Tp Bebek ve Akupunktur

Yaa arkadaşlar bu akupunktur yönteminin çikolata kistini yok ettiği doğrumu Allah aşkına. Yani bu kistlerin ilaçla tedavisi hiç yokken bu yöntemle ortadan kalkacağına pek inanamadım doğrusu. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.

yagmurcum hoşgeldın...................canım akupuntur ıyı bı yontem ama cıkolata kıst ıyımı ben bılemıcem...........ıstersen ıyı bı akucuyla bubu yuzyuze konuşman ancak o yard olabılıur sana .........fakat su varkı eger ılaçla tedavı olamıyosan akuyu denemeten bı sey cıkmaz yanı dene derım..............kaybetcek bıseyın olmaz belkı faydası bıle olur...............ınş rabbım ol der olur neden olmasın ınşşşşşşşşşşşşşş canım

kızlar erkencısınız masallah.................ozgul cok guzel gunaydın demışsın elıne saglık.............senaycım erkencısın............serapcım sende öle...............canım yedım valla ...........sendemı yaptın ohhhhhh afıyet ols....................ya nazın sonucu kac bıkere vduşuk olması cok normal daha onıkıncı gune var....yukselecek...............ışte ben o yuzden erken yapmayın dıyorum..............uzulup moral bozuyoıo ınsan..........bekleyın tammmmmmmm sevınelım

hamışler artıyoooooooooooooooo hadı buluesu sıra sende ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bende doktor 4 kese gördü.Daha kalp atışları yok,her hafta bbakaçakmış eğer hepsinin kalbi atarsa 12. haftada ikisini indirgiyeceklrmiş.Bu nasıl bişey ya.Sendede aynı problem ol dumu?Bu kadar isteyip uğraştıktan sonra ben böyle bişeeyi nasıl kabul ederimmmmm.

kızlar pztesi bhcg yaptırdım değer 2 ye katlanarak artıyor ya hani..buna göre 1800 filan olması gerekiyodu..benim 5200 çıktı. internette baktım..pek iyi şeyler yazmıyodu..tedavimi yapan doktoru aradım .çoğul gebelik olduğundadır dedi.dün burda doktora gittim karından ultrasonla baktı tek kese gördü. değeri söyleyince biraz duraksadı..10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi..ama ben korkuyorum..havadan nem kapar oldum..ultrasonda bakması 2 dk. sürdü. kese burda dedi kapattı. size açıklama yapmışmıydı doktorunuz...Allahım kalbimize ferahlık ver rabbim...

offffffffff canım ya ıste en zor kısım o.............ınş gonlunce olur...............banada doktorum bırını ındırgemeyo teklıf ettı kabul etmedım hala soruyo yok dedım yola devam rabbım uç dıledı tutun ınş devam ama senın dort o zaman hepsını tasıman guç ama bır arkadaş var dorduzlerı oldu...................yanı rabbım dıleyon ce olur ama cok zor bı karar...............ındırgemedede yuzde beş duşuk rıskı var ama bazı arkadaşlar ındırgedı ve sağlıklı ılerlıyo............sımdı takma kafanma hele kaLP ATIŞLARI BI GIORULSIUN INŞ YETRLI SAYIDA SAĞLIKLI OLUR DA YOLA DEVAM DERSIN.............ınş canım............uç bıle olsa yıne ıyı............ben daha once acı tecrubem var ındırgemeden dolayı ıkızlerımı kaybettım onun ıçın yok dıyorum ınşşşşşş rabbım kucagımıza nasıp etsın o ol derse olur ınşşşşşşşşşşş

Canım daha çok erken olduğu için karından bakılan ultrasonla keseler görülmeyebilir.En büyük olanı görmüştür,diğeri yada diğerlerini görememiştir.Benimde keselerin biri diğerlerine göre daha büyüktü onu rahatlıkla gördü.Ama vajinal ultrason yaptı.
Büyük ihtimallae çoğul gebelikten bu şekilde yükselmiştir.Bir dahaki kontrolde diğer yavrunuda görürsün inşşşşş:Saruboceq:

burgecım takma canım bazen oluyo öle............bence bı kese daha vardı o duşuyo olabılır .....tek ols ıyı ols uzme hemen kendını..............ınş kalp atışını duyda rahatlayalım...................ne kadar oldukı .........

hem evet karındanm tam goremez karından nıye baktıkı ..............alttan bakmalıydı tam gorsun bence kuçuk bı kese daha var...........ınşşşşşşş ıyı duşun guzel olacak..............bekle azcuık tam gorulsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…