- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi yellowbomb
-
Elfler yüzüklerin efendisinde değilmiydi yahu CADIARZU[/
Ama Harry potterindep var elfleri canim House elf
bak ,bence sende ve ablanda bir uzun boy sevdası var uzun boylu olmak istiyorsunuz ama olamadığınız için uzun boya laf söylüyorsunuz. kendinde olmayanı kötülleme içgüdüsü.
böyle bir psikoloji içindesin bana kalırsa...
Nereye gittin ,topuklu ayakkabı almaya mı ?? :gitme::gitme:
Anlayamadım ,sizin oradakiler cücemiki dikkat çekiyor senin boyun..
1.65 her yerde normal boydur ve standarttır,benim boyumda 1.65 ve topuklu giyiniyorum..
hani sen küçük bir ilçede yaşıyordun,Üniversitede okuduğunu sevgilinin beden eğitimi öğretmeni olduğunu falan yazmışsın... akannehir
Dedektif okypete iş başında delikafaduldenHelal walla kaçmamış :lepi:merhaba arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim sevgilim ise beden eğitimi öğretmeni ben okulumu bitirmeden nişan yapmak istediğini söyled, bana ben okulum bitsin sonra yaparız deyince de küstü sizce ne yapmam lazım ya onu da kıramıyorum ama ailem okulu bitirmeden bana böle bişe için izin de vermez iki arada bir derede kaldım ne olur bir fikir verin yardım edin
bir diğer konun. demekki evden dışarı çıkmıyor değilsin.gördüğünde kasabadaki o 2 cadde değil. bir üniversitedeki bu mutlaka bir şehirde olacak. 3 senedir okuyorsun. bu durumda senin o üniversiteki kızları gördüğünde orta boylu olduğunu ve senden uzunlarında var olduğunu görmüş olman gerekiyor. bütün bunlar sebebiyle bizi işlettiğin konusunda fikirlerim kesinleşti.
Bana kalırsa sen topuklu ayakkabı fetişistisin,ön tanı
şimdi o konu da ablama ait dersin sempatiksalakcinni
:mymeka:
offfffffffffffffffffffff ne bu yaaa kendinizi ne sanıyosunuz siz dedektif falan mı ne bu yaa bi konu açtık nelere çektiniz olayı evet o konuyu açan ablam bu siteye onu ben üye ettim tavsiye ettim kulak operasyonu geçirecek burada böle konular olduğunu biliyordum tavsiye ettim üye oldu hatta bikaç konu daha açtı o girmeyince ben giriyorum yeniyiz daha .......evet o ünv de ben ev kızıyım ne yani çok mu büyük bir olay aferin almak isytiyosanız kendinizi çok uaynık sanıyosanız size kocaman bir aferin diyorum rahatlayın sizin köy bizimkinden büyük okey.....en büyük sizsiniz
[
yusum ya erecenmi ne..
bak ablasıymış konuyu açan...
sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
tamam arkadaşlar bu kadar üzerine gitmeyin,doğru söylüyor belkide ki büyük ihtimal doğru.bu kadar kırıcı sözler söylemeyin lütfen
tamam arkadaşlar bu kadar üzerine gitmeyin,doğru söylüyor belkide ki büyük ihtimal doğru.bu kadar kırıcı sözler söylemeyin lütfen
aynen..:roflol: erdim bile
Hep aynı senaryo. Biraz yenilik lütfen sempatiksalakcinni
aynen..
köşeye sıkışınca ya abla ,ya arkadaş ya amca kızı açar konuyu zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?