- Konu Sahibi yellowbomb
-
Boyum 175, buna rağmen topuksuz ayakkabı giyemiyorum rahatsız oluyorum resmen...
Ve herkes de bana hayranlıkla bakıyor...
Bana göre kısaya değil uzuna daha güzel gider topuklu ayakkabı.
Neden dersen bacak boyun ne kadar uzunsa topuklu ayakkabı vücudu o denli hoş gösterir...
165 de uzun değil, orta boy sınıfına girer...
170 den sonrası uzun sayılır a.s
Yani demem o ki istediğin gibi topuklu ayakkabı giy...
Sürekli düz ayakkabı giyenleri erkeklere benzetiyorum ben açıkçası...
Kadın olduğumuz biraz belli olsun... a.s
yellowbomb boyunu nerde ölçündün ya kafam karışıyo valla bida bakınca bida ölçün gelsene sarıbombam :)
çok doğru diyosun canım topuklu ayakkabı resmen insana kadınlığını daha fazla hissettiriyor ...topuksuz ayakkabı giyemiyomusun bacım bide 175 sin yaww ay negüzel miş cesaretiniz vallaha teşekkrüler yoru için iyice gaza geldim giyicem opuyorumnanaktan
tatlım bişey anlayamadım kız yeniden yazarmısınsempatiksalakcinni
ben boyumu hani metreler oluyor ya çekion çekion uzuyosırnaşık şey onla ölçüom 165 çıkıo ama ablam diyoki bunlara pek güvenme doğru çıkmayabilir bunlarla diyo
evt tahmin etmiştim yanlış ölçüyo muhakkak,ki bu işte bi yanlış olduğu başından belliydi kaydirigubbakcemile3
evt sarıbomba eczanede ölçtür,boyunun ölçüüsünü aldıktan sonra bize de bildir :))
kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:
cok guldumkaydirigubbakcemile3
1.65 siniz ve cok uzun oldugunuzu mu dusunuyorsunuz???
:roflol: delikafadulden :1shok: :tomato:
kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:
iyi de 1.65 boyundaysan sana uzun boylu değil,orta boylu denir..şaka mı yapıyorsun ??sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?