topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

Allah'ım inanamıyorum. Ben de 1.60 boyum kısa diye depresyona girmiştim bir ara

şimdi boyumun gayet normal olduğunu görüyorum. milletçe kısalıyoruz. özellikle de erkekler kısalıyor

olacak iş değil zaten.okulunda, sınıfında görmüyormu hiç. yani herkes 165 den çokmu kısa. yok kekleniyoruz. hiç dışarıda çıkmıyor bu durumda. yersek artık.

Kendini çok uzun hissediyorsan,ailenden birileri seni eleştiriyorsa dahası sen bu durumu kendine dert! ediyorsan neden topuklu giymek için can atıyorsun anlamadım.bilmiyorumkismile İlginç p

canım niye kafa bulayım herkez uzun olmak ister ama ben kısa garip biliorum ama neyse yapacak bişi yok zaten

olacak iş değil zaten.okulunda, sınıfında görmüyormu hiç. yani herkes 165 den çokmu kısa. yok kekleniyoruz. hiç dışarıda çıkmıyor bu durumda. yersek artık.

ablacım kekleniyoruz falan öyle düşünmeyin emi lütfen:gitme:çevremdekiler gerçekten kısa arkadaş ortamında falan en uzun benim samsunluyum ama samsunun küçük bir kasabasında oturuoyorum ben uzun insanlar çok nadir

tamam canım gerçekten inandım artık orta boylu olduğuma hem inanmasamda yapacak bişey yok teşekkürler kaydirigubbakcemile5

tamam ablacım çok teşekkrüler bencede saçma kimisi öle ister imisi öle kaydirigubbakcemile5

evet canım fazla boy farkı yok birde yaşadığım çevre dolayısıyla

:roflol::roflol::roflol:önce bi gülmek isityorum
herkesin farklıişte derdi sırnaşık şey

Ben 1.69 boyundayım ve zayıfım,o yüzden topuklu giyince 1.80 gibi olyorum,ve çok uzunum diye rahatsız olurdum sempatiksalakcinni
Bende derdim 1.65 olsamda topuklu giyebilsem diye
Ama yok çok şükür memnunum boyumdan artık, zaten babetleri daha çok seviyorum

abla samsunluyum ama samsunun küçük bir kasabasında yaşıyoruz gezmeye çıksak 2 cadde var okadarkaydirigubbakcemile3 uzun var da çok nadir yani arkadaşlarım falan genelde kısalar gerçekten bu böyle ablam estağfirullah sizi saf yerine koysam elime ne geçcek ablacım ama biraz yendim bu kompleksi gerçekten ama büyük şehire yaşasaydım bukadar komplekse girmezdim gerçekten neyse yorumlar için teşekkürler

aaa öylemi yaaa gerçekten rahatladım galibaaa kaydirigubbakcemile2

Bu kasaba neresi acaba?Geçerken bir uğrayayım bakayım.Beni görmeseler iyi olur,başka gezegenden geldiğimi düşünürler mazallah.:roflol:
Mmmm,unutmadan,nefsine hakim olmayı öğrenmelisin!..sempatiksalakcinni

valla keklediler evet yanıma gelip topuklu giyme sen diyen mi olmadısempatiksalakcinni valla oldu hemde 3 cm lik topuk vardı ayağımda genelde etrafımdakiler 158 160 civarı enuzunuda ben oluyorum haliyle gamyoncuiremsu

yok cnm gezegenden geldiğini düşünmezler ama peşinden annelerim boylu poslu gız maşallah derler...

evet canım aynen öyle genelde 155 falan 165 e çıkan yok etrafımda pek tabi yolda falan görüom da bazen etrafımdakilerin içinde uzun görünüom işde saol cnm

valla keklediler evet yanıma gelip topuklu giyme sen diyen mi olmadısempatiksalakcinni valla oldu hemde 3 cm lik topuk vardı ayağımda genelde etrafımdakiler 158 160 civarı enuzunuda ben oluyorum haliyle gamyoncuiremsu

gıskanıyolardır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…