topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

neden mi ön yargılıyım. ablası yazmış diyecek dedi arkadaş ve sen hemen ablamın o konu dedin.
neden mi ön yargılıyım bu şekilde çok olayla karşılaştık kkda.
hemen ben yazmamıştım kuzenim yazdı, onun konusuydu, benim nickimle girdi konuyu açtı , yada kardeşim ben değildim onu açan vs vs.
bunları çok gördük.
neyse uzatmak istemiyorum. şunu tekrar edeyim ve bitireyim
165 boy orta boydur.

evet o arkadaş" ablam yazdı der şimdi " dediğinde keşke dedim onu yazmadan önce ben yazsaydım diye çünkü böyle düşüneceğinizide tahmin ettim ablam açtı demeseydim çevirseydim de olurdu ama napaim yalanmı konuşacaktım ablam açtı allah biliyor..vallahi çok tesadüf olmuş dalga geçen o insanların dediği yalanlarla benim bu olayım çk tesadüf oldu gerçekten ama üzüldüm ya ve çok çok şoktayım

Son düzenleme:
Yellowbomb hadiii itiraf ettt !! Ben sizinle dalga geçiyorum de. Hadi hadi çekinme.

Yorum yaparken senin kim olduğunu anlayamadım ilk. Amaaa bi baktım ki sen alengirli konuların sahibi bir üyemizsin. Ee bu konuda alengirli. Demek ki neymişşş bi daha sen ne dersen de inanmıcakmışızzz..

Neysee sen git topukluluarını giy uzun boylu değilsin merak etme. Ben uzun boyluyum diye de kendini övme. sadece senin küçük kasabandan ibaret değil dünya.

allahtan kork
çok büyük günahımı aldın mazlumum şuan (alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste)..... ağzım açık bakıorum size ve size nedesem fayda vermiyor şuanda ama allah biliyor çok büyük iftira attın sende şuanda ama umraım aynısını sende yaşarsın bu sitede ve umarım aklına ben gellirim nediyim ki umraım sanada inanmazlar mübarek ramazanda beni böle konuşturuosunuz ya helal olsun nediim

Son düzenleme:
canım niye kafa bulayım herkez uzun olmak ister ama ben kısa garip biliorum ama neyse yapacak bişi yok zaten

sen uzun değilsin,sen uzun değilsin,sen uzun değilsin,sen uzun değilsin,sen uzun değilsin

ben uzun değilim,ben uzun değilim,ben uzun değilim,ben uzun değilim,ben uzun değilim

'' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' ''

sana ödev veriyorum,100 sayfa bunu yaz

yaza yaza gerçeği anlayacaksın...:hulya:

yok cnm gezegenden geldiğini düşünmezler ama peşinden annelerim boylu poslu gız maşallah derler...

farzedelim ki isizn kasabada herkes senden kısa gerçekten, e uzun boylulara "boylu poslu kız maşallah" dediklerine göre bunda bi sakınca yok dimi datlum (hoş uzun değilsin ya hani onlara göre öyle ya..)

Genel anlamda bir kendine güvensizlik söz konusu sanırım.
Tenini beyazlatmaya çalışmlar, uzun olduğunu sanıp topuklu giyememek, kepçe kulak ameliyatı olmak istemek....vs.
Öz güven kazanma yollarını araştırmak daha faydalı olacaktır sanırım.

bana göre az daha kısasın ama yinede bunada şükür ....bana görekaydirigubbakcemile5

kızım sen komedimisin ya şakamısın gerçekmisin..geçmiş konularına baktımda yok kara kuruyum kulaklarım kepçe sevgilim alevi..sana bişey diyimmi çirkinsin kızım sen hemde çisçirkin..nedenmi özgüvenin sıfır...sevgilini netten mi buldunki neder falan takıyosun..eğer seni gördüyse beğendiği için sevgilisiniz demektir..yürü git ya...kepçe kulak ameliyatı olsanda bembeyaz olsanda o 165 lik boyla çağla şikele rakip olsanda sen çirkinsbayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkisin

hadi ordan ya sen kim oluyorsunda bana çirkin diyosun ayıp bee sanane kepçe kulak ameliyatı oduysam gerçiolanda ben değilim ayyyy aman sana ne açıklama yapıcam şimdi yaaa offff sananne benim sorunlarımdan benim sıkıntılarım varki burda konu açtım insanlardan yorum alabilmek için terbiyesizleşme daha yeni üye olmuş benim konuları araştırmış şuna bak şaka gibi kötükedihüso çirkinmişim sen kendine bak önce ne kadar çirkin olduğunu hissedebiliyorum terbiyesiz

Son düzenleme:
benim boyum 1,73 ben bile yeri gelince giyiyorum senin giymende hiç bir sorun yok canım ve çok yakışır tabi topuklu ayakkabıyla yürümesini becerebilirsen :)

konu ne olursa olsun bu mesaj fazlaca haddini aşmış bence..

Günahımı aldınız, şoklardayım falan deme hiç...
165 boyumla topuklu giyemiyorum, uzunum diye konu açarsan insanlarında inanası gelmez tabi.
Diğer mesajlarına da bakmışlar bir ünv. okuyorum bir ev kızıyım demişsin. Ablanla aynı hesabı kullandığını söylemişsin.

Bende inandırıcı bulmadım seni.

1.65 boy çok mu uzunCADIARZU
ben yıllardır kendimi
boşuna yer cücesi gibi hissediyomuşum
övünmek gibi olmasın da 168 boy ölçümsempatiksalakcinni

valla boy kompleksi olanlar ne tür insalardır anlayamadım. benim boyum 1,53 dür bende sürekli spor ayakkabı giyerm topuklu giydiğimde rahat edemem düşecek gibi hissederim kalmış kı eşim 1,83 boyunda. uzun olan kime ne kısa olsan kime ne kendine ne yakıştıryorsan onu giy.

:1no2::1no2:anlatamıyorum ya

bakın arkadaşlar ablam ilk üye olduğu gün açtı bu konuyu http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/383342-sevgilim-nisanlanmak-istiyor-bense-okuyorum.html kendisi ünv. öğrencisi ve sevgilisi nişanlanmak istiyor o da beden eğitimi öğr.sayılır atanamıyor yalnız kpss ye girdi açıklanmasını bekliyor evde...bense ev kızıyım ve asker yolu bekliyorum bu konuyu açmadan önce asker yolu bekleyenler topiğinde bi kaç yazım var bakın bu linkte o da; http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/367869-89-2-tezkereci-devre-69.html 69.uncu sayfada yorumum var şafak 9 diye....
belki bu şekilde size ıspatlarım dedim ablamın sevgilisi beden eğt öğrt.mezunu ve atamayı bekliyor benim sevgilim asker, şimdi diceksinizki askeri falan uydurma ,askerde olan b iri kpss ye giripte atanmayı bekleyemez değilmi? umarım ıspatlayabilmişimdir bu imkanlarla...umarım ayakkabı feşisti,yalancı,artık kesilikle açtığım konulara inanılmayacak biri profilinden çıkarım çünkü dedikleriniz çok ağır

Son düzenleme:
kızlar bence çok fazla ve gereksiz uzamış konu..kimsenin günahını almaya hakaret etmeye gerek yok burası sanal bi alem ve kimin ne olduğunu kimse bilemez..bu tarz suçlamalar ve hakaretler bu foruma yakışmıyor arkadaşımız sorununu dile getirmiş ne var bunda sizde oan yardımcı olmak yerine suçlamalar yapıp hakaretler etmişsiniz yakışmıyor gerçekten..boşverin siz onun bunun ne olduğunu derdi olanın derdine çözümünüz varsa paylaşın yoksa hiç bu tarz şeylere girmeyelim hoş değil gerçekten..

teşekkür ederim canm gerçekten bana hak verdiğin için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…