Torununa bakmayan kayınvalide

Doğuran sensin, bakması gereken de sensin. Bakmıyor diye torunu sevmiyor anlamına gelmez. Bakmak zorunda değil. İçinden gelmiyorsa zaten ne gerek var. Allah aşkına şu çocukları yaparken yarım saatlik zevke odaklanmak yerine geleceğe odaklanın ve nasıl ne şekilde bakılır kendiniz planlayın. Kendinizden başka da kimseye güvenmeyin.

Kızlar yaa sizindemi acınız var acaba? sizdemi görümcesiniz gelinlere aynı sekilde davrandınız bu sekilde elestiri cok tanıdık geldi. Neyse sizin gizli nickler ardında karaktersizliği tanıyalim
Evet hayırlı uğurlu olsun.
Kadın kadının düşmanıdır faslına geçtik…
Sinirlendinizmi hocaa hannıımmmcığımmm

ben de trafik kazası geçirir diye11 yaşındaki çocuğumu okuldan alacağım.nolur nolmaz.evden eğitim alsın üniversite bitene dek
Bakıcıya para vermek zoruma gidiyor demiyorlar da.. Yabancıya emanet edemezmiş . Peh.

ben bakmayacağım torun falan.bu şekilde de evladım yaşlanınca yanımda olur merak etme.öyle yetiştiriyorum çünkü.çoğu üye de aynı benim gibidir.param yeterli olursa zaten iyi bir huzurevinde kalırım olmazsa evladım sahip çıkar.senin var mı bir planın ferhans peki?

Bu benzetmeye katilmiyorum. Anneler babalar görevlerini yerine getirmisler. Cocuklarini yetistirmisler. Biz simdi cocugumuzu büyütmek yerine calisiyorsak o zaman ona göre de cözüm üretmeliyiz. Bizim sorumlulugumuza düsüyor. Aile büyükleri yine yardim eder yeri geldiginde. Ama bizim cocuklara full bakmiyorlar diye onlara karsi sorumluluklarimizdan siyrilamayiz. Bu isin bahanesi olur ancak

Bence evlenirken bu dilediklerinizi gelinin bohçasına koyun

Aslında seni herkes anladı biliyor musun ? Ama günü gelir yaptığın iyiliğe insanlar yapmasaydin der . Gerçekten keşke yapmasaydin . Sana sevgi ve saygı göstermiyorlar belki you tube Dan sınır koyma videolarını izlersin imkanın varsa lütfen bir aile terapistine danış çocuktan önce daha ciddi bir problem var . Sen çok verici oldugun için karsidan da bekliyorsun . Ama gerçekten yapmak zorunda değil . Belki bu miladın olur ve sende zorunda olmadigin şeyleri yapmamaya başlarsın .

En buyuk yaptirim onlari kayinvalidelik ve gorumcelikten azat etmek bence. Bosanin.

şey daha kötü değil mi ya yaşlanınca bana bakan olsun bana baksınlar diye çocuk büyütüp torun bakmak... bir insan ne kadar sevilmiyor olmalı ki sırf bakan olsun diye birilerine bakmak zorunda hissetsin kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…