Tp Bebek ve Akupunktur

Ssst fındık ve analarının karnında findik kurtları nasssiniz dipcik gibimisiniz :)))muhhaaaa

Babayı gördüm :)) saka saka öteki kistti galba kayboldu tekiz benimkide

Günaydın arkadaşlar,
Evet arkadaşlar benimde bir çizelgem var artık :)
Burgecim 3-5 gün sonra sana da yapcaz inşallah bu çizelgelerden hayırlısıyla.....
Gülencim hayırlı olsun tekiz bebişin.... Sen daha çok gençsin, 3-5 sene sonra kardeş aramaya başlarsın, hayat nasıl geççek dimi ama?
(trakyalıyım ya, 3-5 i rakamla yazıyorum hata olmasın diye, aslında üc-bej kaydirigubbakcemile3 )

kızlar ben az önce kan testi verdim. 9. gün bugün..inşallah Allahım yüzümüzü güldürür..dualarınıza çok ihtiyacım var........................................

şenaaaaaaayyyyyyyyy, dayanamadım...çok heyecanlıyım...sersem gibiyim daha doğrusu...sonuç 14:30 da çıkacak..lütfen dua et benim için ...ikizler de dua etsinler teyzelerine:)

kızlar hepinize desteğiniz ilginiz için ne kadar teşekkür etsem az..sizleri çok seviyorum..Rabbim hepimizi tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.... isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım rabbim..amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…