Erkek İnfertilitesi Total sperm sayısı 25, ileri hız %1,normal morfoloji %4

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Merhaba kızlar bugün gebelik planlamak için gittiğim doktor eşimden sperm testi istedi ama sonuçlarımızı gördüğümüz andan beri yıkılmış haldeyiz. 2 senedir evliyiz 28 ve 30 yaşındayız Sizce direkt tüp mü önerirler ameliyat mı ilaç mı.? Durum çok mu vahim? Bu durumda olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20200826_170730.webp
    IMG_20200826_170730.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 198
Merhaba kızlar bugün gebelik planlamak için gittiğim doktor eşimden sperm testi istedi ama sonuçlarımızı gördüğümüz andan beri yıkılmış haldeyiz. 2 senedir evliyiz 28 ve 30 yaşındayız Sizce direkt tüp mü önerirler ameliyat mı ilaç mı.? Durum çok mu vahim? Bu durumda olan var mı?
merhaba varikosel varmı diye bakıldımı ?
varikosel yoksa tedaviyle düzelir...
varikosel varsa ve ileri derece ise ameliyat edilmesi lazım
spermler kendini 3 ayda yeniler... 3 ay takviye verecektir ürolog muhtemelen..
yediklerine içtiklerine ve giydiklerine dikkat etsin eşiniz

merhaba varikosel varmı diye bakıldımı ?
varikosel yoksa tedaviyle düzelir...
varikosel varsa ve ileri derece ise ameliyat edilmesi lazım
spermler kendini 3 ayda yeniler... 3 ay takviye verecektir ürolog muhtemelen..
yediklerine içtiklerine ve giydiklerine dikkat etsin eşiniz
Bugün göstereceğiz doktora muhtemelen dublör falan isterler ama varikoseli çok önermiyorlar ciddi bir artış olmuyor ve sonradam daha da düşürüyor diye. Sadece hızı değil morfoloji ve sayı da sıkıntı iyi bir çözüm mü olur bilemiyorum.
Bir de eşim bisiklet aşığı çok sık biner alakası var mı diye onu uyarıyorum o da düşürür de bu kadar mı düşürür bir sürü bisiklet sporcusu var baba olabilen diyor. Yıpratıcı bir süreç bekliyor bizi

Bugün göstereceğiz doktora muhtemelen dublör falan isterler ama varikoseli çok önermiyorlar ciddi bir artış olmuyor ve sonradam daha da düşürüyor diye. Sadece hızı değil morfoloji ve sayı da sıkıntı iyi bir çözüm mü olur bilemiyorum.
Bir de eşim bisiklet aşığı çok sık biner alakası var mı diye onu uyarıyorum o da düşürür denbu kadar mı düşürür bir sürü bisiklet sporcusu var baba olabilen diyor. Yıpratıcı bir süreç bekliyor bizi
mildeki sayınız 8 milyon.. sayınız iyi değil yani malesef...
varikoselin elbette düşürme tehlikesi var ama bu oran çok düşük
iyi bir doktorda iyi bir ameliyatla sorun olacağını düşünmüyorum
umarım vitaminlerle düzelir

mildeki sayınız 8 milyon.. sayınız iyi değil yani malesef...
varikoselin elbette düşürme tehlikesi var ama bu oran çok düşük
iyi bir doktorda iyi bir ameliyatla sorun olacağını düşünmüyorum
umarım vitaminlerle düzelir
İnşallah iyi bir doktor araştırması yapacağız. Ben direkt tüp e yönlendirirler diye düşündüm tüpte bile olsa razıyım inanın o kadar üzüldük ki 2 gündür

İnşallah iyi bir doktor araştırması yapacağız. Ben direkt tüp e yönlendirirler diye düşündüm tüpte bile olsa razıyım inanın o kadar üzüldük ki 2 gündür
tüp bebek bile olsa en azından biraz takviye almanız lazımki embriyolar kaliteli oluşsun
her tüp tutacak diye birşey yok malesef..
bende aşılama oldum bekliyorum tutmazsa tüp yapacam.. ama aklımda elli soru..
çünkü benim eşimdede sorun var spermler :(
inş hakkımızda hayırlısı olur

tüp bebek bile olsa en azından biraz takviye almanız lazımki embriyolar kaliteli oluşsun
her tüp tutacak diye birşey yok malesef..
bende aşılama oldum bekliyorum tutmazsa tüp yapacam.. ama aklımda elli soru..
çünkü benim eşimdede sorun var spermler :(
inş hakkımızda hayırlısı olur
Bir bebeğin kendiliğinden rahme düşmesi büyümesi ve sağlıkla doğması ne kadar büyük bir nimet.. İnşallah Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat verir isteyen herkese. Benim ablam da 4 senedir bebek sahibi olamıyor inanın anne babamı bile düşünüyorum torun sevemiyorlar özeniyorlar diye.
Biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız gayret bizden gerisi Allah'tan.

Back
X