- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
bende anlamıyorum bu çifde sıtandardıeşinin ailesin den dert yanılınca olumsuz birşey söylenince tabi saygı duycaksın tabi şöyle davrancaksın tabi böyle davrancaksın deniliyor...toruna bakmaya gelince ne demek bakmak zorun da değil.ya ben hiç anlamıyorum bu çifte standartı...sonuçta canının canı hastalıkta yoksa evlatlarını zor durumda bırakmak bence zulum.hep savundum yıne savunacagım evladını sevmeyen insanların işi bu...evladını seven torununada parcalanır damadına da gelinine de...sevgi sevgi sevgi...bu yoksa insanın için de gerisi yalan.
kimse kusura bakmasın ama yorumları okuyunca şok oldum ;
bu yorumları yazan kiişişlerin umarım çocukları vardır ,eminim çalışmıyorlardır ve eminim kayınvalidelerinide bayramdan bayrama ziyaret eden tiplerdir???
bi arkadaş bakmassa bakmaz ne mecburiyeti var diyor ?bunu bi bayan olarak nasıl söylersiniz ?kadıncağız zar zor bebek sahibi olmuş ,hasta iken çocuğu işe gitmek zorunda para kazanmak zorunda ve o hasta yavrucak kreşte;ama kayınvalidesi evinde tv karşısında yatalak değil ,hasta değil,bu nasıl bir anlayıştır ve bunu mazur görürsünüz anlamıyorum ,çalışmıyorum çok şükür muhtaçta değilim ;ama aynı şarrtlarda olsaydım asla ,o kadının evine gidipte saygıda yapmazdım ,benim evladıma babannelik yapmayana bende gelimlik yapmam ....
Ben gerçekten bu yazılanlar doğrumu diyorum ;kimisi gönül koymuşsunuz diyor ,elbetteki koyucak ;ben eğer eşime bakıyorssam yemeğini yapıyorsam kadınlık görevimi yapıyorsam ,yavrumada ben olmadığım zaman eşimin annesi tarafınmdan ilgi gösterilmesini isterim...
ben burdaki çoğu kişiyi anlayamıyorum ,kadın konyu açar açmaz ;neredeyse doğurmasaydın kardeşim dnler bile olucakmışş...
yazık ..
aradaş sadece sabır göstersiz ,elbet oda elden ayaktan düşücek ;ne diyeyim ...
bol bol içini ferah tutsun en azından kreş var desin ,oda doğru onu yapamayanlarda var ;gelipte çocuğa lbaksın diyenler var ,arkadaşım 1200 tl bulduğu için kendini şanslı görüyorrr,herkezde bir akıl vermek ....
allah yardımcın olsun ,benim kayınvalidem ,sen çalışak istersen ben bakarım demişti ;ama düşünmüyorum şuanda hamileyim ,çocuklar ziyan oluyor yıpranıyor demiştim ,hiç üstelemedi..ama mecbur olsam ve böyle bi tavır görsem asla affetmezdim
bende anlamıyorum bu çifde sıtandardı
canım bende baksın illa demiyorum ama en azından bebek hastayken baksın ALLAH rızası için ne olur
mesala benimde oğluma kimse bakmadı çok hastalıklar geçirdi 2 kere ameliyat oldu kalbindede sorun vardı ben o sırlar vekil öğretmenlik yapıyordum saatlerim uygundu eşimle saatlerimizi uydurup bakmıştım çok hasta olduğunda işimden rahat izin alıyordum bakıyordum ALLAH var kayınvalidemde çok zor durumdayken birkaç kere oğluma baktı , annem hiç bakmadı bana 40 dk uzakta olmasını bahane etti en azından hastayken bakmaya gelebilirdi çok kalbim kırıldı anneme
hadi oğlum hastayken bakmadılar ben baktımda , peki ben damarlarımı patlatınce acillerde ölüm tehlikesiyle yataken evde aylarca yatarken niye kayınvalidem annem bana bile bakmadılar şimdi ben ilerde onlara bakıcağım zaman bende utanmıyacaklarmı
şimdi bu durumumuda bakmak zorunda değillermi diyeceksiniz
birilerine muhtaç olmayı çok zorda kalmayı ben yaşadım bilirim o kalp kırgınlığını o sebeple ben arkadaşı çok iyi anlıyorum
günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
sana hak veriyorum ama yinede, kayinvalidende neticede mecbur degilki, üstelikte hasta çocuga bakmak daha zorken, kadinin dinlenmeye ihtiyaci var belirli bir ya$tan sonra, kre$e hasta hasta gitse ne olurki
Bende tam bunu yazacaktım.hasta hasta gitse ne demek ya?Kreşe hasta gitse ne olur ki mi ? Ben mi yanlış okudum, siz mi yanlış yazdınız ? Yaşlanınca insanların dinlenmeye ihtiyacı olduğunu biliyorsunuz da, mini mini bir yavrunun ateşliyken , hastayken nazlanmak istediğini, şevkat istediğini mızmızlandığını en ufak bir ateşin onları mahvettiğini bilmiyorsunuz.
Enteresan çok enterean hatta gaddarca.
en azından hastayken fln baksa iyi olur gerçekten bencil bi hanım biraz sabırım...
ama bunun dışında bende katılıyorum arkadaşlara...
bakmak zorunda değil...
Kimse kimsein çocuğuna bakmak zorunda değil.. Öz anneniz dahil
Bakarsa hoş bir jest olur o ayrı..
günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
allah bagıslasın,babaanne olarak ilgilenseydı iyi olurdu tabı ama bakmak zorunda degıl bunu zorunluluk olarak görme
Evet ilgilense iyi olur fakat bakmak zorunda değil ki gönül koyuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?