- 23 Ocak 2016
- 35.070
- 51.042
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun. Allah canımı alsın yinede yaşamayım. Benimki sadece merakti Nyse amanÇok mu merak ediyorsun sende DENE!!!!
Dondurma buzdolabı koyunca iş yapar diyorlarİyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır bu foruma üyeyim ben malesef bazı sebeplerden dolayı eskortluk yaptım bir süre fakat her zaman bir vicdan azabı duydum sonunda Allah kabul etsin tövbe edip bir dükkan açtım hiç tanımadığım bir şehre gittim 4 aydır dükkan çalıştırıyorum fakat dükkanın eski sahibi semt tarafından hiç sevilmeyen ayyaş biri imiş tam yanımda ise aynı işi yapan çok iyi bir evli çift var sorun ise onlar müşteriyi zamanında kendine çekmişler fakat benim dükkanım onların üçte biri kadar iş yapıyor eski sahibinden dolayı. Beni tanıyan yok eskiyi bilen yok. Size sorum ise ben dükkanıma nasıl müşteri çekebilirim tövbe ettim helalinden kazanmak istiyorum Allah rızası için şu mübarek günde bana dua edin helal yolla ekmeğimi kazanayım![]()
Kesinlikle doğru kimin başına ne geliceği belli değil hayat buO bir zafer kazandi bu isi birakarak.
Cunku kendine deger veriyor.
Cunku hayatini seviyor.
Cu ku belki de takdir edilmek istiyor ki sonuna kadar hakki.
O hayattan cikmak ustelik sag salim bataga iyice saplanmadan; zor olsa gerek..
Bu yuzden bahsetti cunku bu bir basari.
Aynen öyle mutluluğumdan yazdım sadece okadar ama okadar mutluyum ki tertemiz bir sayfa açtımDua edin çok güzel bir yola girdim demiş o yüzden belirtmiş belki tövbe ettiği için mutluluk yaşıyor paylaşmak istemiş yahu herşeye bir kulp üfff oku geç eleştiri eleştiri eleştiri bıkmadınız
Ne dukkani oldugunu bilmiyoruz ki. Mesela bence ic camasirciysa dondurma dolabi olmazDondurma buzdolabı koyunca iş yapar diyorlar
Merakınızı kendinize saklayın geçmişine sünger çekmiş yeniden hatırlatın ne bu böyleAllah korusun. Allah canımı alsın yinede yaşamayım. Benimki sadece merakti Nyse aman
Ben o hissi aldım sizi tebrik ediyorum Allah bol müşteri versin inşallah ne ile ilgili satış yapıyorsunuzAynen öyle mutluluğumdan yazdım sadece okadar ama okadar mutluyum ki tertemiz bir sayfa açtım
yanlız herseyi söyledi ne dükkanı olduğunu söylemediNe dukkani oldugunu bilmiyoruz ki. Mesela bence ic camasirciysa dondurma dolabi olmaz![]()
Canım benim Allah razı olsun böyle insanlar iyi ki var. Bazen öyle birinin duasında yer alırsın ki sadece o kabul olur çok inanıyorum böyle edilen dualara rabbim de senin tüm muradını gerçek etsin inşallah,Sana bol bol Dua edicem canım Allah işini gücünü Rast getirsin rabbim helalinden bol kazançlar versin... Rabbimin rahmeti üzerinde olsun canım
Allah tövbeni kabul buyursun kardeşimİyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır bu foruma üyeyim ben malesef bazı sebeplerden dolayı eskortluk yaptım bir süre fakat her zaman bir vicdan azabı duydum sonunda Allah kabul etsin tövbe edip bir dükkan açtım hiç tanımadığım bir şehre gittim 4 aydır dükkan çalıştırıyorum fakat dükkanın eski sahibi semt tarafından hiç sevilmeyen ayyaş biri imiş tam yanımda ise aynı işi yapan çok iyi bir evli çift var sorun ise onlar müşteriyi zamanında kendine çekmişler fakat benim dükkanım onların üçte biri kadar iş yapıyor eski sahibinden dolayı. Beni tanıyan yok eskiyi bilen yok. Size sorum ise ben dükkanıma nasıl müşteri çekebilirim tövbe ettim helalinden kazanmak istiyorum Allah rızası için şu mübarek günde bana dua edin helal yolla ekmeğimi kazanayım![]()
Evet söyleyemiyorum çünkü tanıdık biri olabiliryanlız herseyi söyledi ne dükkanı olduğunu söylemedi![]()
Neden merak ettiniz kiKusura bakmayın merakım için soruyorum
Size gelen evli erkekler neden geldiklerini diyormuydu hiç ve tanımadığınız biri ile ilişki zor olmuyor muydu
Amin Amin Allah razı olsunAllah tövbeni kabul buyursun kardeşim
Teyzemin bi dükkanı erkek donundan kuru yemişe , lif ipinden ikinci el oyuncağa kadar her halt satıyor dört duvar ve damı olan yer dükkan ne koysan alıcısı bulunur illaNe dukkani oldugunu bilmiyoruz ki. Mesela bence ic camasirciysa dondurma dolabi olmaz![]()
Aslında belirtme sebebi de anlaşılır.O konuda haklisin sorulmaz sorulmami bildiğin patavatsızlık ona lafım yok
Ben aslında konu sahibi koruyorum evet sert yazıyorum tepkili yazoyorum ama bu tarz şeyler sorulacak bin çeşit insan var ve soruldu da zaten bak
eski işini demeseydi kendi özelinde kalsaydı şuan sorun yoktu
Konu sahibi alakasız ve gereksiz bir şey yazmış eski hayatıyla ilgili bunda da zaten hem fikiriz
Aynen öyle mutluluğumdan yazdım sadece okadar ama okadar mutluyum ki tertemiz bir sayfa açtım