Tp Bebek ve Akupunktur

serapcım hoşgeldın...............
kızın buyumuş artık ınş bı kardes gelır onada............benım yasımda kırk aramızda cok yok aynıyız...........akupuntur bana ıyı geldı..............ama doktorun ığne vermemesı ılgınç..........ve ıkı emr koyması.............bı tane doğurmuş olmak sebep degılkı...........bence zaman kaybrtme..........ıyı bı merkeze doktora gıt ve basla...........iğnenın etkısı çok yuksek..............ınş bebışın gelır bu arada akupunturada basla...............hayırlı olur ınşşşşşşşşşşşşşş

benim transferim 9 haziranda yapılmıştı 11. gün değerim 126

13 gün 220

sonraki günler 68--72 -- ve 4,2 oldu ve ertesi gün regl oldum.

GÜLEN ve TOPRAK benden sonra transfer olmuştu sürekli izledim sizleri inşallah allah tamamına erdirsin canlarım Allah Sıcacık kucağınıza almayı nasip etsin hepinize bebeklerinizi.

benim sorum şu

muallim- toprak-gülen sizler önce ve sonra (transferden) tutunması için hangi ilaç ve iğneleri verdi doktorlarınız allah rızası için yazarsanız beni mutlu edersiniz .

ben ekimde 3. tüp bebek denemesi yapacağım

şimdiden araştırma yapmam lazım

Muallimcim canım

cevabın için teşekkür ederim, sen nasıl başladın neler yaptın,akupunktura ne zaman başlanması lazım, hangi kürleri yaptın hangi iğneler ve ilaçlar kullandın ?

yaşımız yakın olduğu için bana da umut oldun

çok soru sordum

şimdiden teşekkürler

serapcım ankarada arastır ..............akupuntura tedavıden ıkı hafta once baslamıştım........bellı bolgrelere ığne koyuyo azcık can yanıyo ama sabır.............haftanın bı gunu gıttım.........bıde trasferden bıgun once...........ve ben bu kez blast emrıyo konmuştu üç blast ve hepsı tutu..........ınş rabbım sonuna kadar gıtmeyı nasıp eder.....basarılar sanada ınşşşşşşşşşşş......

ben akupuntura baska klınıge gıttım..........tupbebek merk yoktu.........sende baska bı yerede varsa arastır............

Muallimcim canım

yani iki defa mı gittin toplam .

benimde blast tı ikiside ama tutmadı.

sana üç güzel meleklerinle sağlıklı bir 9 ay diliyorum inşşş.

rabbim yardım etsin hepimize amin.

mesela ben ekim ayında reglin 2. günü ilaçlara başlıyacağım kısa protokolle

akupunktura sence ne zaman başlamalıyım.

öpüyorum..

Dünden beri Makatta baskı ve dolgunluk hissi var gaz sancısından gece bağırdım en sonunda büyük abdstimi yaptım rahatladım ama suan gene aynı şey oluyor su kabislik surubunu kullanmamı önerdi Dr bebeğe bisey olmusmudur dedim net cevap vermedi böyle seyler düşünme dedi icimekurt düştü ailecek tanistimiz bı kadın doğuluya gittik hani acba bisey varda kliniktedi Dr soylemiyomu diye benek gayet iyimis maşallah kocamanolmus 2 cm yaklaşmış boyu yanakları tombis tombis maşallah Dr sıkıntılı bişeyin olmadınız bütün bunların progesteron vee dün gece ictim mercimek çorbasından oldunu netlestirdik
bisey dikkatimi çekti klinikte genlik haftasını en basta yazıp ona uyumlu olup olmasına bakarlaken bugün ölçümlere ve gelişime göre bebeğim 8+1 günlük kliniğe gidince hatirlaticam ve aynı ult aletiydi bakalım ne cikicak orada buarada bebesim elini kaldırdı böyle Allah onu bse bagislasin Allah olmayan herkze nasip etsin inşallah

canım sagol ınş..................bır bucuk ay guıttım.............sende eylulun ortaşlarında basla akuya......ekımde tedavı............her hafta transfere kadar gıt..........ınş bu kez gelır bebıgın ama ıyı bı merkeze gıt iüğne olmaması cok garıp ya................

Serap ben lucrinle başladım sonra 6 gun puregon vuruldum Mustafa bey bana tutunmaya yararı olan tek şey omega 3 dedi ve onu verdi ama balık ve cihadan arındırılmış benimki balıkta ağır civa oldumdan gebelikte uygun değilmiş o yüzden seven seas markalı mavi kutulu ürünü kullandım ben

kızım ıkı santımcık daha onun ellerı yenı olusuyo elını sana sallaması ıcın beklıcen canım bıkac hafta dahaopuyorumnanaktan....................kabız olma..............mercımek gaz yapar .............mevyve ye...................bol su.................

Blanti dmeyin ban geç uykudan uyandırıyor ogur Allah ogur icim çıkıyor ama gebelikte olmaliymis buarda Nazlı diilim
gazliyim gazman olarak adımı değiştirsin diptis

Bay bay yapmadı kıs ciKolata yedim girmeden kolunu dizden kırdı indirdi usgde canım ya parçam benim

gülencim bende kullanıyorum ondan..inşallah tutar....beklemek zor kızlar yaa..bi de bizim aileler de çok heveslendiler..annem babam karnımı seviyolar...telefon açıp bizim torunlar nasıl diyorlar.. şimdiden böyle konuşmak bile onları nasıl mutlu ediyo bilseniz...inşallah rabbim tamamına erdirir...

hehe...............gazman gulen....................tup bebek tup kızım tupgaz ..............gaz olması normal.........bendede öle .............progestan yapıyo..................ınş buıkac hafta sonra ılacı keser rahatlarız..............................

oooooooooo yerım onu ben....................buyusun hele delı olcan...........onu gormeden yapamıcan...............eve ultrasonmu alsak kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…