- Konu Sahibi yellowbomb
-
canım samsunun bir ilçesi çin yada kalahari çölü olabülür bak.
şimcik orada yaşayan bushman kardeşlerin en uzunu 130
.arkadaş kalahari çölünden olabülürrrrrr.:roflol:
yok cnm gezegenden geldiğini düşünmezler ama peşinden annelerim boylu poslu gız maşallah derler...
abla samsunluyum ama samsunun küçük bir kasabasında yaşıyoruz gezmeye çıksak 2 cadde var okadarkaydirigubbakcemile3 uzun var da çok nadir yani arkadaşlarım falan genelde kısalar gerçekten bu böyle ablam estağfirullah sizi saf yerine koysam elime ne geçcek ablacım ama biraz yendim bu kompleksi gerçekten ama büyük şehire yaşasaydım bukadar komplekse girmezdim gerçekten neyse yorumlar için teşekkürler
kasaba köy değil dikkatini çekerim. samsunun bir kasabası.
enaz 1000 den fazla insan yaşar orada. ve bu insanların hepsinin bana pigmeler gibi kısa olduğunu diyorsan yok yutmam ben. senin okulundada hiç uzun yok diyorsan 165 den onuda yutmam. ha yutan olur bak.
ama bana yutturman çok zorzemuszemus
kızlar benim fazla çevrem yok çok samimi olduğum 2 kişi var ev kızıyım pek dışarıya da çıkmam bu yüzden bu konuda kendimi geliştiremedim ondan böle tuhaf gelior ama genç kız olunca insanın şık görünesi gelior nediim heves edior insan mesela benim ablam okuyor boyu benle bir 165 yani üniversitede topuklu giyince sınıfın en uzunu ben oluyom diyor o bile koskoca üniversitede bile 175 çok çok dikkat çekior neyse kızlar teşekkrüler ytorumlar için
Aaa,ablası da o ruh halindeymiş! Kim sizi etkiledi böyle ? Hayret,kal geldi bana.
yoo pigmeler gibi kısa olan yok ama benim çevremdekileri düşünerekten yorum yapıom ben pek de çevrem yok zaten evet en uzunları 165 ...ya 170 boyunda olan bir tanecik tanıdığım var sadece bu
ben 174 ablam 178 annemde 180 boyunda... hepimizde rahatça sıkıntı kompleks yapmadan giyiyoruz topuklumuzuu.. sen nasıl 165le giyemiyorsun şaşırdım doğrusu...bilmiyorumkismile bence senin komlepksin tamamen sevgilinden kaynaklı onunla aranızda pek boy farkı olmadığından topuklu giyemiyorsun...
kasaba köy değil dikkatini çekerim. samsunun bir kasabası.
enaz 1000 den fazla insan yaşar orada. ve bu insanların hepsinin bana pigmeler gibi kısa olduğunu diyorsan yok yutmam ben. senin okulundada hiç uzun yok diyorsan 165 den onuda yutmam. ha yutan olur bak.
ama bana yutturman çok zorzemuszemus
Sen sus Selvi boylu :jeyyar:
Bi hap veriyim de yut datlım sempatiksalakcinni
Yecüc ve mecüc toplumu orda yaşıyorlardır belki nerden biliiin :icecream:
Düşenemiyorum bana yakıştıracakları sıfatları.:roflol:Ben iki dakikada hallederdim olayı ama,takılma yellow bomba sen de...kaydirigubbakcemile5anam 165 selvi boyluysa lirikciğim ne boylu acep.. sempatiksalakcinni
Sen sus Selvi boylu :jeyyar:
Bu durum bana Harry poter deki elfleri cagristirdi. Kusura bakma ama uzun boylusun die seni Gaza getirmisler. Biran once gercegi gormen gerekiyor .
yellowbomb kullanıcısından alıntı
kızlar benim fazla çevrem yok çok samimi olduğum 2 kişi var ev kızıyım pek dışarıya da çıkmam bu yüzden bu konuda kendimi geliştiremedim ondan böle tuhaf gelior ama genç kız olunca insanın şık görünesi gelior nediim heves edior insan mesela benim ablam okuyor boyu benle bir 165 yani üniversitede topuklu giyince sınıfın en uzunu ben oluyom diyor o bile koskoca üniversitede bile 175 çok çok dikkat çekior neyse kızlar teşekkrüler ytorumlar için
işte yalanının en önemli delili.
hani sasdece sizin kasabadakiler kısaydı.
peki ablan üniversitede 165 en uzun o oluyormuş. buüniversite sizin kasabada mı yoksa. ve bu üniversitede herkes 150 mi.
yeme bizi tatlım eğlenecek başka konu bul valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?