- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.581
- 548
Allah Allah çok enteresan. Bizim çocuklar mutant herhal.Birde bakıcıda havale geçiriyormus çocuklar
bakmak istemiyor degil, konu sahibi bayanda işe dönmek zorunda sonucta o cocuga birde hayat lazim ama yetiskinler bakamam diyince bu kadar olay cikartmanin, yaptirim uygulayacagim vs demenin bir anlami yok.Ana baba bile kendi çocuğuna bakmak istemiyor, kimse kimsenin umurunda değil, zira yetişkin olunca daha da beter olacak.o zaman neden yapılıyor şu çocuklar bir anlasam.
Ohoo kocamı cok seviyorumEn buyuk yaptirim onlari kayinvalidelik ve gorumcelikten azat etmek bence. Bosanin.
bu da bir seçenek.hiçbirimizin aklına gelmedi bakEn buyuk yaptirim onlari kayinvalidelik ve gorumcelikten azat etmek bence. Bosanin.
İdrak edemeyen biri var bu konuda ama bil bakalım kim?Yok tatlım oyle kınama filan yok idrak edememek diyeceğim onahoca degilim yahu Baska sektör
Aman boşver çok bile gitmiş okula.ben de trafik kazası geçirir diye11 yaşındaki çocuğumu okuldan alacağım.nolur nolmaz.evden eğitim alsın üniversite bitene dek
Ema ne diyon Allah aşkına yaBence evlenirken bu dilediklerinizi gelinin bohçasına koyun
O kısmı kısa tuttu arkadaş…Kinayanin basina gelsin faslini kacirdim mi yoksa?
Geçemeden elenmiş garibanO kısmı kısa tuttu arkadaş…
Biraz sonra beddua ve kapanış faslına geçer tahminimce. Uykumda geldi ama ben yatmadan geçer diye düşünüyorum
o üreme işini ne zamandır çözemedim ben zaten.10 çocuklu bir kadını kıskanmak aklımın ucundan geçmedi bunca yıl.Birisi yaptırım der, birisi havale der, birisi üreme sağlığı dertam çıldırmalik konu
Aaa çok erken olduAnaa konu sahibi elenmişerken gitti, tüh
ortalık öyle karışık öyle toz duman ki ,arada kim vurduya gitmekten korkuyorumBirisi yaptırım der, birisi havale der, birisi üreme sağlığı dertam çıldırmalik konu
Bakicilarin havale gecirtebilme ozelligi mi var? Mesela baska hangi seceneklerimiz var bu konuda ileride lazim olur
Ne güzel işte yanında da çekirdek iyi gidiyor ay hepimiz harikasınız herşeyden vazgeçerim ama kk ve üyelerinden aslaBirisi yaptırım der, birisi havale der, birisi üreme sağlığı dertam çıldırmalik konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?