toyoyu sığdıramadıgım kaliplar!

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Kendimi bulamiyorum..
Kendim gibi davranamıyorum.
Evliligimin 5.yılını devirdim 2de evlat sıgdırdım bu kısacık zamana ama evliliğin gerekliliklerine adapte edemiyorum kendimi.

Evlilik öncesi fotografcilik yapan, işiminde etkisiyle oldukça sosyal, bi o kadar da mutevazi ve muhafazakar bi hayatım vardı.Kazancımda, çevremde hayatın bana sunduklarıda yetiyordu bana.Ailem karışırdı ama sıkmadan, yormadan.

Evlendikten sonra eşimin ailesinin aşırı muhafazakar oluşu, geleneklerine ve el ne demez görüşüne fazlasıyla düskün oluşu beni sürekli bi degisimin içine itti.Kayınvalidemin kapanmam konusundaki baskılarından, kıyafetlerimin hemen hemen tümüne sürekli laf yapışından yoruldum.Açık giyinmem ama dar paça pantolon vazgeçilmezim, 5 senedir eleştirmekten sıkılmadıkları dar paça pantolonum..

Feyste bisey paylaşacak olsam görümcem görür, eltim laf eder korkusuyla siniyorum, evet bildiginiz siniyorum çünkü eleştirilmekten ve "arkadaş ben buyum" demekten ve hiç bişeyin değişmemesinden gına geldi.

Eşim annesinin etkisinde kalmadığı zamanlarda iyi adamdır, yalnız genelde etkisinde yaşadığından çok cahil hareketleri ve düşünceleri olabiliyor.bi dünüme bakıyorum bi de yanında, içinde yaşadığım insanlara.. utanıyorum hayatımdan.
O kadar yönlendiriliyorum ki istemsiz, bu sefer kendi çevrem eleştirecek diye kendimi geri çekiyorum.Yani iki tarafada ait olamadıgım icin saçmasapan bi hayat yaşıyorum.

Beni alip bi kaliba sokmuşlar, bacakları sıgdırıyorum, derken totoyu da sokuşturuyorum, hadi kollar da tamam ama kafa girmiyor o kalıba, sığmıyor dısarda kalıyor.e vücut bi kalıba girmiş kafa dısarda ne oraya aitim ne buraya.

Neyse ben en iyisi iyi bi psikolog araştırayım, yada alayım 2 bebemi kimseyi dinlemeyip vurayım kendimi yollara.. hayallerimi gerçekleßtirip o ülke senin bu şehir benim gezip durayım.

Ne yapıyım ben?

"isyeaannn" saati gelmiş.. keşke bu kadar ötelemeden en baştan sertçe gösterseydiniz tepkinizi. ama bikaç yıl sustunuz diye ömür boyu susmak zorunda değilsiniz. hepsine yavaştan yavaştan ayar vermeye başlayın. siz onların açıklarını arayın misal. siz bunaltın onları üste çıkın, savunma yapmaktan saldırıya fırsatları kalmasın

Elalem ne der diye yaşamak çok boğucu.
Kendiniz için yaşayın resmen sindirilmişsiniz.
Eltiniz görümceniz laf mı ediyor basın engeli.
Onlar kim ki sizi yargılıyor?
Siz böyle kabullendikçe dar kalıplara girmeye çalıştıkça yıpranırsınız.
Kendiniz gibi olmayacaksanız hayatın ne anlamı var ki..
Silkelenin kendinizi bulun.

Benimle sizli bizli konuşmayın kızlar, an itibariyle hepiniz en özelimi biliyorsunuz.yapmayın bana bu kötülügü.

Alınacak kırılıcam diye de diyeceginizde geri kalmayın, sövün sayın ki kendimi bulayım.Nerde ne hata yaptigimin farkina varayım.

Kendin ol sen kimseyi degistirmeye calisiyo musun ki onlar kendilerin de bu hakki goruyo

sen koskoca kadınsın,
ama 2 evladına da bunları yapacaklar,
sen baş edemezken gerçekten üzüldüm çocukların için.
diş çıkarmanın vakti gelmiş de geçmiş bence.
Bence de anladiklari dilden konusmak lazim boyleleriyle

En büyük suçlu eşin. O senin hayallerini, yaşam tarzını, kılık kıyafetini bilmiyor muydu da seni onlara karşı savunamıyor? Höst dese daha ağızlarını açamazlar

Şimdiden önlemini almalısın !! çocukların kız mı? bilmiyorum ama eğer öyleyse yarın bi gün onlara baskı yapacaklar biraz cadolaz yüzünü göstermenin zamanı gelmiş geçiyorrrr bile . bu hayat senin kendin için yaşa başkaları için değil !!!

sen kendin ol canım, bir şey diyene de istemeyen buyurmasın gelmesin dersin.

face de istediğin şeyi paylaş, altına çirkin yorum gelirse yorumu sil, kimseyle ağız dalaşına girme.

yüzüne bir şey diyen olursa da, 30 yaşındayım ben dersin, kocaya da 17 yaşında varmadım.

bence biraz daha kendini anlatmalısın. kaç yaşındasın? çalışıyor musun? çalışmıyorsan ne mezunusun nerde çalışabilirsin? çocukların kaç yaşlarında??

sizin derdinizin çözümü psikolog filan değil ki? yeterince baskın değilsiniz bence, 5 senede insan bıkar eleştirmekten. bilmiyorum. çok büyük bi rest çekin.

Ben büyük işine gelirse de kim olursa olsun.
Sessizsin diye 5 senedir kapatamamışlar çenelerini.
Dişli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…