- 3 Şubat 2018
- 25.769
- 110.868
- 598
Sadece üzüntüm geçmedi ablamın vefatı sarstı beni ama atlatacağım
Ay basiniz sagolsun. Ablanizin mekani cennet olsun insallah. Size sabirlar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece üzüntüm geçmedi ablamın vefatı sarstı beni ama atlatacağım
Tşkl empatin içinAy basiniz sagolsun. Ablanizin mekani cennet olsun insallah. Size sabirlar dilerim
işte yardımcı olmak =bakmakBen kayınvalide bakmalı yazmadım, konu sahibi haklı yazmadım. Benim çocuğuma değil kayınvalidem öz annem bile bakmadı, bakar mısınız diye sormadım da:) Keşke kreşe alışma dönemine kadar yardımcı olsaydı, keşke kışı atlatana kadar yardımcı olsa idi yazdım. Keşke olsa idi. İki yıl iş hayatından ve ekonomik özügürlüğünden uzak kalmış, eşi yanında olmayan bir kadına yardımcı olsa idi güzel olmaz mıydı? Ha normalde yardımcı olunmuyorsa tamam deyip yokuna bakarsın ama konu sahibinin bunu bu kdar sorun etmesinin altında da kendinden çokça ödün vermesi var yatıyor bence.
Konu sahibi yok diye saracak adam arıyorsunuz sanırım?
Zaten sorun buysa annesi bakacak ama sorun bu değil ,yaptırım uygulayacak yer arıyorKv dururken kendi annesi neden yorulsun ayol
Kendi annesinin günü falan vardır, gitmesi gerekir
Kv de nin ne haddine, otursun torun baksın
PekiYa artık iyice dozunu kaçırdınız bence… komik veya sempatik değil şu fikirleriniz. Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Allah aşkına yardım alın
Şimdi bir şey yazacağım da neyse...Sorun istemesen bile o yeteneğe sahip olamamak.bu arada ben direkt yaratılış sistemine gıcığım.bu ne canım hayvanlar gibi her ay her ay.ver herkese 3 tane hak.bu kadar kıymetsiz mi bir insan.
Allah işini biliyor ki sana muhteşem bir üreme sistemi vermemiş. Bir de her konu da bir şekilde konuyu buraya bağlıyorsun.10 çocuklu kadını kıskanmıyorum.10 çocuklu kadının şahane çalışan üreme sistemini kıskanıyorum.tam bir yaratılış harikası.her verdiğin çocuk oluyor.düşünsene bu dünyaya 10 çocuk getirebilecek potansiyelde birisin.ben değilim ama.onu kıskanıyorum.yapmak istemeyip yapmamakla, yapamamak aynı şeyler değil.
Allah sabırlar versin,mekani cennet olsunEmpatin için sağol
Valla helal olsun kv ye, hem kendi ailesini yönetiyor hem sizin ailenizi yönetiyor, siz karı-koca beceremiyorsunuz demek ki ailenizi yönetmeyi, ben kimseye kendi ailemi yönettirmiyorum mesela herkese sınır koyuyorum hem de sayısalcı “bile” değilimYa o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor
İnsanlar ikiye ayrılır: gelinler ve görümcelerKızlar yaa sizindemi acınız var acaba? sizdemi görümcesiniz gelinlere aynı sekilde davrandınızbu sekilde elestiri cok tanıdık geldi. Neyse sizin gizli nickler ardında karaktersizliği tanıyalim
Hmmm derdiniz evladınızın sağlığı mutluluğu konforu hayat kalitesi filan değil de ömrünüz boyunca onunla uğraşmak yaniBen şahsen çocuğuma havale geçirtir diye korkarım bakıcısı vermem veremem ,ömür boyu çek ondan sonra
Burada hoşuna gitmeyen yorumlar alan herkes göz kırpma emojisi koyup seviyesiz üslup kullanıyor.Yok tatlım oyle kınama filan yok idrak edememek diyeceğim onahoca degilim yahu Baska sektör
Kesinlikle gorumceyi cekemiyorsun derdin kv yada çocuk baktırmak değilYa o zaman neden torun torun diye ölüyorlar onlar için sadece sevecekleri çocuklar mı doğurayım. Bende zaten hep bakmak zorunda degil aileler derdim. Fakat ben bakarmısın demeden ortaya dusen kızına az dur deseydi dönüp kızım ben hastayım yoksa bakardım deseydi. Ailemi yönetmeyi biliyor ve kendisiyle günlere gitmediğim için söyleniyor ama ne hikmetse toruna bakmaya ayda 10 gün olunca hastalanıyor