Sayfalarca linçİşte ben o konuyu bildiğimden başlığı görür görmez uyumaktan vazgeçtim
Orada poponu fırçayla temizlerler sonra oturup ağlama haSana inat , bakacağım varsa da bakmayacağım. Kendime baktırmak için de huzurevi sağolsun.
Çocuk yapan torunu da düşünecek.zira evletlar da ana baba düşünüyor yaşlanınca.sonuçta dünyaya gelmeyi evlatlar seçmiyor.bu mantıkla ana babaya da evlat bakmak zorunda değil oluyor.ailelerin yazılı olmayan kuralları ve gereklilikleri vardır.çoğunluğa katılmıyorum.bayramda seyranda ziyaret edilmeyi, hastayken bakılmayı bekliyorlar ama.sizin mantıkla yetişkin insanlar en verimli çağlarında yaşlı başlı adamlarla zaman mı öldürecek, ziyaret etmek zorunda değil, gencecik yaşlarında hasta mı bakacaklar olayına dönüyor.aile bu yeri gelince yapacak tabi.buralarda anasına babasına bakmayana da bakmak zorunda değil çocuk yaparken evlada mı sorumuşlar dersiniz artık linçlemek yerine.zorla çocuk baktırılmak isteniyor.resmen en ağırından psikolojik şiddet bu.bu şuna benziyor çalışmayan kadınları da eşleri kollarından tutup zorla bir işe gönderseler.kadın evladını büyütmüş okutmuş evlendirmiş.ona ne yahu torundan.ister akşama kadar gezer ister akşama kadar uyur.hesabını mı verecek geline damada?
Toruna bakanlar niye ve nasıl bakıyor merak ettim kadın gezmelere gidiyorsa sağlık demek
Böyle insanların yazdıklarına bakmayın
Onlarda toruna bakacak zamanı gelince
Ama kafamiz nasil guzelBen şahsen çocuğuma havale geçirtir diye korkarım bakıcısı vermem veremem ,ömür boyu çek ondan sonra
Zaten covidim uyuyamıyorum öksürmekten çok iyi oldu gerçektenSayfalarca linçHeyecansan titriyorsun itiraf et jfjdjfjf
bu tür açılan her konuya sizin bu yorumunuzu hemen ekleyelim.Geçen buna benzer bi konu açıldı, ağzıma geleni verdim valla, pişman değilim
O konuyu bulup o yorumları okusaydın şöyle bi konu açmaya cesaret edemezdin
Yormayacağım kendimi, özetle; kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil, bu yaştan sonra torun bakmak zorunda değil, olan enerjisini de gezmeye tozmaya harcar kadın, sana ne?
Merak etme popom kalındır benim.Orada poponu fırçayla temizlerler sonra oturup ağlama ha
Bırak biraz stres atayım kk ve üyelerini seviyorumsizi parayla mı tuttular
ben de trafik kazası geçirir diye11 yaşındaki çocuğumu okuldan alacağım.nolur nolmaz.evden eğitim alsın üniversite bitene dekAma kafamiz nasil guzel
Ay evet yabu tür açılan her konuya sizin bu yorumunuzu hemen ekleyelim.
Aynen aynenciddiye alınacak biri gibi görmedim ,göremem mümkün değilha aklımı kaybedersem ,belki ..
Geçmiş olsun aman dikkatZaten covidim uyuyamıyorum öksürmekten çok iyi oldu gerçekten
Öyleysek niye buraya yazdın. Git akıl alacağın başkalarına sorsaydın.Klavye şovalyeleri,birde covitte dinlenmek sart arkadas uyu bence sende
Yalnız fırça süpürge fırçası ince yazmadımMerak etme popom kalındır benim.
iyi Allah razı olsun ne diyimBırak biraz stres atayım kk ve üyelerini seviyorum
Yok ben bakmayacağım.Böyle insanların yazdıklarına bakmayın
Onlarda toruna bakacak zamanı gelince
Klavye şovalyeleri,birde covitte dinlenmek sart arkadas uyu bence sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?