Torun Hasretiyle Yanıp Tutuşan Kaynanam

Allahım ne psikopat insanlar var ya. Kesinlikle tedavi edilmesi lazım böyle tiplerin. Hoş bdv emzirmek için memesini torununun ağzına tıkıştıran kayinvalideleri dahi gördü !! Eminim sizinki de teşebbüs eder.

Çocuğu verme konusuna değinmiyorum bile. Akıldışı bişey.

Sizin yerinizde olsam asla kv'nin adını koyup ne sinirlerimi bozarım nüfus kağıdını her gördüğümde; ne de çocuğun kaderiyle oynarım. Ya allahaşkına böyle insanlar amaçlarına ulaşamasınlar lütfen, dediğini yapmayın.

Arkadaşlar bunu başta dert etmedim ama git gide sıkıntı olmaya başladı. Daha önce bir düşüğüm oldu çok şükür bin şükür hamileyim temmuza doğumum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an bir sıkıntım yok.
Gelin görün ki sıkıntı kaynanam evlendiğim ilk günden beri torunumu bana ver benim yanımda kalsın olunca diyordu bende gülüp geçiyordum olur mu öyle şey diye şaka yapıyor sandım ama bunu sürekli ara ara dile getirdi. Neyse hamile olduğumu öğrendiğimizde benim ismimi koyacaksınız diye diretti durdu. Yalvardı resmen başta kabul etmesekte tamam dedik yanına bir isim koyarız dedik. Bu arada kaynanam oğluşuna çok düşkündür beni kıskanır sürekli eşimden. Oğlundan vazgeçti şu an doğmamış çocuğu sahiplenmeye çalışıyor. 2 yaşına kadar benim evimde dursun sonra size veririm diyor bu arada biz doğudayız onlar batıda yani evler yakın bile değil ki yakın olsada asla vermem tabiki ben her zaman olmaz deyip kestirip atıyorum ki eşim kızarak söylemese bile tepkisiz kalıyor hangi anne baba çocuğunu verir ki.
Yani görmezlikten gelemiyorum artık her şey can sıkıcı olmaya başladı bütün hayallerini çocuğun üstüne kuruyor.
Kaynanamın akrabası çocuk için kıyafet almış bize sormadan yıkamış ütülemiş yahu bi dur blki ben onları çocuğuma giydirmicem
Dün konuştuk doğumu bizim evde yap bizim evde dursun diyor çocuk ben rahat edemicrmi söyledim hım neyse o gün gelince konuşuruz dedi ama beynimi şişireceğine eminim tabi ben böyle bir şryi kabul etmem

Velhasıl arkadaşlar nasıl bir yol izleyim kaynanamın sevme şekli çok değişik yani aşırı bağlanıyor ben onun bu durumunu zaten sağlıklı görmüyorum napıyım sizce
Kv niz in ruhsal durumu iyi gorunmuyor iyiki uzaksiniz.uzak durun bence tehlikeli biri...

Dediklerinizin aynısını yaptılar canım.Bebek gogsumu tutamadığı için ilk sütumu şagdim...agiz sutunun nekadar gerekli oldugunu ve renginin sari oldugunu bilmeyen anne olabilir mi?? Kasikla icirirken bebegim ağladı.Git kendin iç iltihaplı sutunu verin benim bebeğimi diye bagiriyordu
Ruh hastası.
Bunlara iyi olmak gerekmez.
Kötü ol ki yaklaşamasın.

İyide bu torun hasreti değilki resmen felaket. İsteklerini sakın kabul etmeyin araya mesafeyi koyun. İnanılır gibi değil. Yüz verirseniz astarını ister daha toparlayamazsınız. Çocuk sizinle kalmazsa sizi annesi babası bilmezki. İsteğe bak. Şaka gibi.

Arkadaşım sakın adını falan koymayın. Ben kavga kıyamet kopardım ama eşim inatla adını yazdırdı babasının. Yanına ortak istediğimiz bi isim daha koyduk. Eşim sen annesisin sen ne dersen herkes onu söyler bu konuda tatsızlık olmuycak dedi.

Sonuç mu? Oğlum 6 yaşına gidiyor ve isim kavgası bitmedi. Geçen bahar bu yüzden eşimin ailesi saldırdı bana bildiğiniz her anlamda saldırdı. Hepsiyle küstüm. Eşim de çok pişman beni dinlemediğine amaaa iş işten geçti. Saçma sapan bi mevzu yüzünden aramızda hiçbi şey kalmadı. Böyle dengesizlere böyle şıklıklar yapılmaz. Düşme benim düştüğüm hataya gözünü seveyim.

Ruh hastası.
Bunlara iyi olmak gerekmez.
Kötü ol ki yaklaşamasın.
Ben kotu etkilendim zaten...psikiyatris emzirdiğim icin ilaç tedavisine başlamadı,,kendi kendime tüm gun kuruyordum.2.bebegimin dogumunda eşim benim ve bebeğin herşeyi ile ilgilendi.Annem ve kayinvalidem buyuk kizimla kalmış oldu,zaten onda aksama kadar okuldaydi.Ucuncu gun çıktık hastaneden.Ucumuz başbasaydik hep.Eve döndüğümüzde eşimle dönüşümlü uyuduk baktık bebeğimize.Kucaklarina sayı ile verdik

Arkadaşım sakın adını falan koymayın. Ben kavga kıyamet kopardım ama eşim inatla adını yazdırdı babasının. Yanına ortak istediğimiz bi isim daha koyduk. Eşim sen annesisin sen ne dersen herkes onu söyler bu konuda tatsızlık olmuycak dedi.

Sonuç mu? Oğlum 6 yaşına gidiyor ve isim kavgası bitmedi. Geçen bahar bu yüzden eşimin ailesi saldırdı bana bildiğiniz her anlamda saldırdı. Hepsiyle küstüm. Eşim de çok pişman beni dinlemediğine amaaa iş işten geçti. Saçma sapan bi mevzu yüzünden aramızda hiçbi şey kalmadı. Böyle dengesizlere böyle şıklıklar yapılmaz. Düşme benim düştüğüm hataya gözünü seveyim.
Ben olsam mahkemeye gider o ismi sildiririm.

Arkadaşlar bunu başta dert etmedim ama git gide sıkıntı olmaya başladı. Daha önce bir düşüğüm oldu çok şükür bin şükür hamileyim temmuza doğumum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an bir sıkıntım yok.
Gelin görün ki sıkıntı kaynanam evlendiğim ilk günden beri torunumu bana ver benim yanımda kalsın olunca diyordu bende gülüp geçiyordum olur mu öyle şey diye şaka yapıyor sandım ama bunu sürekli ara ara dile getirdi. Neyse hamile olduğumu öğrendiğimizde benim ismimi koyacaksınız diye diretti durdu. Yalvardı resmen başta kabul etmesekte tamam dedik yanına bir isim koyarız dedik. Bu arada kaynanam oğluşuna çok düşkündür beni kıskanır sürekli eşimden. Oğlundan vazgeçti şu an doğmamış çocuğu sahiplenmeye çalışıyor. 2 yaşına kadar benim evimde dursun sonra size veririm diyor bu arada biz doğudayız onlar batıda yani evler yakın bile değil ki yakın olsada asla vermem tabiki ben her zaman olmaz deyip kestirip atıyorum ki eşim kızarak söylemese bile tepkisiz kalıyor hangi anne baba çocuğunu verir ki.
Yani görmezlikten gelemiyorum artık her şey can sıkıcı olmaya başladı bütün hayallerini çocuğun üstüne kuruyor.
Kaynanamın akrabası çocuk için kıyafet almış bize sormadan yıkamış ütülemiş yahu bi dur blki ben onları çocuğuma giydirmicem
Dün konuştuk doğumu bizim evde yap bizim evde dursun diyor çocuk ben rahat edemicrmi söyledim hım neyse o gün gelince konuşuruz dedi ama beynimi şişireceğine eminim tabi ben böyle bir şryi kabul etmem

Velhasıl arkadaşlar nasıl bir yol izleyim kaynanamın sevme şekli çok değişik yani aşırı bağlanıyor ben onun bu durumunu zaten sağlıklı görmüyorum napıyım sizce
Kayınvalideniz normal değil, acilen psikolojik tedavi görmesi gerek çok ciddiyim

Benim size tavsiyem ismini siz koyun.Ruyamda gördüm vs.Esim bana annelik hakkın ismini sen koy dedi ve ben daha hastaneden çıkmadan kimliği ile geldi.Ama kaynım neden annemin ismini koymasının dedi annesinin yanında..."senin kızın olursa sen koyarsın " dedim.Oglu oldu ve kendisi babasının adini koymadı:işsiz:ikinci çocuğumun adını ablası koydu.Benim dezavantajim annem maddi desteğin ve o esnada evimde olmasının dışında bana bir kase çorba yapmadı.Hatta "dünürüm ben o yemeği yemem, karnıyarık pisir" demisligi bile vardır.Annemin bu davranışı eşimin antipatisine yol açtı ve annesini savundu

konu sahibi arkadasim doğum belgesinin arkasına isim yazinca baska isim yazamiyorlar kimliğe, eşiniz başvuru için gitmeden arkasına riske girmeden iki isim birden yazın verin

üç isim koymaz heralde çocuğuna

anamnez ne çekmişsin ya savaş gibi resmen Allah bi daha fırsat vermesin ona senin huzurunu mutluluğunu bozmak için, fesat kadın

anamnez ne çekmişsin ya savaş gibi resmen Allah bi daha fırsat vermesin ona senin huzurunu mutluluğunu bozmak için, fesat kadın
Tesekkur ederim.Tabiki benimde hatalarım olmuştur ama kime bunlar yapılsa delirirdi...üstelik ben kendi parasını kazanan,teoride bağımsız bir kadınım.Esimin ailesi de batı kültüründe yetişmiş,ataerkil degil anaerkil bir aile.Yoksa neler yasarmisim:olamaz:

Eskiden böyle konulara pek inanmazdım o kadar da olmaz derdim ama geçen sene arkadaşımın kayınvalidesinin yaptığından sonra herşey olabilir diyorum. Arkadaşım sezeryan Doğum yaptı bebek önce odaya geldi 20-25 dakika sonra arkadaşım geldi. O arada kayınvalidesi bebeği alıp emzirmeye çalıştı ben ve iki arkadaş ne oluyor neyapıyorsun diyince bizi odadan kovdu. Hemşireleriçağırdık onlar aldılar bebeği kadından ve arkadaşımız gelince ona verdiler. Biz çıktıktan sonra aynı gece arkadaşımın ve eşinin yanında yine kendi emzirmeye kalkmış . Yani deliren çok , nerdeyse oğlundan hamile kalmaya çalışacak bu tip kayınvalideler

Mutlaka.
Saldıracak kadar haddi aştıklarına göre, ne yapsan haklısın.
İsmi onlardan habersiz sildirin.
İş işten geçince ne yapabilirler ki?
eşim göze alamıyo onu ailesiyle karşı karşıya gelmekten ödü patlıyo. Bi anlamda iyi oldu hiçbirinin mendebur suratını çekmiyorum. Tahmin edersiniz bu konuda hadsizlik yapan insanlar ne kadar terbiyesizdir neler yapabilirler anlamışsınızdır. Eşimle iyi olmamıza rağmen bazen sırf bu ailesi yüzünden boşamak istiyorum..

Kusura bakmayın ama kayunvalidenin saçmalıklarına ağzını acamayip gelip burda konu açmak çok saçma. Ne yani bu böyle bir konuda nasıl olur da cevap veremezsiniz anlamıyorum. Ya cevap verin anlayacağı türden ya da öyle dedi böyle dedi diye ağlamayın. Bana çocuğum için böyle birşey diyecek olsalar öyle cevap veririm ki yüz yüze bakamaz hale geliriz. Çocuğunuz bu yahu.

Back
X