Torununa bakmayan kayınvalide

Linc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
keşke en başta sayısalcı olduğunuzu söyleseymişsiniz ,heh o zaman bakmak zorunda dhksşsşsshlsşsşslskdbslsls🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

kusura bakmayın ama bu kafayla ancak kendinize güldürürsünüz siz ,mantık denen bişey yok hiç bir cümlenizde

Yaptırım derken?Suç duyurusunda bulunun madem.Bakmak zorunda değil ki,ona güvenerek çocuk dünyaya getirmediniz herhalde.
Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor

Kayınvalide haklı kendi kocanızın iş bilmezliği ne zaman kv suçu oldu e kocanıza resti çekip boşansaydınız madem.
Sizin olgunlaşamamış nerede ne yapacağını kestiremeyen kocanız varmış siz de kabul edip devam etmişsiniz
Bir bahanesi bile olmasına gerek yok sadece keyfi bakmak istemeyedebilir

Hadi uygulayın bakalım yaptırım bence önce ama kocanıza uygulayın o yaptırımı

benim annem de arkadaşlarına kardeşlerine gider gelir, ama bir çocuğa bakamaz.
çocuklar enerjik oluyor koşuyor kafasinin estigi yere koşar adim uzaklasıyor peşinden koşamaz bu insanlar çocuklarin.
geziyor dedigim annem 2 sokak assagi bir yere gidip gelip evde 1 saat 2 saat uyuyor dayanamiyor, uzandiğı yerde kut gidiyor e cocugun pesinde dolanip yorulup soyle bir uzanayim diyip uyuyup kalsa mesela o çocuk nolacak?
insanlar bakamam diyorsa bakamıyorlardır, gücleri enerjileri yoktur.
gezmekle cocuk bakmak arasinda dunya kadar fark var.
cocuk bakmak bir yere gidip oturup cay icmeye benzemiyor bunu en iyi sizin bilmeniz lazim, bakmiyor diyede kimseye yaptirim uygulayamazsiniz uyguladiginiz yaptiriminda onlarin cok umrunda olacağini sanmiyorum, sizin onlara merakli olmadiginiz kadar eminim onlarda size merakli degildir.
kres yada bakici sizin icin en iyi secenek.

Ya o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
Hanımefendi,hasta olduğuna inanmaniz için illa yataklara mi düşmesi lazım kadının?Siz görümceye kızıp,acısını kayinvalidenizden çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Bir alemsiniz ya 🤣 onlar istedi diye mi yaotiniz çocuğu

o torun isteyebilir ,herkes her şeyi ister aslında ama bizi ilgilendiren kararları ancak biz alırız ,ona güvenip doğurduysanız bu sizin hatanız ,sayısalcı zekanızla bunu düşünemediniz mi ?

siz başkası için doğurmaktan vazgeçerseniz tüm sorunlarınız çözülecek. sizin istediğiniz biçimde kızına laf söylemek zorunda değil .

Linc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
İs hayatında başarılısınız ama maşallah kocadan çok korkuyorsunuz . İyi ki başarılı bir iş kadınmışsiniz daha mobilya seçmeye bile yetkiniz yok çok yazık yaşadığınız hayata bak

Baskasi icin cocuk dogurmuyoruz ki. Yani baskasinin lafina niye takiliyorsunuz. Ailenizi yönetiyorsa buna izin verildigi icin yapiyor. 🤷🏻‍♀️

Back
X