Tövbe etmiş bir eskort

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden bu kadar olay olmuş ki eskortum tövbe ettim demesi? Konuyla bir alakası var mı? Yok. Evet ama kadın demek ki paylaşmak istemiş, kötü bir durumdaymış ama artık o durumdan kurtulmuş bunun için mutlu olmuş o yüzden paylaşmak istemiş belki de.

Kötü örnek olacak bir şey mi paylaşmış ki? Tam tersi tövbe ettim demiş, yolumu çizdim demiş böyle bi sorunum var demiş. Belki birileri okuyunca "Allah yardımcın olsun" deyip morali düzelecek? Bir destek bulacak. Ne var ki söylediyse?
Aynen canım tam olarak bu işte ben anlamıyorum bu insanlar ne hale geldi her kelimenin ardında başka bir şey arıyorlar

Aslında belirtme sebebi de anlaşılır.
Geçmişe sünger çekip yeni bir yola girmiş.
İşler umduğu gibi olmayınca korkmuş, aklına bir sürü şey gelmiştir.
Buradan öneri, destek verici birşeyler duymak istedi ve o yüzden verdi bu detayı.

Sıradan bir iş kurdum olmadı konusu değil konu sahibi için.
Aynen öyle canım benim

Teyzemin bi dükkanı erkek donundan kuru yemişe , lif ipinden ikinci el oyuncağa kadar her halt satıyor dört duvar ve damı olan yer dükkan ne koysan alıcısı bulunur illa

Konu sahibi, siz de urun cesitlendirmesine gidebilirsiniz. Olmaz mi?

Tövbe edilen konuyu böyle aleni ve gereksiz yere açmayın ki hem gereksiz bir polemik oluşmasın hem haddini aşan sataşma ve sorularla karşılaşmayın hem de tövbe edilen konunun Allah'la kul arasında kalması tavsiye edilir ki o yanlış sıradan ve doğal bir şeymiş gibi örnek alınmasın. Reel hayatta da sanalda da bunu dile getirmenize hiç gerek yok. O durumdan kurtulmayı seçtiğiniz için tebrikler. Dükkan konusu hayırlı olsun. Yan yana dükkanlarda yapılan bir iş olduğuna göre hediyelik eşya veya takı, ya da giysi işi gibi canlandı gözümde. Aynı ürünleri satmamak, daha orijinal ve farklı ürün /model satmak, fiyatları yüksek tutmamak, güler yüzlü ve kibar ama ölçülü ve mesafeli olmak gibi konular müşteri çekebilir diye düşünüyorum :KK51: Sosyal medya üzerinden de dükkanınız ismiyle ve ürün fotoğraflarınızla bolca reklam yapın Hayırlı ve uğurlu Bereketli ve bol müşterili olsun dükkanınız.
Haklısınız sanırım ama böyle bir düşünce içine gireceklerini tahmin edemedim beni anlayanlar anladı çok teşekkür ediyorum anlamayanların ise gönül gözlerini açmalarını diliyorum

Evet söyleyemiyorum çünkü tanıdık biri olabilir
Tahmin ettim o zaman şöyle yapın yan dükkandan müşteri çekebilmek için bir süre maalesef geliş fiyatına verin yahut az karla verin cama mutlaka dikkat çekici yazılar yazın indirimle ilgili satışın ne ile ilgili olduğunu bilseydik tavsiye daha iyi verilirdi dükkanınız ile ilgili mümkünse sosyal medya hesabı açın civardan takip edip gelenler oluyor

Evet söyleyemiyorum çünkü tanıdık biri olabilir
Mesela aktar açtınız ve söylediniz nasıl tanıdık çıkıp bilebilir ki? Bir sürü aktar var. Yan yana dükkanlar olduğu için mi bilecek. Ya da çok az olan bir sektör mü bu?Keşke konuyu şöyle bir dükkan açtım neler yapabilirim nasıl fark yaratabilirim diye açsaydınız. Bu şekilde hiç yardımcı olamadık.

Yani camasirci onune illa dolap olur diyorsunuz, cildirmis olmalisiniz :olamaz::KK70:
Oluyor valla kazancı da epey iyi her şey satıyor millet ihtiyaca ulaşmak ister senin nerde ne sattığına bakmaz ki önemli olan talebe yönelik çeşitlilik köyde sebze yetiştiriyor onları bile satıyor getiripte .

Tahmin ettim o zaman şöyle yapın yan dükkandan müşteri çekebilmek için bir süre maalesef geliş fiyatına verin yahut az karla verin cama mutlaka dikkat çekici yazılar yazın indirimle ilgili satışın ne ile ilgili olduğunu bilseydik tavsiye daha iyi verilirdi dükkanınız ile ilgili mümkünse sosyal medya hesabı açın civardan takip edip gelenler oluyor
Gelis fiyatina verip batsin evet 😐

Oluyor valla kazancı da epey iyi her şey satıyor millet ihtiyaca ulaşmak ister senin nerde ne sattığına bakmaz ki önemli olan talebe yönelik çeşitlilik köyde sebze yetiştiriyor onları bile satıyor getiripte .

Kucuk bir yerde bu daha cok olur ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X