topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

İstersem 1.80 olayım (kaldı ki sen 1.65sin) topuklu giymek istiyorsam giyerim...
Yok uzun boylular itici geliyormuş giymeyim falan nedir bu beğendirme merakı.çok ilginççç...
Öncelikle kendin ne istiyorsan öyle ol onu uygula...

şu üniversite hangi üniversite ,sınıfında ,en uzun 165 olan. ablan en uzunmuş ya. bir söyle sevabına. merak ettirtme ya...

Kendinle çok fazla uğraşıyorsun.Cildini beyazlatmak için yaptıkların,boY pos mevzusu.Başkalarının ne dediği önemli değil ki.Sen sen olmadıktan sonra ne faydası var?Hobi ,bir uğraş bul kendine bırak babetleri bir kenara.aklinialirimsmile

evet yaa doğru diyosun çok uğraşıyorum kendimle gerçekten öyle bak..başkalarını çok takıyorum ben kendimi düzeltmem lazım doğru diyosun cnm babetleri yavaş yavaş bi kenara koyucam galiba saol cnm

evet yaa doğru diyosun çok uğraşıyorum kendimle gerçekten öyle bak..başkalarını çok takıyorum ben kendimi düzeltmem lazım doğru diyosun cnm babetleri yavaş yavaş bi kenara koyucam galiba saol cnm

Böyle yaşanmaz ki.Ben iki dakikada sustalı maymuna çeviririm o etraftakileri.:roflol:

bak ,bence sende ve ablanda bir uzun boy sevdası var uzun boylu olmak istiyorsunuz ama olamadığınız için uzun boya laf söylüyorsunuz. kendinde olmayanı kötülleme içgüdüsü.
böyle bir psikoloji içindesin bana kalırsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…