Torununa bakmayan kayınvalide

Çocuk yapan torunu da düşünecek.zira evletlar da ana baba düşünüyor yaşlanınca.sonuçta dünyaya gelmeyi evlatlar seçmiyor.bu mantıkla ana babaya da evlat bakmak zorunda değil oluyor.ailelerin yazılı olmayan kuralları ve gereklilikleri vardır.çoğunluğa katılmıyorum.bayramda seyranda ziyaret edilmeyi, hastayken bakılmayı bekliyorlar ama.sizin mantıkla yetişkin insanlar en verimli çağlarında yaşlı başlı adamlarla zaman mı öldürecek, ziyaret etmek zorunda değil, gencecik yaşlarında hasta mı bakacaklar olayına dönüyor.aile bu yeri gelince yapacak tabi.buralarda anasına babasına bakmayana da bakmak zorunda değil çocuk yaparken evlada mı sorumuşlar dersiniz artık linçlemek yerine.

bu tür açılan her konuya sizin bu yorumunuzu hemen ekleyelim.

Tamam arkadaşlar herkes kendi öfkesini kusmus gibi. Cok tesekkür ederim kır papatyası nickli arkadas. Bir tek belkide beni sen anladın. İnanın beni buradaki yorumlar garip hissettirdi normal konusan yok hep saldırı gibi görmüssünüz. Evet ben kızgındım oyle yazayım dedim ama benim yazdıklarıma kızanların kendi cevap yazdıkları cümleleri okumalarını rica ediyorum. Cok cok garip

Böyle insanların yazdıklarına bakmayın
Onlarda toruna bakacak zamanı gelince
Yok ben bakmayacağım.
Yaşım 32 .
Kendi doğurdugumu zor büyütüyorum, 2. yi bile yapmadım bu yüzden.

Gelin hanım şimdiden kusura bakmasın.
Bakabilecekleri kadar cocuk yapsınlar .
Ben gezerim , tozarım, turlara falan katılırım , bana güvenmesinler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…