torununa bakmayan kayınvalide

Bende şu an 1 yaşında sananlardanım, evet zor zamanlar geride kalmış ama gene de hasta hasta gitmek için çok küçük.

66 yaşında kayınvalide 1 yaşında çocuğa bakamaz ama 4 yaşında çocuğa Allah korusun hastalık durumunda bakabilir.

Hiç olmadı 4 senedir aynı yerde iseniz en az nereden baksanız 14 iş günü izniniz olur 6 gün izin kullansanız diğer günleri böyle özel durumlar için saklarsınız. Ha tutupta 14 ün hepsini alır, hastalık olursa hasta hasta yollarım derseniz olmaz. Bu konudan bahsetmediğiniz için yazdım yoksa bu sizin düşünmediğiniz şey değildir.

Tedavi sırasında ve çocuktan sonra hiçbir zaman iznimi tatil için harcamadım, en fazla 3-5 gün kullandım. İzin sorunum olmamasına rağmen hep kontrollü gittim.

canım sıkıldı kış geliyor ya yine beni afakanlar bastı o yüzden hata ettiysem vaktinizi aldıysam kusura bakmayın

Biraz da önyargılıyız sanırım
Kötü birşey demedim ki, sadece öğrenmek istedim..
Yalnız acaba diyorum, kayınvalidenize karşı da böyle önyargılı yaklaşmış olmayasınız

ben işi 3 gün için bırakıp yıllarca sıkıntı yaşıycam tek maaş ev geçindiricez acaba sevgili kayınvalidem bu zamana kadar bişey yapmamış yada yapamamış bundan sonra sizce bize sıkıntımızda destek olurmu onuda geçtim ben yaşıyacağım sıkıntıyı bilerek işi bırakabilirmiyim.

çünkü oğluda özel sektör işten çıkarılma olsa %90benim %10 ki bir defa çıkartıldı ben çalışmasam yanmıştık o zaman bile maddiyi geçtim manevi olarak oğlunu aramadı

Son düzenleme:
Biraz da önyargılıyız sanırım
Kötü birşey demedim ki, sadece öğrenmek istedim..
Yalnız acaba diyorum, kayınvalidenize karşı da böyle önyargılı yaklaşmış olmayasınız

bende sana bişey demedim canım ben 3 yıldır yaşıyorum her sene kışa böle afakanlar basarak giriyorum umarım bu yıl böle olmaz doğrusu bu

hani dediniz ya evlat kaybettim,bu çocuğumu da zor buldum diye..bende iki evladımı henüz karnımdayken kaybettim ve ikizlerim tedaviyle oldu..tüp bebek yöntemiyle..yani sizi en iyi anlayanlardan biriyim o konuda...yalnız şu ifadelerinizden sonra artık sizi anlayamadığıma karar verdim..sevgiler...

benim ölen çocuklarımda şuanki çocuğumda küvezde kaldı 2,5 ay masraflarının haddi hesabı yok eğer ben çalışmamış olsaydım hiç birşeyini karşılayamazdık ve kendimi suçlardım acaba ben yapamadım alamadım diye kendimi yerdim yaşayan çocuğumda aynı şekilde özel mama almak durumundaydık ve 20 tl lik mama 3 gün gitmiyordu bununda böle olacağını düşündüğümüz için ayrılamadım işten.ben zaten şuan çocuğum için çalışıyorum bu saatten sonra birdaha çocuk da yapmam yapamam artık bari onun hayatı iyi olsun allah size de sabr versin gerçekten yaşamayan bilemiyor

inanmayacaksınız ama hikayemiz çok benziyor.benimkilerde küvözde kaldı..aynen,herşey aşırı masraftı..ben size işi bırakın derken şu anlamda dedim;çocuğunuz sürekli hasta oluyorsa ve k.valideniz bakmıyorsa onu öyle kreşe yollamak da bir eziyet değil midir?ama zaten 4 yaşındaymış çocuğunuz,ben 1 yaşında sanmıştım..evet,yaşamayan bilemiyor.Allah kolaylık versin.

kreşe başlayan çocukların ilk 2 kışı genelde çok hastalıklı geçer, sonra bağışıklık kazanırlar. İnşallah bu kış öyle geçmez. Peki evde bakacak bir bakıcı ayarlayabilir misiniz?

olmuyor canım şimdi kişileri tanıdığı için birde yeni birine adapte olma sorunu var

valla canım Allah işte o zor zamanları geçirdim bak sende yaşamışsın biliyosun Allah birdaha yaşatmasın seninki karnında ölmüş benimkiler yaşayıp öldü inan çok zor zamanlar geçirdim.parasızda olmuyor hiç birşeyini karşılayamayacağın çocuğu dünyaya getirmem benim görüşüm bu biz sıkıntı yaşadık o yaşamasın benim tek gayem budur.kış dönemlerimiz böle geçiyor kalabalık ortam hastalığa elverişli oluyor maalesef bazen bana sesleniyor ne! diyorum ne ayıp efendim de diyor parası batsın diyorum Allah sağlık versin bana. yeterki bu konuşma tarzı için gitsin param sırtımda yük bile taşırım ben

Son düzenleme:
yanli$ anlamayin lütfen, sadece size özel demiyorum, ama çocugu siz istediniz degilmi? siz dogurdunuz? sizin çocugunuz? ee o zaman siz bakmak zorundasiniz, kayinvalidenizde suç bulmuyorum herkes kendi çocuguna bakmak zorunda, bakamiyorsa dogurmayacak bu benim fikrim tabiki,

gerçekten kayinvalideden çocuk bakmasini isteyenleri ve babadan miras bekleyenleri anlamiyorum...

canım biz zaten hastalık döneminden bahsediyoruz sürekli baksın diyen eşim ben hiçbirzaman sürekli bakması taraftarı olmadım sadece hastalık zamanı ve kreş zamanına kadar baksaydı zaten ben 3 yaşında bile verirdim bakacağı 3 yıldı.onuda istemedi biz de dedikki bari hastalandığı zaman baksın biz ne zaman sabah arasak çocuk hasta demeden anlıyo ya ben napıyosun deyince hastayım deyip çıkıyo bende söleyemiyorum ama 1 saat sonra arıyorum yada uğruyorum oturmuş tv seyrediyo hiç bir hasta hali yok yani bende bukadar vurdumduymaz olmasına sinir oluyorum

Son düzenleme:

sana hak veriyorum ama yinede, kayinvalidende neticede mecbur degilki, üstelikte hasta çocuga bakmak daha zorken, kadinin dinlenmeye ihtiyaci var belirli bir ya$tan sonra, kre$e hasta hasta gitse ne olurki

Öncelikle Allah Yavrunuza Uzun Ömürler Versin, Onu Size Bağışlasın..

Sakın Kayınvalidenize Muhtaç Olduğunuzu Sanmayın ve Ona Bunu Hissettirmeyin !!
Şükür Kreşe Verecek Kadar Durumunuz Var, Allah Korusun Ya Olmasaydı ?

sana hak veriyorum ama yinede, kayinvalidende neticede mecbur degilki, üstelikte hasta çocuga bakmak daha zorken, kadinin dinlenmeye ihtiyaci var belirli bir ya$tan sonra, kre$e hasta hasta gitse ne olurki

neler olmazki benim çocuğum hastayken asla yollaymam diğer sağlam çocuklarada bulaşıyor.beniimki iyi olduğunda da başka hasta çocuk velisi yollamıyor .yolladıklarında hepsi birden hastalanıyor

aynen canım çok şükür var amin hepimizin çocuğunu bağışlasın ben çıkıyorum bu arada hepinize kolay gelsin drdimi paylaştınız yarın görüşürüz iinşallah iyi akşamlar

aynen canım çok şükür var amin hepimizin çocuğunu bağışlasın ben çıkıyorum bu arada hepinize kolay gelsin drdimi paylaştınız yarın görüşürüz iinşallah iyi akşamlar

Amin..

Takma Kafana Böyle Şeyleri..
Allah Beterinden Saklasın..

Sen Bunları Kafana Takıyorsun, Hazmedemiyorsun, Üzülüyorsun..
Yazık Sana.. Çünkü Senden Başka Kimsenin Umrunda Değil..

İyi Akşamlar..

eşinin ailesin den dert yanılınca olumsuz birşey söylenince tabi saygı duycaksın tabi şöyle davrancaksın tabi böyle davrancaksın deniliyor...toruna bakmaya gelince ne demek bakmak zorun da değil.ya ben hiç anlamıyorum bu çifte standartı...sonuçta canının canı hastalıkta yoksa evlatlarını zor durumda bırakmak bence zulum.hep savundum yıne savunacagım evladını sevmeyen insanların işi bu...evladını seven torununada parcalanır damadına da gelinine de...sevgi sevgi sevgi...bu yoksa insanın için de gerisi yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…