topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

çok doğru diyosun canım topuklu ayakkabı resmen insana kadınlığını daha fazla hissettiriyor ...topuksuz ayakkabı giyemiyomusun bacım bide 175 sin yaww ay negüzel miş cesaretiniz vallaha teşekkrüler yoru için iyice gaza geldim giyicem opuyorumnanaktan

yellowbomb boyunu nerde ölçündün ya kafam karışıyo valla bida bakınca bida ölçün gelsene sarıbombam :)

tatlım bişey anlayamadım kız yeniden yazarmısınsempatiksalakcinni
ben boyumu hani metreler oluyor ya çekion çekion uzuyosırnaşık şey onla ölçüom 165 çıkıo ama ablam diyoki bunlara pek güvenme doğru çıkmayabilir bunlarla diyo

ben de 1.75im, çatır çatır giyiyorum topuklu ayakkabı, kendimi hiç de garip ya da fazla uzun hissetmiyorum buna rağmen CADIARZU

Giyiyorum tabii ama hep değil... opuyorumnanaktan
Topuklu ayakkabım topuksuzdan fazladır. bayanssulusmile
Cesaretten çok, kendine güven bu. zemuszemus
Etrafımdaki kimse de yakışmıyor demedi aksine çok yakışmış çok kadınsı görünüyorsun dediler... şakkıdı

ben 176 lık boyumla 10 cm lik topukluları giyiniyorsam
sen çok rahat giyebilirsin topuklu ayakkabıları

rahat ol kasma kendini, millet bana bakıyor diye de kompleks yapma yerimseniben

evt tahmin etmiştim yanlış ölçüyo muhakkak,ki bu işte bi yanlış olduğu başından belliydi kaydirigubbakcemile3

evt tahmin etmiştim yanlış ölçüyo muhakkak,ki bu işte bi yanlış olduğu başından belliydi kaydirigubbakcemile3

valla ezcanelerde falan özellikle ölçtürcem boyumu bi yanlışlık varmı diye
belkide 170 imdir bilmiorum ama nezaman ölçsem 165 falan çıkıo ama bu metreler diye doğru olmasın ki bilmiom ablamda onlarla boy ölçülmez diyor bende diyomki amann inşaat ustaları bunlarla ölçüyo ne ölçüyosa yanlış olsa onlarda ölçmezdi diom ay nebilim ama ezcanede falan baktırıcam boyuma sempatiksalakcinni

evt sarıbomba eczanede ölçtür,boyunun ölçüüsünü aldıktan sonra bize de bildir :))

adam bana nabıcan boyunun ölçüsünü uğraştırma oruçlu oruçlu derse ozaman alırım boyumun ölçüsünü sempatiksalakcinni
ama olsun kafaya taktım ölçtürcem tabiki bildiririm ayelcimyerimseniben

cok guldum kaydirigubbakcemile3
1.65 siniz ve cok uzun oldugunuzu mu dusunuyorsunuz???

:roflol: delikafadulden :1shok: :tomato:

1.65 uzun bir boy değil ki,benimki de öyle,daha uzun olmayı isterdim.Rahatlıkla topuklu giyebilirsin

canim sen 1.65 ken topuklu giyip cok uzun gorunuyorsan, ben 2 metre gibi gorunurum herhalde...
oyle diyenlere bakma sen...
yalannnnnnnnnnn

kızlar teşekkürler yorumlar için aslında kendimi kasmayınca topuklu giyince normal olduğumu hissediyorum ama aklımda hep ay ne uzun oldum gibisinden rahatsız edici düşünce olunca ozamna uzun hissediorum dün giydim ve bunu anladım ya ben hep minyon tipli olmayı istemişimdir ondan heralde bukadar taktım

iyi de 1.65 boyundaysan sana uzun boylu değil,orta boylu denir..şaka mı yapıyorsun ??sempatiksalakcinni

erkekler minyon kadından hoşlanır diye kural yok.minyondan hoşlanan da var,boylu poslu kızlardan hoşlanan da...öyle olsa tüm uzun kızlar evde kalır tüm minyonların kapısında dizilirlerdi..öyle bir şey de olmadığına göre....kaydirigubbakcemile3

Canım benim boyum çıplak ayakla 1,72 akannehir ve çoğunlukla dolgu topuk giyiyorum. İnsanlardan uzun boylu duruyorum olsun bu beni daha çekici kılıyor, sen niye dert ediyorsunki..haaa şu var şansıma kısa erkekler geliyor o başka :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…