Tp Bebek ve Akupunktur

:Saruboceq:
ELMUALLİM.....canım bugün hayırlısıyla tedavim başladı......:1hug:

canım ınş hayırlı ugurlu olur..........ınş gelır bebışin yada bebışlrerın............bıze katılırsın ınş.................rabbım kolaylık versın..............bol dua

herkese ii geceler..inşallah iyiisinizdir ve bebişlerinize ii bakın...

el-muallim sıkıntılı günler geçirmişsin tekrarlanmaz inşallah,kendine dikkat et sağlıklı 9 ay bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardan...

beni sorarsan herşeyi askıya aldım...pazar güünü tatile gidiyoruz...

serıfe canım hoşgeldın................ınş sımdı ıyıym ınş rabbım hep ıyı etsın.............amın camnım..........hayırlısı ols bencede ıyı olur bıraz gfez ortam değiştır...............tatıl ıyı gelır ınş.............enerjı depola ...........ınş kendılığınden gelır bebışin ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş...............kendıne ıyı bak uzuntulerı duşunme sakın hepğ ılerıye ve guzel bak.......................duayla

gunaydın tatlı anneler.............................
gulen
toprak
senay
bebışler ınş ıyıdır .............guzel bı gun..................

Günaydın herkese.....
Ben iyiyim muallimcim, sabahları bulantılar başladı, ama çabuk geçiyor çok şükür... Dün akşam yediğim bişeyin bugün kokusunu duymak istemiyorum mesela, akşam eşime diyorum ki (tavuk yemişti), yaklaşma bana tavuk kokuyorsun sen!!!!!
Sen nasılsın bulantı konusunda, 3 ay mı sürcek bu durum?

senaycım bulantılar kotu sen daha dur bu ıyı gunlerın............benım bu hafta hafıfledı çok şukur ama ağzımın tadı hala kotu ne ysem acı bı tat var oda gecse ıyı olcak ınş................sonunu hayırla gorelımde bunlar cekılır...............

tatlı sevmıyorum artık............karpuz yıyemıyorum...............ekmek sevmıyorum.........ancak tasfırın ekmegı varya onu yıyebılıyorum................ya bunlar tasfırın coçuğu olcak.............heralde..............

Günaydın güzel anne adayları...Benim de hafta sonu midem çok kötüydü , şimdi daha iyi gün be gün değişiyor...Ben de çok az yiyorum herkes az yiyorsun diyor.Sanki üşütmüşüm gibi hissediyorum kendimi...Ama olsun hiç şikayetçi değilim, netice olarak şurda 4-5 hafta sonra bu şikayetler inşallah geçecek...Gülaycım benim iğneye aynen devam , sayısını azaltmadı dr.

yaaaaa....hamilelik öyle kolay değil canım........ekmekte yiyemezsin ,karpuzda.......amannnn olsun yeterki yavruların seninle beraber ya......bende o günleri görsem inşallah......:1hug:

Benden hafif geçiyor bulantılar diye seviniyordum, bak şimdi gözümü korkuttunuz, ki ben elde bulaşık yıkarken bile midem bulanır, eyvah öyle kusmalar filan başlarsa naparım, heleki işyerinde.... çantamda poşetim var, çekmecemi filan da hazırlayayım... Bak şu yaramazların yaptığına ya....
Annem tv.de aret beyi izlemiş geçen hafta, bulantılı hamilelik sağlıklı hamilelikmiş diye, eşim pek seviniyor benim midem bulandıkça :)

benım sekızıncı hafta basladı .............üç haftadır mahvoldum...........doktor ılac vernmıyo............sımdı azcık ıyıyım.............coğullarda daha yoğun oluyo............doguncaq cıkarırız acısını onlardan kız................

selam,

bütün anne adayları,

muallimcim uzun süredir yazdıklarınızı izliyorum, okuyorum ama yeni

üye oldum benim sormak istediğim çok şey var inşallah kafanızıağrıtmam

benim 10 yaşına bir kızım var ikinci için uğraşıyorum. ama olmadı

1 aşılama 2 tüp bebek denemesi ve sonuç negatif

aslında hamile kalıyorum iki tahlilde değer yükseliyor sonra düşüp sıfırlanıyor

ben bu sefer akupunktur denemek istiyorm.

yaşım 39 onunda etkisi varmı bilmem doktora göre yok.

benim iki denememdede 16 yumurta oluştu ve doktor sadece 2 tane emriyo koyuyor

doğurmuş bir kadınsın diye . ve transferden önce ve sonra tutunması için hiçbir iğne ilaç

vermiyor sadece vajinaya progestan verdi.

2 adet günde 3 kez olarak

ben tutmamasını iğne felan vermeyişine bağladım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…