- Konu Sahibi yellowbomb
-
ey allahım yaa neler diyosunuz yaa çok şaşırıyorum neden böyle ön yargılısınız ki benim yaptığım ne ki ne bu iftira okypete yapma böyle gerçekten günaha giriyosun günahımı alıyorsun çünkü
neden mi ön yargılıyım. ablası yazmış diyecek dedi arkadaş ve sen hemen ablamın o konu dedin.
neden mi ön yargılıyım bu şekilde çok olayla karşılaştık kkda.
hemen ben yazmamıştım kuzenim yazdı, onun konusuydu, benim nickimle girdi konuyu açtı , yada kardeşim ben değildim onu açan vs vs.
bunları çok gördük.
neyse uzatmak istemiyorum. şunu tekrar edeyim ve bitireyim
165 boy orta boydur.
Yellowbomb hadiii itiraf ettt !! Ben sizinle dalga geçiyorum de. Hadi hadi çekinme.
Yorum yaparken senin kim olduğunu anlayamadım ilk. Amaaa bi baktım ki sen alengirli konuların sahibi bir üyemizsin. Ee bu konuda alengirli. Demek ki neymişşş bi daha sen ne dersen de inanmıcakmışızzz..
Neysee sen git topukluluarını giy uzun boylu değilsin merak etme. Ben uzun boyluyum diye de kendini övme. sadece senin küçük kasabandan ibaret değil dünya.
canım niye kafa bulayım herkez uzun olmak ister ama ben kısa garip biliorum ama neyse yapacak bişi yok zaten
yok cnm gezegenden geldiğini düşünmezler ama peşinden annelerim boylu poslu gız maşallah derler...
bana göre az daha kısasın ama yinede bunada şükür ....bana görekaydirigubbakcemile5
kızım sen komedimisin ya şakamısın gerçekmisin..geçmiş konularına baktımda yok kara kuruyum kulaklarım kepçe sevgilim alevi..sana bişey diyimmi çirkinsin kızım sen hemde çisçirkin..nedenmi özgüvenin sıfır...sevgilini netten mi buldunki neder falan takıyosun..eğer seni gördüyse beğendiği için sevgilisiniz demektir..yürü git ya...kepçe kulak ameliyatı olsanda bembeyaz olsanda o 165 lik boyla çağla şikele rakip olsanda sen çirkinsbayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkisin
kızım sen komedimisin ya şakamısın gerçekmisin..geçmiş konularına baktımda yok kara kuruyum kulaklarım kepçe sevgilim alevi..sana bişey diyimmi çirkinsin kızım sen hemde çisçirkin..nedenmi özgüvenin sıfır...sevgilini netten mi buldunki neder falan takıyosun..eğer seni gördüyse beğendiği için sevgilisiniz demektir..yürü git ya...kepçe kulak ameliyatı olsanda bembeyaz olsanda o 165 lik boyla çağla şikele rakip olsanda sen çirkinsbayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkisin
konu ne olursa olsun bu mesaj fazlaca haddini aşmış bence..
Günahımı aldınız, şoklardayım falan deme hiç...
165 boyumla topuklu giyemiyorum, uzunum diye konu açarsan insanlarında inanası gelmez tabi.
Diğer mesajlarına da bakmışlar bir ünv. okuyorum bir ev kızıyım demişsin. Ablanla aynı hesabı kullandığını söylemişsin.
Bende inandırıcı bulmadım seni.
kızlar bence çok fazla ve gereksiz uzamış konu..kimsenin günahını almaya hakaret etmeye gerek yok burası sanal bi alem ve kimin ne olduğunu kimse bilemez..bu tarz suçlamalar ve hakaretler bu foruma yakışmıyor arkadaşımız sorununu dile getirmiş ne var bunda sizde oan yardımcı olmak yerine suçlamalar yapıp hakaretler etmişsiniz yakışmıyor gerçekten..boşverin siz onun bunun ne olduğunu derdi olanın derdine çözümünüz varsa paylaşın yoksa hiç bu tarz şeylere girmeyelim hoş değil gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?