- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.390
- 108
sizi parayla mı tuttularBöyle insanların yazdıklarına bakmayın
Onlarda toruna bakacak zamanı gelince

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi parayla mı tuttularBöyle insanların yazdıklarına bakmayın
Annesini kirmiyor ama sizi baya kirabiliyor. Eşinizi uzun süre görmüyorsunuz sanırım işinden dört gün annesine gidiyor . Cinsel ilişki yaşayabiliyor musunuz ya da ne paylaşıyorsunuz o kadar kısa zamanda . İlişkiniz saglikli ilerlemiyor ki . Eşyalarınıza bile siz cocukmussunuz gibi karisiliyor sizi yonetiyor . Ne demek annesini kiramiyor? Normal evlilikte herkes annesini mi kırıyor ya da kimse annesini sevmiyor mu ? Burdaki ana sorun eşinizin sizi yeterince sevgi ve saygı göstermemesi . Siz bu yüzden cildiriyorsunuz asıl . Çok haklısınız ama bu haklılığınızi başkalarına saldırarak cozemezsiniz . Bence önce farkındaliginizi arttırmanız lazımHayır esimin evlendiği halde annesini kırmamak İcin bisey diyememesi.
zorla çocuk baktırılmak isteniyor.resmen en ağırından psikolojik şiddet bu.bu şuna benziyor çalışmayan kadınları da eşleri kollarından tutup zorla bir işe gönderseler.kadın evladını büyütmüş okutmuş evlendirmiş.ona ne yahu torundan.ister akşama kadar gezer ister akşama kadar uyur.hesabını mı verecek geline damada?Belki istemediğini acik söylese tepki alacagini bildigi icin sagligini öne sürdü. Her insanda saatlerce cocuga bakmayi kaldiramiyor belli bir yastan sonra..
Geçen buna benzer bi konu açıldı, ağzıma geleni verdim valla, pişman değilimÜniversite mezunu bir kurumda görev alıyorum esim asker. 2 yıllık ücretsiz izin alıp cocugumu buyuttum. 28 aylık olan kızıma kayınvalidem hastayım bahanesiyle bakmıyor. İstediğim sadece 1 sene cocugumun kendini ifade edebileceği duruma gelmesi. Hastayım diyor ama arkadaşlarından gunlerden geri gelmiyor.
Ben normalde akrabalarından biriyle konusu bakıcı ayarlamıstım ama sonra görümcem bana annem hasta o bakamaz diyince vazgeçtim. Sonra görüncemle tartısınca kaynanam bana terbiyesiz iste ortalığı sen karıştırdın dedı. Kocam ayda 6 gun gelse 4 gunu annesinde gecerdi görümcem kosar cumadan gelir pazara kadar kaynanamda sabahın 8 inde Orda olmamızı ısterdi. Tartısınca kaynanam görümceme surat astıgımı söyledi bende her gun sizdeydik diyince gelmesesydiniz dedi oysa gitmeme luksu yoktu hergun kocamla bu yuzfen tartısıyorduk. Kızına adeta tapıyor.
Annem kabul etti bakmayı ama kayınvalidem akıl hocası olan kızının aynı kelimelerini kullanıp bakamam dedi. Evliliğin her saniyesinde akıl hocası olan kaynanam bu konuda da kızı ne derse onu yaptı.
Görümcem kendi cocuguna kaynanasına soyleyip bakılmadıgı İcin aynı seyi yasamamı istiyor. Oysa 6 senedir kocam burda olmasada ailesi uzulmesin diye hep gittim kaldım gezdirdim arabayla kaynanamı. Daha anlatmadıgım cok uyanıklıklar oldu.
Kaynanam bakamayacagını dile getirip gayet sakin davrandı.
Simdi sizce ben bunlara nasıl bir yaptırım yapsam akıl verin arkadaşlar cok yalnız hıssediyorum
Doğuranlara imrenmiyorum.üreme sağlıklarına gıcık oluyorum.dünkü konuda 10 çocuk doğuran kadınlara imrenmiyormuydun sen kuzum?bir karar ver artık.çocuk seviyor musun sevmiyor musun?![]()
görümcesi annesine baktıracak buna özeniyorsa kendi de annesine baktırsınŞimdi kaynana kendi kızının çocuğuna bayıla bayıla bakacak diye içi çöküyor ondan.
Büyük de konuşuyorum, asla torun bakmam. Gelmişim 60ıma en iyi ihtimalle kalan 20 senemi bir daha bebek bakarak geçirmeyeceğim. Şişen, torun göstermeyen, yaptırım uygulayan da kendi bilir.Böyle insanların yazdıklarına bakmayın
İşte ben o konuyu bildiğimden başlığı görür görmez uyumaktan vazgeçtimGeçen buna benzer bi konu açıldı, ağzıma geleni verdim valla, pişman değilim
O konuyu bulup o yorumları okusaydın şöyle bi konu açmaya cesaret edemezdin
Yormayacağım kendimi, özetle; kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil, bu yaştan sonra torun bakmak zorunda değil, olan enerjisini de gezmeye tozmaya harcar kadın, sana ne?
Kendisi öyle takılıyor kafasına göresizi parayla mı tuttular![]()
ee üreme sağlığı çocuk doğurmak için değil mi?valla devrelerim yandı.bu konuyu kapatalım da konu sahibine odaklanalım.Doğuranlara imrenmiyorum.üreme sağlıklarına gıcık oluyorum.
Çocuğunuza bakmak zorunda olmayan birine nasıl bir yaptırım yapabilirsiniz? Bir de bu ısrar niye? Görümceniz ve çocukları siz yokken evinize gelse, çocuğunuzu mutsuz edecek birşey yapsa diye korkmuyor musunuz? Ben yaşından veya başka birşeyden dolayı çocuğuma tahammül edemeyecek insanın çocuğumun yanında olmasını istemem zaten kendi çocuğumun iyiliği için. Kreş var bebek bakım evi var bakıcı var niye illa çok da sevmediğiniz kaynana baksın diye tutturuyorsunuz? Siz istemediğiniz şeyleri yapmışsınız, yok her sabah kahvaltıya gitmek sık sık gezdirmek, şimdi o da bedelini ödesin diyorsunuz da bedel ödeteceğiniz şey sizin yavrunuz. Sizden güne gelmenizi nasıl bekliyor? Bu gün denilen şeyler öğlen çay saati gibi olmuyor mu? E sizin o saatlerde işte olduğunuzu bilmiyor mu? Bundan sonra yapacağınız en iyi şey elinizi ayağınızı çekmek, kocanız sizi zorlarsa da biz bugüne kadar çok yaptık annen zor durumda çocuğumuza bakmadı yı kafasına kazımakÜniversite mezunu bir kurumda görev alıyorum esim asker. 2 yıllık ücretsiz izin alıp cocugumu buyuttum. 28 aylık olan kızıma kayınvalidem hastayım bahanesiyle bakmıyor. İstediğim sadece 1 sene cocugumun kendini ifade edebileceği duruma gelmesi. Hastayım diyor ama arkadaşlarından gunlerden geri gelmiyor.
Ben normalde akrabalarından biriyle konusu bakıcı ayarlamıstım ama sonra görümcem bana annem hasta o bakamaz diyince vazgeçtim. Sonra görüncemle tartısınca kaynanam bana terbiyesiz iste ortalığı sen karıştırdın dedı. Kocam ayda 6 gun gelse 4 gunu annesinde gecerdi görümcem kosar cumadan gelir pazara kadar kaynanamda sabahın 8 inde Orda olmamızı ısterdi. Tartısınca kaynanam görümceme surat astıgımı söyledi bende her gun sizdeydik diyince gelmesesydiniz dedi oysa gitmeme luksu yoktu hergun kocamla bu yuzfen tartısıyorduk. Kızına adeta tapıyor.
Annem kabul etti bakmayı ama kayınvalidem akıl hocası olan kızının aynı kelimelerini kullanıp bakamam dedi. Evliliğin her saniyesinde akıl hocası olan kaynanam bu konuda da kızı ne derse onu yaptı.
Görümcem kendi cocuguna kaynanasına soyleyip bakılmadıgı İcin aynı seyi yasamamı istiyor. Oysa 6 senedir kocam burda olmasada ailesi uzulmesin diye hep gittim kaldım gezdirdim arabayla kaynanamı. Daha anlatmadıgım cok uyanıklıklar oldu.
Simdi sizce ben bunlara nasıl bir yaptırım yapsam akıl verin arkadaşlar cok yalnız hıssediyorum
üfffff bi bitmediniz, gına geldi sizin cinsellik sevdanızdanDoğuranlara imrenmiyorum.üreme sağlıklarına gıcık oluyorum.
Sana inat , bakacağım varsa da bakmayacağım. Kendime baktırmak için de huzurevi sağolsun.Böyle insanların yazdıklarına bakmayın
Klasik yorumlar hoşuna gitmeyince çıldırıp saldıran konu sahibi.Kızlar yaa sizindemi acınız var acaba? sizdemi görümcesiniz gelinlere aynı sekilde davrandınızbu sekilde elestiri cok tanıdık geldi. Neyse sizin gizli nickler ardında karaktersizliği tanıyalim
Hiçbir "yaptırım" uygulayamazsın, hem takmazlar hem de zaten kocan müsaade etmez, çok saygıdeğer iş kadını.Üniversite mezunu bir kurumda görev alıyorum esim asker. 2 yıllık ücretsiz izin alıp cocugumu buyuttum. 28 aylık olan kızıma kayınvalidem hastayım bahanesiyle bakmıyor. İstediğim sadece 1 sene cocugumun kendini ifade edebileceği duruma gelmesi. Hastayım diyor ama arkadaşlarından gunlerden geri gelmiyor.
ciddiye alınacak biri gibi görmedim ,göremem mümkün değilKendisi öyle takılıyor kafasına göre
Ciddiye almayın![]()
Görümceler de evlenip gelin oluyor, ben gelinim; kaynanam çocuk bakma meraklısı ama kaynanaya değil dübürüme güvenirim. Ben şakasını bile yaparım, kaşınma kaynana futbol takımı kurarım diye, yap derKızlar yaa sizindemi acınız var acaba? sizdemi görümcesiniz gelinlere aynı sekilde davrandınızbu sekilde elestiri cok tanıdık geldi. Neyse sizin gizli nickler ardında karaktersizliği tanıyalim
Aşkım sen ne tür bir çay içiyorsun ya gözünü seveyim.Doğuranlara imrenmiyorum.üreme sağlıklarına gıcık oluyorum.