Torununa bakmayan kayınvalide

Umarım annesine asık bir adama aşık olmazsınız
Benim birak kv kendi annem bakmiyor. 😂 kendi anneme nasil bir yaptirim uygulayabilirim a dostlar? 😂😂
Yasli basli insanlar yazik onlarada ben isi biraktim kendim baktim 3.5 yasina kadar sonra krese verdim arada hasta olunca belki 1 2 gun bakarlar oda belki genelde esimle biz izin aliyoruz. Ben bu yasimda bakarken zorlaniyorum annem 60 yasinda yazik kadina bakmasin zaten. Kv le cok anlasamam sevmem ama oda bakmam dese valla gonul koymam yasli insanlar hayatlarini yasasin artik birak gezsin gunlerde. Durumunuz el veriyorsa isten cikip kendin bak 3.5 4 e kadsr hem kafanda rahat olur. Benim 2 yasinda 15 gun annem bakti cocuk gelinim mutfakta jingle li soyluodu evde 😂 oturup aksama kadar onu izlemisler birlikte 🤦‍♀️

Ayy ben demin yanlışlıkla sizin bu mesajınızi alintilayip,cevapladım konu sahibine yazmak istemiştim,bildirim gelmiştir belki,lütfen kusuruma bakmayın 🌸
Olabilir alınmadım rahat olun ,
Hayat kısa

Zaten gereken yorumlar yapılmış ama bir de ben söyleyeyim kayınvalideniz bakmak zorunda değil ama bakıcı paraları uçtuğu için insanlar mecbur bakmak zorunda kalıyorlar. Sizin durumunuzun aksine benim kayınvalidem bakmak istiyor ama ben kayınvalidemle o kadar yüz göz olmak istemiyorum. Ayrıca çocuğunuzun kreş yaşı gelmiş zaten neyi bekliyorsunuz anlamadım. Bakıcıya kayınvalideye çocuk baktıracağınıza gönderin kreşe de çocuk yaşıtlarıyla sosyalleşsin.

Buraya bu konuyu açarsanız alacağınız tek tip cevap var: Kv bakmak zorunda değil..
O yüzden güvenebileceğiniz bakıcı yoksa çocuğunuzu kreş yaşına getirene kadar kendiniz bakın geçiminizi de kocanız düşünsün..

Buraya bu konuyu açarsanız alacağınız tek tip cevap var: Kv bakmak zorunda değil..
O yüzden güvenebileceğiniz bakıcı yoksa çocuğunuzu kreş yaşına getirene kadar kendiniz bakın geçiminizi de kocanız düşünsün..
rahmetli ablama sorduğumda onun fikri ise zaten emekli olmak için kadın uzun müddet çalışacak his değilse 3 yaşına kadar anne bakmalı çünkü o esnada çocuğun karakteri oluşuyor ömür boyu kalıcı olan huylar edinecek

rahmetli ablama sorduğumda onun fikri ise zaten emekli olmak için kadın uzun müddet çalışacak his değilse 3 yaşına kadar anne bakmalı çünkü o esnada çocuğun karakteri oluşuyor ömür boyu kalıcı olan huylar edinecek
O zaman da çocuk bırakmıyor sizi yalnız.. Çığlık kıyamet ağlamasıyla uğraşıyorsunuz.. Erken bırakınca anlamıyor ama bu seferde dediğiniz gibi farklı sorunlar baş gösteriyor, iki ucu...

Niye bu sorunu kadın düşünmek zorunda ki zaten 🙄

Ben yaşlanınca torun bakmak istemem kendi büyüklerim de benim çocuğuma bakmak zorunda değiller. Kendine güvenmeyen çocuk yapmasin

O zaman da çocuk bırakmıyor sizi yalnız.. Çığlık kıyamet ağlamasıyla uğraşıyorsunuz.. Erken bırakınca anlamıyor ama bu seferde dediğiniz gibi farklı sorunlar baş gösteriyor, iki ucu...
düzgün nasıl çocuk yetiştirilir
İçin bir kitap yok ona başvurabileğiniz
Epey başka etkenler var çevre,arkadaşlar,akrabalar,anne babanın eğitimi ama en önemlisi sevgi sanırım

Yaptırımı zaten bulmuşsunuz, torunlarını göremeyecekler diyorsunuz.
Bu cümleyi - öneriyi öncelikle bizlerden duymak için konu açmışsınız, kimse de bu tavsiyede bulunmayınca kendiniz harika (!) bir yaptırım bulmuşsunuz.
Bu yaptırımı noter kanalıyla kaynananıza tebliğ edin.

Kayınvalideniz hasta olsa da hasta olmasa da ‘sizin’ çocuğunuza bakmak zorunda değil.

Mecbur değil…
Bakmak zorunda değil…
Onlara güvenerek çoçuk yapmadın…
Benimkide bakmadı altlı üstlü oturuyorduk.
Birisi yazmış “yaşlanıncada sen bakma”😡😡🤬🤬 bu nasıl saygısızlıktır. Gelin girmedik ev olurmuş ama ölüm girmedik ev OLMAZ. Siz daha önce elle avuça düşerseniz ne olacak.

Back
X