Tp Bebek ve Akupunktur

selam rosekaan.........canım heralde bana sordun ben ömer faruk vanlıoğluna gıdıyorum ve yıne onda tedavı olucam inş..........toprak umuta gıdıyo.....inş herkes muradına kzvuşsur canım.........sen nasılsın

Kızlar ben geldim.32 tane yumurta toplandı bakalım kaçı döllenecek.Yumurta toplama işlemim çok güzel geçti uyudum uyandım, bitti mi diye sordum.Ağrımda yok allaha şükür ancak merakla kalitelerini merak ediyorum.Dua edin arkadaşlar kaliteli bir şekilde döllenirler 2 ay sonrada annelerine sımsıkı tutunurlar.

toprakcim epey yumurtan toplanmis. unutma bir tane bile yeterli, insallah dollenenlerin hepsi kaliteli cikar. benim 11 yumurta toplanmisti, sadece 2 tanesi dollendi, ikisini yerlestirdik, biri tuttu:)

senin de eminim kaliteli embriyolarin olacak :Saruboceq:

İnşallah mambacım.Benim polikistik over olduğu için epey oldu yumurtam.İnşallah kaliteleride iyi olu.Senin nasıl gidiyor hamilelik?Başladı mı bulantılar?

ya ne kadar çok ....canım inş guzel kalıtelı emrıyoların olur........ gelışmelerı yaz.....

canım bu arada akupuntur nasıl gıdıyo belkıde ağrım olmadı dıyosun ya etkısı vardır ....ağrıyıda azaltmıştır pozıtıf enerjı vererek......hadı canım gönlune gore ols....inş

El muallimcim ben pco lu olduğumdan o yüzden bu kada çok yumurtam oldu.Halen OHSS olma riskim var maalesfeki.Birde yumurtaların gelişimini kalitesini çok merak ediyorum.Yarın ararlar heralde.Bu arada İlk denememde 17 tane toplanmıştı .Bu sefer önce 150 doz ilaç verildi 75 e kadar düşürüldü.İlk tedavinde 50 ile başlanıp 150 ye çıkmıştı.Bir kaç arkadaştada okuduğum kadarıyla yüksekten düşüğe gidilmesi ilaç dozajında yumurta sayısını artırıyor.Bende yumurtalık rezervi az olanlar bu durumu bir doktorlarıyla konuşsunlar.
Birde Ben akupunkturun etkisine inanıyorum , ciddende ağrımın olmamasında akupunkturun etkisi olabilir. O kadar yumurta toplanmasına rağmen Ağrı kesici dahi kullanmama gerek kalmadı.Şimdilik akupunktura bir 10 gün ara verdik ,yumurtalıkların küçülmesi gerekiyormuş.Ama mutlaka devam edeceğim ,zira akupunktur kendimi iyi hissetmemi sağlıyor.El muallimcim sana ve arkadaşlara akupunkturu ve Dr.Emel Konur u da şiddetle tavsiye ederim.Çok şeker bir doktor.Arayıp soruyor naptın diye .Bence bu da önemli bir şey.

canım çok sağol .....duşınebılırım dedığını.........canım inş ohs olmazsın....ve inş sana kavuşacak bebişin için guzel ve yeterlı emryon gelışrı merak edıyorum bende...........ama akupunturişlemı umutta yapılmıyo değılmı doktor karşıdan gelıyo.....aynı yerde varmı....canım kendıne ıyı bak..bencede etkısı var........o kadar toplanıyoo ve ağrın yoksa mutlaka etkısı var.............bende sekz on tane toplanınca ağrım olmuştu mesela...........

Merhaba El-muallimcim.Güzel haberler geldi.32 taneden 23 tanesi döllenmiş , takip ediliyormuş , 3 tanesi boş çıkmış , 6 tanesi döllenmemiş.Cuma günü doktorumla ve embriyologla tekrar görüşeceğiz, 5. günde mi donduracağız ona karar vereceğiz.Akupunturu normalde Bahçeci Kliniğinde yaptırıyorum, doktorum transfer günü umuta gelecek ayarlayabilirsek.Transfer öncesi ve sonrası akupunktur yapacak.Ağrı konusunda haklısın dün gecede hiç ağrım olmadı

İnşallah mambacım.Benim polikistik over olduğu için epey oldu yumurtam.İnşallah kaliteleride iyi olu.Senin nasıl gidiyor hamilelik?Başladı mı bulantılar?

selam arkadaşlar bu arada mamba nasıl acaba........toprakcım haber geldı mı.........

benim iyi gidiyor simdilik. hala en ufak bir belirti yok:) yarin tekrar kontrole gidiyorum. 6 hafta olacak yarin, bakalim kalp atislarini duymayi umidediyorum. onun disinda akupunktura devam ediyorum. 10. hafta bitene kadar haftada bir gitmeye devam edecegim.

cok guzel haber :sm_cool:

epey kaliteli yumurtan olacak. kac tane yerlestirmeyi dusunuyorsun?

Doktorum 2 tane diyor ama ben acaba 3 tane mi transfer etsek diyorum.Daha önce ki denemelerimde de çok iyi kalitede 2 tane transfer edilmesine rağmen tutnma olmamıştı.Kararsızlığımın sebebi bu anlayacağın.Sana kaç tane transfer edilmişti mambaa?

benim zaten sadece 2 yumurtam dollenmisti. allahtan onlar da kaliteliydi ve iki tanesini de yerlestirdik, biri tuttu.

eger yasin 30'dan gencse ben sana 2 yerlestirmeni oneririm. bunu ucuz gebelik istemedigini varsayarak soyluyorum tabii. 2den fazlasi herzaman riski arttirir. 30'dan genc kadinlarda da genellikle tutunma olasiligi cok fazla.

gecen sefer neden olmadigina dair bir aciklama yaptilar mi?

canım çok guzel çok sevındım şimdi transferı bekleyelım bakalım...canım doktorun nasıl uygun göruyoosa o ols inş tutar bebişin ve bıde dondurulmışlarında olacak...hadı hayırlısı canım inş guzel devam eder

mambacım altı haftalık demek ne guzel canım ...bazen belıryı olmaz ...bence bundan sonra belırtıler yavaş yavaş başlar insan tabı hıssetmek hareketını anlamak istıyoo ama inş o da olacak sabret annesııı...............gelışmelerı bıldır sende canım..

Ben 1979 doğumluyum mamba .Eylülde 30 olacağım.Anlayacağın tam sınırdayım.Ama yine tutmayacak diye de çok korkuyorum.Bundan önce ki denmelerde niye tutmadı diye bir araştırma yapılmadı.Daha önce ki merkezim maalesef ki çok ilgisizdi.Bir araştırma yapılmadı sadece hist. yapıldı o da benim ısrarımla, onda da bir şey çıkmadı.Bakalım bu sefer ne olacak.Bekleyip neticeyi göreceğiz.

İnşallah el muallim.Bende merakla cumayı bekliyorum.Bakalım embriyolog 3. gün mü 5.gün mü donduracağız diyecek.

toprakcim anlasilan bir onceki merkezinin beceriksizligi yuzunden tutmamis. endiseni anliyorum ama rahminde hersey yolundaysa, embriyolar kaliteliyse, hormonlarin normal isliyorsa tutmamasi icin hicbir neden yok. yasin da 30mus zaten, gencsin. ucu birden tutarsa cok zor bir gebelik gecirebilirsin, allah korusun dusuk riskin de yuksek olur. eger doktorun 2 diyorsa bir bildigi vardir. sen 3'e ne dersin diye bir sor, aciklamasi seni tatmin etmezse 3'le devam edersin. tabii bu benim fikrim sadece.

inş canım herşey yolunda gıder......rabbım emeklerını zayı etmesın bebişin bekletmesın artık ..kendını strese sokma sakın inş olumlu duşun ...yaşın çok değil canım...inş herşey guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…