- 25 Ağustos 2014
- 20.961
- 50.058
- 798
Onu gri görünce tırstım bi, geyikten giderim diyeAaa çok erken oldu
Bukadarını beklemiyordum bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu gri görünce tırstım bi, geyikten giderim diyeAaa çok erken oldu
Bukadarını beklemiyordum bende![]()
İyi oldu ama uykumda gelmiştiBeddua gelmeden niye sikayet ettiniz ya resmen yarim kaldik![]()
Valla seviyor musunuz bilmem ama deli gibi korkuyorsunuz kocanızdan o belli.Ohoo kocamı cok seviyorum
Abla ne ictiysen 2 tane de bana yollaNe güzel işte yanında da çekirdek iyi gidiyor ay hepimiz harikasınız herşeyden vazgeçerim ama kk ve üyelerinden asla
bacım senin de ne yaptığın belli değilNe güzel işte yanında da çekirdek iyi gidiyor ay hepimiz harikasınız herşeyden vazgeçerim ama kk ve üyelerinden asla
Tam beddua kivamindaydi ya en gec 10 dakikaya evimize atesler salardiİyi oldu ama uykumda gelmişti
kaçırdın olayları.tam beddua edecekti ki banlandıAnnemlere geldim 10 gündür burdayım sadece 2 saatliğine emanet ettim... Düşüncelerin çok yanlış dilerim fark edersin...
Teşekkür ederim ben de sizi efemSizi gördüğüme sevindim efenim![]()
Ema harika ya, yıllardır yorumlarını okurum, asla anlam veremem ama yine de severim kendisinibacım senin de ne yaptığın belli değil![]()
ben henüz gördüm ama yine de anlam veremedim kızsam mı sevsem mi ortada bıraktıEma harika ya, yıllardır yorumlarını okurum, asla anlam veremem ama yine severim kendisini![]()
2 gün tatil ondan keyfim yerinde iş stresi yok , sen çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın?Abla ne ictiysen 2 tane de bana yolla
Yanlış düşünüyor dilerim doğrusunu bulurkaçırdın olayları.tam beddua edecekti ki banlandı![]()
o da bizleri çok seviyormuş ama bakEma harika ya, yıllardır yorumlarını okurum, asla anlam veremem ama yine severim kendisini![]()
Niyeti kötü değil, en azından ondan eminimben henüz gördüm ama yine de anlam veremedim kızsam mı sevsem mi ortada bıraktıne tarafta olduğu belli değil ama bazen diğer tarafa da geçiyor öyle değişik Yani
![]()
Ay şu yoruma haykirdim yemin ederim ya2 gün tatil ondan keyfim yerinde iş stresi yok , sen çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın?
Asırlardır burda zaten diyorum yao da bizleri çok seviyormuş ama bakdünya bir yana k.k bir yana dedi
biraz umutsuza benzettim ben tarzınıNiyeti kötü değil, en azından ondan eminim![]()