- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Kayınvaliden hasta olsa ve sen ona bakmasan emin ol herkes seni ayıplardı. O eşinin annesi, hiç değilse Allah rızası için bak kadına derlerdi. Ama sana neden bu cümleler kurulmuyor hayret doğrusu! NE var hasta olduğunda 1-2 gün baksa yılların deneyimiyle iyi etmeye çalışsa torununu.canım artık zorunluluk kelimesi bile midemi bulandırdı onun canı kanı ya ne biliyim biz böle olurmuyuz bu kadar vurdumduymaz Allah gelinime bu fırsatı vermesin ben yapamam ya
aile dedigin zor gunlerde yaninda olmak degilmidir,,,zor gunlerinde yakinlarini yaninda gormeyecekse ne zaman gorecek...sonucta yabanci cocuga bak demiyorki caninin cani yani sonucta...konu sahibini cok iyi anliyorum...benim buyuk oglum ana okuluna gidiyor kucuk oglumda hasta o haliyle mecbur kendimle goturuyorum...hatta dun yolda giderken konu sahibesi aklima geldi dusuncesinde cok hakli...hasta hasta cocugu nasil birakacak krese her bakiciyada guvenilmiyorki...krese birakmazsa ise nasil gidecek sonucta oda keyfine gore calismiyorki....beninde kucuk oglum yarin krese baslicak ilk gunu adapte olmasi icin yarin beraber kalacaz orda 3 gun boyunca simdiden dua ediyorum insss yarina kadar birseyi kalmaz diye...kiyipta ogluma aksama kadar birakamiyorum krese yarim gun istedim bu arada bende dil kursuna baslicam...bazen mecbur kaliyoruz bazi seylere zorda olandan baskasi bilemez...davulun sesi uzaktan hos gelirmis...eskiden olsa bende bakmaya mecbur degil derdim taki anne oluncaya kadar...bazen yardim etmek gerekiyor etmiyorsada kendi vijdanina kalan birsey gun gelir devran doner....
Kayınvaliden hasta olsa ve sen ona bakmasan emin ol herkes seni ayıplardı. O eşinin annesi, hiç değilse Allah rızası için bak kadına derlerdi. Ama sana neden bu cümleler kurulmuyor hayret doğrusu! NE var hasta olduğunda 1-2 gün baksa yılların deneyimiyle iyi etmeye çalışsa torununu.
Sağlığı yerinde olmasa yanlışsın derdim ama dediğine göre gayet sağlıklıymış da!
inşallah çocuğun çabuk adapte olur bizmki 1 yaşında başladığı için anşamamıştı
kızlar anlamıyorum yaa...nedemek bakmak zorunda değil,,o el değilki hasta ise tabiki bakamaz ama sağlıklı olduğu halde keyfi çatıp bakmıyorsa tabiki gönül koyar....bir kadın neden çalışır eşine çocuklarına destek olmak için yaa gelinin senin oğlunun yükünü hafifletmek için çalışıyor neden bıraksın 1 yaşındaki kuzucuğunu bir anne....komşun arkadaşın tabiki bakmak zorunda değil onlar ell..ama kayınvalide sözüm ona anne sağlığı elverdiği halde bakmıyorsa,onun elden ne farkı var,,, kusura bakmasın bugünün yarını da var....
Neden hep kendimizi düşünüyoruz, neden karşımızdaki insanı düşünmüyoruz?
O kadın çocuklarını büyütmüş çocuklar yuvadan uçup hayatlarını kurmuşlar, şimdi kenara geçip dinlenme zamanı hatta en büyük hakkı. Neden her şeyi en baştan yaşasın?
Evladını büyütmüş, okutmuş, evlendirmiş bir anne, ama torunununa bakmak istemeyince sözde anne oluyor öyle mi?
Bir annenin evladına verdiği emek, torununa bakmadığı için hiçe sayılamaz. Herkes kendi çocuğundan mesuldur...
ama üniversitelerde okutmuşsa dershanelere para yağdırdıysa erkeğinde para kazanma becerisi iyi ise torunA BAKMAK zorunda değil çoğu kadın erkek gibi erkek yetiştiremiyor ahlak yok,meslek yok ama evlenmeye gönüllü alışmış arkasından birileri toplasın yemeğini,temizliğini yapsın ,anasının aynı hareketlerini gelin kızdan bekler haldeler çoğu evlilik bundan dolyı bitiyor
O kadın çocuklarını büyütmüş çocuklar yuvadan uçup hayatlarını kurmuşlar, şimdi kenara geçip dinlenme zamanı hatta en büyük hakkı. Neden her şeyi en baştan yaşasın?
Evladını büyütmüş, okutmuş, evlendirmiş bir anne, ama torunununa bakmak istemeyince sözde anne oluyor öyle mi?
Bir annenin evladına verdiği emek, torununa bakmadığı için hiçe sayılamaz. Herkes kendi çocuğundan mesuldur...
eğer oğluna doğru düzgün gelecek vermediyse okumamışsa toruna bakacak bence para kazanma becerisi erkekte yoksa kadın geçim için çalışmak zorundaysa torununa bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?