• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tosunluğa son :d

Meraba Tosunpaşa :P
Tamam tamam şaka ;) Öncelikle boy ve kilonu göz önüne alınca çoka tosun olduğuna inanamıyorum ama hadi yinede bende diyetini destekleyeyim.Şuan seninle aynı ölçülerdeyiz nerdeyse ve ben kendimi çok fit hissediyorum.Sebebine gelince, hamilelikte aldığım 20 kiloyu verip şuan evlendiğim kiloda olmam bana yeterli geliyor sanırım :) Bendende ufak birkaç tavsiye.Ekmek şeker ve yağlı şeyleri kesinlikle tüketme.Hafif ve sık ye.Ve mutlaka bol bol su.Dahası hep hareketli olmaya çalış.Çok canının istediği bişey olursa bi lokma tat.Ama kendimi tutamam devamı gelir dersende ordan acilen uzaklaş ;)
Kolay gelsin ve sevgiler....

ahahaha tosunpaşa da iyiymiş :9: doğru aslında öyle çok çok kötü durumda değilim ama fazlam var kabul ediyorum bi de ben kendimi biliyorum kesin kışın kilo alıcam en azından ona önlem oluyor şimdiden :34: ekmek sevmem yağdan da uzak durabilirim ama o şekerler çikolatalaarrr... :20: desteğin için teşekkürler yalnız YİRMİ KİLOyu nasıl verdin :53: vay canına çok tebrik ederim :3:

Yaa canım şaka gibi ama walla tam 20 kilo :D Nasıl verdim hmmmm.Şöyleki zaten dörtte birini vücut kendisini toparlarken bir şekilde atıyor.bir dörtte birinide bebek baktığın için otomatikman veriyorsun.Geri kalan 10 kilocuğuda kendi azim ve hırsımla verdim diyelim :) Sık ama hafif yedim.Çayı şekersiz yemeği ekmeksiz yedim :D ve bana göre en önemlisi akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemedim.6 akiam yemeği için erken bir saat gelebilir ama bende çok işe yaradı ;)

Back