- 9 Temmuz 2021
- 3.216
- 5.984
- 108
- 29
Hahahahahhah sozelci görümce daha başarılı sözünü gecirtmisAma sayisalciymis,bence bakmak zorunda.
Torun yapın hatta daha 1 yasındayken 2. Torunu söyler. Bunların hepsine eyvallah demisim.
keşke en başta sayısalcı olduğunuzu söyleseymişsiniz ,heh o zaman bakmak zorunda dhksşsşsshlsşsşslskdbslslsLinc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyorYaptırım derken?Suç duyurusunda bulunun madem.Bakmak zorunda değil ki,ona güvenerek çocuk dünyaya getirmediniz herhalde.
Hanımefendi,hasta olduğuna inanmaniz için illa yataklara mi düşmesi lazım kadının?Siz görümceye kızıp,acısını kayinvalidenizden çıkarmaya çalışıyorsunuz.Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
Bir alemsiniz yaYa o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
o torun isteyebilir ,herkes her şeyi ister aslında ama bizi ilgilendiren kararları ancak biz alırız ,ona güvenip doğurduysanız bu sizin hatanız ,sayısalcı zekanızla bunu düşünemediniz mi ?Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
Daha eğlenceli olacak zira konu sahibinin kafası güzelDüşündüğümden eğlenceli oldu bu konu, çekirdeğimi paylaşabilirim
siz başkası için doğurmaktan vazgeçerseniz tüm sorunlarınız çözülecek. sizin istediğiniz biçimde kızına laf söylemek zorunda değil .Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
İs hayatında başarılısınız ama maşallah kocadan çok korkuyorsunuz . İyi ki başarılı bir iş kadınmışsiniz daha mobilya seçmeye bile yetkiniz yok çok yazık yaşadığınız hayata bakLinc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
Umarım annesine asık bir adama aşık olmazsınızİs hayatında başarılısınız ama maşallah kocadan çok korkuyorsunuz . İyi ki başarılı bir iş kadınmışsiniz daha mobilya seçmeye bile yetkiniz yok çok yazık yaşadığınız hayata bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?