Torununa bakmayan kayınvalide

Yaslandiklarinda sen de onlara bakmak zorunda değilsin unutma.Ogullari ve kızları baksın

Konu bütünlüğü yok yazdıklarınızda.Kendinizi tam ifade edememişsiniz. Kendi anneniz neden bakmıyor, ona hiç değinmemişsiniz. Bir kv güne gidiyor diye çocuk da bakmak zorunda değildir. Çocuk bakmakla harcanan performans, çocuk bakmakla aynı mı? Belli bir yaş üzerine gelince anlarsınız bunu.Siz dayatma gibi çocuk baktırmak istiyorsunuz ,hiç bir kv nin böyle bir zorunluluğu asla yok.

Çok pardon,güne gitmekle harcanan performans, çocuk bakmakla aynı mı diye yazmak istemiştim.

Konu bilmem kaç yıllık, okumama gerek yok, fikrim belli durum ve şart ne olursa olsun kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, başka çözüm bulunur. Yazıktir ya kim olursa olsun çoluğu çocuğu büyütmüş insanlara alın bunu da büyütün deyip vermek bana yanlış geliyor.

Ayrıca kv.deyi beğenme, gorumceyi beğenme, kocana kusur bul (bu konu özelinde söylemiyorum, konu sahibi sever sevmez bilemem, genelde hep şikayet edildiği için söylüyorum) e kalkıp bunları yetiştiren KV.ye çocuk baktır, bu ne yaman çelişki 😂😂

Back
X