topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

aaaaa ben gerçekten kısa boyluymuşum ozaman işte bu mesaj tamamdır .....thak

hani sen küçük bir ilçede yaşıyordun,Üniversitede okuduğunu sevgilinin beden eğitimi öğretmeni olduğunu falan yazmışsın... akannehir

Anlayamadım ,sizin oradakiler cücemiki dikkat çekiyor senin boyun..
1.65 her yerde normal boydur ve standarttır,benim boyumda 1.65 ve topuklu giyiniyorum..

Katılıyorum;Samsun'dakilerin boy ortalaması 1.40 heralde kaydirigubbakcemile3 1.65 gayet normal bir uzunluk topukluyla olsun olsunda 1.70-1.75 olsun.Cidden sanki boyun 1.90 da sana göre etrafındakiler kısa kalıyor anlayamadım doğrusu.Bence çevrendeki insanlar aklını karıştırmış boyunda sorun yok topuklu yada topuksuz gayet ideal.

hani sen küçük bir ilçede yaşıyordun,Üniversitede okuduğunu sevgilinin beden eğitimi öğretmeni olduğunu falan yazmışsın... akannehir

merhaba arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim sevgilim ise beden eğitimi öğretmeni ben okulumu bitirmeden nişan yapmak istediğini söyled, bana ben okulum bitsin sonra yaparız deyince de küstü sizce ne yapmam lazım ya onu da kıramıyorum ama ailem okulu bitirmeden bana böle bişe için izin de vermez iki arada bir derede kaldım ne olur bir fikir verin yardım edin

bir diğer konun. demekki evden dışarı çıkmıyor değilsin.gördüğünde kasabadaki o 2 cadde değil. bir üniversitedeki bu mutlaka bir şehirde olacak. 3 senedir okuyorsun. bu durumda senin o üniversiteki kızları gördüğünde orta boylu olduğunu ve senden uzunlarında var olduğunu görmüş olman gerekiyor. bütün bunlar sebebiyle bizi işlettiğin konusunda fikirlerim kesinleşti.

Dedektif okypete iş başında delikafaduldenHelal walla kaçmamış :lepi:
Arkadaşın 1.65 boyunda yalanları mevcutmuş meğersem
Gayet de uzunmuş..haklı..boyundan uzun yalanları var sengözlerimebaksanab

offfffffffffffffffffffff ne bu yaaa kendinizi ne sanıyosunuz siz dedektif falan mı ne bu yaa bi konu açtık nelere çektiniz olayı evet o konuyu açan ablam bu siteye onu ben üye ettim tavsiye ettim kulak operasyonu geçirecek burada böle konular olduğunu biliyordum tavsiye ettim üye oldu hatta bikaç konu daha açtı o girmeyince ben giriyorum yeniyiz daha .......evet o ünv de ben ev kızıyım ne yani çok mu büyük bir olay aferin almak isytiyosanız kendinizi çok uaynık sanıyosanız size kocaman bir aferin diyorum rahatlayın sizin köy bizimkinden büyük okey.....en büyük sizsiniz

Bana kalırsa sen topuklu ayakkabı fetişistisin,ön tanı

yazıkk............mübarek ramazanda dediğin lafa bak çok yazık bana haksızlık ettiniz çok büyük haksızlık ama yukarda allah var umarım aynı şeylerle sizde karşılaşırsınız bu sitede yukarda allah var

[

şimdi o konu da ablama ait dersin sempatiksalakcinni

:mymeka:

yusum ya erecenmi ne..
bak ablasıymış konuyu açan...
sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

tamam arkadaşlar bu kadar üzerine gitmeyin,doğru söylüyor belkide ki büyük ihtimal doğru.bu kadar kırıcı sözler söylemeyin lütfen

aynen..
köşeye sıkışınca ya abla ,ya arkadaş ya amca kızı açar konuyu zaten..

ey allahım yaa neler diyosunuz yaa çok şaşırıyorum neden böyle ön yargılısınız ki benim yaptığım ne ki ne bu iftira okypete yapma böyle gerçekten günaha giriyosun günahımı alıyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…