- Konu Sahibi el-muallim
-
Kızlar ben geldim.32 tane yumurta toplandı bakalım kaçı döllenecek.Yumurta toplama işlemim çok güzel geçti uyudum uyandım, bitti mi diye sordum.Ağrımda yok allaha şükür ancak merakla kalitelerini merak ediyorum.Dua edin arkadaşlar kaliteli bir şekilde döllenirler 2 ay sonrada annelerine sımsıkı tutunurlar.
toprakcim epey yumurtan toplanmis. unutma bir tane bile yeterli, insallah dollenenlerin hepsi kaliteli cikar. benim 11 yumurta toplanmisti, sadece 2 tanesi dollendi, ikisini yerlestirdik, biri tuttu:)
senin de eminim kaliteli embriyolarin olacak :Saruboceq:
canım bu arada akupuntur nasıl gıdıyo belkıde ağrım olmadı dıyosun ya etkısı vardır ....ağrıyıda azaltmıştır pozıtıf enerjı vererek......hadı canım gönlune gore ols....inş
İnşallah mambacım.Benim polikistik over olduğu için epey oldu yumurtam.İnşallah kaliteleride iyi olu.Senin nasıl gidiyor hamilelik?Başladı mı bulantılar?
selam arkadaşlar bu arada mamba nasıl acaba........toprakcım haber geldı mı.........
Merhaba El-muallimcim.Güzel haberler geldi.32 taneden 23 tanesi döllenmiş , takip ediliyormuş , 3 tanesi boş çıkmış , 6 tanesi döllenmemiş.Cuma günü doktorumla ve embriyologla tekrar görüşeceğiz, 5. günde mi donduracağız ona karar vereceğiz.Akupunturu normalde Bahçeci Kliniğinde yaptırıyorum, doktorum transfer günü umuta gelecek ayarlayabilirsek.Transfer öncesi ve sonrası akupunktur yapacak.Ağrı konusunda haklısın dün gecede hiç ağrım olmadı
Doktorum 2 tane diyor ama ben acaba 3 tane mi transfer etsek diyorum.Daha önce ki denemelerimde de çok iyi kalitede 2 tane transfer edilmesine rağmen tutnma olmamıştı.Kararsızlığımın sebebi bu anlayacağın.Sana kaç tane transfer edilmişti mambaa?
Merhaba El-muallimcim.Güzel haberler geldi.32 taneden 23 tanesi döllenmiş , takip ediliyormuş , 3 tanesi boş çıkmış , 6 tanesi döllenmemiş.Cuma günü doktorumla ve embriyologla tekrar görüşeceğiz, 5. günde mi donduracağız ona karar vereceğiz.Akupunturu normalde Bahçeci Kliniğinde yaptırıyorum, doktorum transfer günü umuta gelecek ayarlayabilirsek.Transfer öncesi ve sonrası akupunktur yapacak.Ağrı konusunda haklısın dün gecede hiç ağrım olmadı
benim zaten sadece 2 yumurtam dollenmisti. allahtan onlar da kaliteliydi ve iki tanesini de yerlestirdik, biri tuttu.
eger yasin 30'dan gencse ben sana 2 yerlestirmeni oneririm. bunu ucuz gebelik istemedigini varsayarak soyluyorum tabii. 2den fazlasi herzaman riski arttirir. 30'dan genc kadinlarda da genellikle tutunma olasiligi cok fazla.
gecen sefer neden olmadigina dair bir aciklama yaptilar mi?
canım çok guzel çok sevındım şimdi transferı bekleyelım bakalım...canım doktorun nasıl uygun göruyoosa o ols inş tutar bebişin ve bıde dondurulmışlarında olacak...hadı hayırlısı canım inş guzel devam eder
Ben 1979 doğumluyum mamba .Eylülde 30 olacağım.Anlayacağın tam sınırdayım.Ama yine tutmayacak diye de çok korkuyorum.Bundan önce ki denmelerde niye tutmadı diye bir araştırma yapılmadı.Daha önce ki merkezim maalesef ki çok ilgisizdi.Bir araştırma yapılmadı sadece hist. yapıldı o da benim ısrarımla, onda da bir şey çıkmadı.Bakalım bu sefer ne olacak.Bekleyip neticeyi göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?