Tp Bebek ve Akupunktur

Ne kadar doğru şeyler yazmışsın muallimcim, biz bu kadar uğraşırken yavrusuna eziyet edenler, sokağa atanlar, daha neler neler.... Dediğin gibi imtihan bunlar bize, sabredip zamanını beklememiz lazım... Şükür inancımıza ki, isyan etmiyoruz.... Allahtan gelene bin şükür.....

senay nasılsın............bebışlerın kalp atışlarını duymuştun dımı..................ıunşşşşşş cok tatlı olcaklar.........gulenınkı kesın tekmı

Muallimcim sağol canım, bugün daha iyiyim, bişeyler yemeye başladım. Ben kalp atışlarını salı günü duycam inşallah...
Gülenin sanırım son kontrolünde belli olcaktı ama hangi gün gitcek hatırlamıyorum...
Sen nasılsın canım? 3 yaramaz çok yormuyordur umarım seni..... Sende benim gibi hep uyuyormusun, çalışmasam sanırım gündüzleri de uyurdum ben evde :)

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
canım sanada............nasılsın rabbım ıyılık versın...............

ooo ıyı ye azcık..........ınş bende bıraz daha ıyıyım...........ınş hep ıyı oluruz........ıste yorma bebışler..............uyu boıraz.........
Merhaba kızlar...El muallim ben tembel değilim duruşmaya girdim geldim...Ama bugün hava çoksıcak...

oooooooo avukat hanım calısıyooooooo kıyamam en tembel benım valla............ış yok evde ıs yok............yatıp oturuyom anca.................zaten dısarısıda cok sıcak ev rahat .............bak bu bebışe avukatlık sokmez solım............guvenme senı yıcekkkk

Annesinin bir tanesi sağlıkla doğsunda ben her şeye razıyım el muallimcim daha senin ufaklıkta var unuttun mu?Sabah konuşmuşsunuz ya haketmiyenlerinde çocuğu oluyor diye...Ben de size tamamen katılıyorum.Hamile kalamadığım ilk zamanlarda hep bunu sorgulardım onların çocuğu oluyorda en iyi koşulları sağlamaya çalışacak bizlerin niye olmuyor diye.Ama bu tedaviler sonunda ben de bu durumun onların sınavı olduğu , çocuğumun olmamasının da benim sınavım olduğunu anladım...Sanırım bu cevabı bulduktan sonra hamile kaldım...Rabbim hamile kalmam için bu cevabı bulmamı bekledi belkide...

Burgecim ben senin hamile kalacağına çok inanıyorum ve çok istiyorum...Umarım hakkında hayırlısıdırda bu sefer hamile kalırsın...
Pinkcim sevgili arkadaşım, nasılsın?Hangi aşamadasın?Biz eskiler olarak senin de güzel haberini alacağımız günü umutla ve sabırsızlıkla bekliyoruz...

toprakçım canım benim.....böyle şeyler duymak insanı ne kadar mutlu ediyor..inşallah hayırlısıyla ben de pozitif sonuç alırım...yazdıkalrını okurken kendi kendime gülümsedim; sabah ben de aynen senin gibi bu da onların sınavı aslında diye düşündüm.. herşeyin bir nedeni var aslında belki de bizim çözdüğümüz ya da çözemediğimiz..hepinize tüm kalbimle dua ediyorum her zaman.. çok iyi birer anne olacağınıza eminim.. inşallah sırada ben varımdır:))

ınşallah burgecim , el muallimin de dediği sıra sizlerde...Şimdi sizin güzel heberlerinizle sevineceğiz inşallah...

Toprakçım kolay gelsin canım... Duruşmalara gidiyorsun senin işin daha zor... Umarım minik yaramaz dışarıdayken çok üzmüyordur seni, bulantıların hafifledi mi?. Ben dışarı çıkmak zorunda kalmıyorum, hep ofisteyim çok şükür..... Dediğin gibi dışarısı çok sıcak... Allah kolaylık versin dışarıda ve klimasız ortamda çalışanlara.....

Amin Şenaycım , bulantılarım çok hafifledi Şenaycım , inşallah bundan sonra da böyle gider.Sadece canım hiç bir şey istemiyor.Ama karnımda büyük bir hızla acıkıyor , ben de meyve ve büskivi ile idare ediyorum napayım.Şenaycım senin daha yeni başladı değil mi bulantılar.ınşallah allahım kolaylık verirde sıkıntısız atlatırsın bu süreci.Çizelgeni yapsana sen de kaç haftalıksın takip edelim...

Toprak ya, ben çizelge yapmayı bilmiyorum, daha doğrusu o sitelere girip yapıyorum ama aktif olarak buraya nasıl aktaracağımı bilmiyorum....

Şenaycım yardım var ya yukarıda orada bir başlıkta gebelik çizelgesi var ben de ona göre yaptım.Bir bak istersen Şenay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…