- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi sersemsinem
-
As
Aslında degil yani gezmeyi görmeyi yaşamayı sever fakat o da benim gibi bi baskı altında.o da kendiyle annesinin arasında kalmış olmalı, hemen bi örnek iliştireyim;
Bi kaç ay önce cılgınlar gibi kar yagıyor evde daralmısım iki cocukla, gel dedi sinemaya gidelim.evlatlarin birini halaya birini annaneye birakip ciktik yollara, gece 1de bitti günümüz ve cokta eglendik.gelgelelim kaynana kisisi ertesi gün bi dünya laf yapmis cocuk birakilip gidilir mi bu sogukta diye..
Simdi buna benzer bisey yapacak olsak "annem duymasin" diyor.s.cayım annenin kurallarina.. diyemeyip, şok olup donakalıyorum.
Ya öyle bir şey ki, insan eşinin annesi diye sesini çıkaramadığı zamanlar oluyor. Aslında çıkarmak lazım çünkü kendimden örnek verirsem, anneye patlayamıyorum eşime bin katını patlıyorum.Aslında senin bu cümlenden de çıkacak şekilde iş insanın kendisinde bitiyor. Eşinin kafasına vura vura öğrenmesini sağlayan kim? Kendini ezdirmeyen kim?
Ya öyle bir şey ki, insan eşinin annesi diye sesini çıkaramadığı zamanlar oluyor. Aslında çıkarmak lazım çünkü kendimden örnek verirsem, anneye patlayamıyorum eşime bin katını patlıyorum.
Ben bire kere boşandım burda da yön bosan ektenler on bazıları bazı konularda o boşanmış kadın eşimin iş arkadaşı o boşanmış kadın öyle böyle dıye yorumları okudum ve cvbı yapıştırdım turkiyede boşanmış kadını kadınlar sonrada cahıl erkekler çok yoruyor ıkıncı evlılıgım edom ıyı ama ailesi bana tüm kötülüğü reva görüyor ıs yerınde ben seftım bolum amırı ev lı herkese sarkan bı tıptı bana her işimde bolandıgım için mobing yaptı iyi olsan boşanmazdın dedı Türkiye de boşanmış kadın olmak cookkkk zor....Benimle sizli bizli konuşmayın kızlar, an itibariyle hepiniz en özelimi biliyorsunuz.yapmayın bana bu kötülügü.
Alınacak kırılıcam diye de diyeceginizde geri kalmayın, sövün sayın ki kendimi bulayım.Nerde ne hata yaptigimin farkina varayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?