- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Canım, madem "şimdi istese de vermem" diyorsun, bu başlığı niye açtın ki?
canım sıkıldı kış geliyor ya yine beni afakanlar bastı o yüzden hata ettiysem vaktinizi aldıysam kusura bakmayın
sizi anlamaya çalışıyorum bende çalışan bir anneyim çünkü.. yalnız bu cümlelerinize takıldım.eğer benim çocuğum o derece hastaysa ben onu mecbur kreşe falan yollamam..işten izin alırım daha da yapamıyorsam bırakırm o işi! eğer k.validem hasta torununa bakmıyorsa ben ne güne duruyorum derim.hasta bir çocuğu mecburi olarak kreşe yolladım olayını anlayamam,belki benimde anlayaşımda sorun vardır..
çünkü oğluda özel sektör işten çıkarılma olsa %90benim %10 ki bir defa çıkartıldı ben çalışmasam yanmıştık o zaman bile maddiyi geçtim manevi olarak oğlunu aramadıben işi 3 gün için bırakıp yıllarca sıkıntı yaşıycam tek maaş ev geçindiricez acaba sevgili kayınvalidem bu zamana kadar bişey yapmamış yada yapamamış bundan sonra sizce bize sıkıntımızda destek olurmu onuda geçtim ben yaşıyacağım sıkıntıyı bilerek işi bırakabilirmiyim.
Biraz da önyargılıyız sanırım
Kötü birşey demedim ki, sadece öğrenmek istedim..
Yalnız acaba diyorum, kayınvalidenize karşı da böyle önyargılı yaklaşmış olmayasınız
ben işi 3 gün için bırakıp yıllarca sıkıntı yaşıycam tek maaş ev geçindiricez acaba sevgili kayınvalidem bu zamana kadar bişey yapmamış yada yapamamış bundan sonra sizce bize sıkıntımızda destek olurmu onuda geçtim ben yaşıyacağım sıkıntıyı bilerek işi bırakabilirmiyim.
hani dediniz ya evlat kaybettim,bu çocuğumu da zor buldum diye..bende iki evladımı henüz karnımdayken kaybettim ve ikizlerim tedaviyle oldu..tüp bebek yöntemiyle..yani sizi en iyi anlayanlardan biriyim o konuda...yalnız şu ifadelerinizden sonra artık sizi anlayamadığıma karar verdim..sevgiler...
benim ölen çocuklarımda şuanki çocuğumda küvezde kaldı 2,5 ay masraflarının haddi hesabı yok eğer ben çalışmamış olsaydım hiç birşeyini karşılayamazdık ve kendimi suçlardım acaba ben yapamadım alamadım diye kendimi yerdim yaşayan çocuğumda aynı şekilde özel mama almak durumundaydık ve 20 tl lik mama 3 gün gitmiyordu bununda böle olacağını düşündüğümüz için ayrılamadım işten.ben zaten şuan çocuğum için çalışıyorum bu saatten sonra birdaha çocuk da yapmam yapamam artık bari onun hayatı iyi olsun allah size de sabr versin gerçekten yaşamayan bilemiyor
kreşe başlayan çocukların ilk 2 kışı genelde çok hastalıklı geçer, sonra bağışıklık kazanırlar. İnşallah bu kış öyle geçmez. Peki evde bakacak bir bakıcı ayarlayabilir misiniz?
inanmayacaksınız ama hikayemiz çok benziyor.benimkilerde küvözde kaldı..aynen,herşey aşırı masraftı..ben size işi bırakın derken şu anlamda dedim;çocuğunuz sürekli hasta oluyorsa ve k.valideniz bakmıyorsa onu öyle kreşe yollamak da bir eziyet değil midir?ama zaten 4 yaşındaymış çocuğunuz,ben 1 yaşında sanmıştım..evet,yaşamayan bilemiyor.Allah kolaylık versin.
yanli$ anlamayin lütfen, sadece size özel demiyorum, ama çocugu siz istediniz degilmi? siz dogurdunuz? sizin çocugunuz? ee o zaman siz bakmak zorundasiniz, kayinvalidenizde suç bulmuyorum herkes kendi çocuguna bakmak zorunda, bakamiyorsa dogurmayacak bu benim fikrim tabiki,
gerçekten kayinvalideden çocuk bakmasini isteyenleri ve babadan miras bekleyenleri anlamiyorum...
canım biz zaten hastalık döneminden bahsediyoruz sürekli baksın diyen eşim ben hiçbirzaman sürekli bakması taraftarı olmadım sadece hastalık zamanı ve kreş zamanına kadar baksaydı zaten ben 3 yaşında bile verirdim bakacağı 3 yıldı.onuda istemedi biz de dedikki bari hastalnınca baksın biz ne zaman sabah arasak çocuk hasta demeden anlıyo ya ben napıyosun deyince hastayım deyip çıkıyo bende söleyemiyorum ama 1 saat sonra arıyorum yada uğruyorum oturmuş tv seyrediyo hiç bir hasta hali yok yani bende bukadar vurdumduymaz olmasına sinir oluyorum
sana hak veriyorum ama yinede, kayinvalidende neticede mecbur degilki, üstelikte hasta çocuga bakmak daha zorken, kadinin dinlenmeye ihtiyaci var belirli bir ya$tan sonra, kre$e hasta hasta gitse ne olurki
Öncelikle Allah Yavrunuza Uzun Ömürler Versin, Onu Size Bağışlasın..
Sakın Kayınvalidenize Muhtaç Olduğunuzu Sanmayın ve Ona Bunu Hissettirmeyin !!
Şükür Kreşe Verecek Kadar Durumunuz Var, Allah Korusun Ya Olmasaydı ?
aynen canım çok şükür var amin hepimizin çocuğunu bağışlasın ben çıkıyorum bu arada hepinize kolay gelsin drdimi paylaştınız yarın görüşürüz iinşallah iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?