcağımı şaştım sempatiksalakcinni topuklu ayakkabı feşiti bile oldum akannehir

Son düzenleme:
1.65 normal bir boy niye bu kadar dert ediyorsun.5 cm topuk giysen 1.70 sevgilin 1.72 kötü görünmezsiniz boylarınız gayet uyumlu olur.
Ayrıca topuklu ayakkabıyla kendini rahat hissediyorsan çevreyi neden bu kadar takıyorsun ki sen ne istiyorsan onu giy a.s

saol canım yok yok töbe daha asla takmıyorum bunu hatta bakkal çakkal bile gitsem topuklu giymeye karar verdim sempatiksalakcinni

canım 1.65 normal bir boy bence benim boyun 1.72 topuklu ayakkabısız ben hiç aldırış etmeden topuklumu giyiyorum

canım 1.65 normal bir boy bence benim boyun 1.72 topuklu ayakkabısız ben hiç aldırış etmeden topuklumu giyiyorum

teşekkrüler canım benim yorumun içinyerimseniben
vay be gerçekten kimse takmıyormuş ben kendime boşuna dert ediyormuşum canım sen benden uzunsun aldırış etmeden giyiyormuşsun negüzel ama artık aldırış etmeyeceğim saol cnm tekrar

çok güldüm kusura bakma arkadaşım benim boyumda 1.65 yıllardır kendimi kısa bilirdim sırnaşık şey meğer uzunmuşum:lepi: kızma ama 1.65 normal bir boydur ben 10 12 santim topuklu ayakkabı giyerim 7 8 santim topuklara ayy azmış derim ki öğretmenim akşama kadar topukların üstünde okulda bir aşşağı bir yukarı koşturummm düz ayakkabı giyince kendimi küçücük hissediyorumm :roflol:

yok canım kızmam alla alla ben niye kendimi kısa hissedememişim yaa valla yorumları okuyuncada bi yandan çok şaşırıyorum hissedemiyorum ama mantık olarak artık hissedicem uzun olmadığımı ay 7-8 cnm demek maşallah peki giyince uzun olduğunu söleyen oldumu hiç bende hiç topuksuz giyince kendimi normal hisediorum küçük değilde...kaydirigubbakcemile5

Boyum 175, buna rağmen topuksuz ayakkabı giyemiyorum rahatsız oluyorum resmen...
Ve herkes de bana hayranlıkla bakıyor...
Bana göre kısaya değil uzuna daha güzel gider topuklu ayakkabı.
Neden dersen bacak boyun ne kadar uzunsa topuklu ayakkabı vücudu o denli hoş gösterir...
165 de uzun değil, orta boy sınıfına girer...
170 den sonrası uzun sayılır a.s
Yani demem o ki istediğin gibi topuklu ayakkabı giy...
Sürekli düz ayakkabı giyenleri erkeklere benzetiyorum ben açıkçası...
Kadın olduğumuz biraz belli olsun... a.s

yellowbomb boyunu nerde ölçündün ya kafam karışıyo valla bida bakınca bida ölçün gelsene sarıbombam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…