Tp Bebek ve Akupunktur

ınş bebışın senınle azcık sabret .......................yoksam kuserım sanada.................uzme yegenlerımı

Burgecim ben 6. haftada vajinal duydum.Bence burge testi tekrarlayıp durma ben bir 10. günde bir de 13. gün de yani asıl test günümde yaptım testi.Sonrada tekrarlamak aklıma bile gelmedi.Benim de değerim çok yüksek çıkmıştı hatta arkadaşlar çoğul demişti ama tek bebiş çıkmıştı biliyorsun.Ve allaha şükür şu anda bebişim maşallah gayet güzel ilerliyor.O yüzden çok takılma ve tekrar test yapma derim.Her şey yolunda inşallah.Yarın asıl kontrolün var o zman değil mi?

Hayırlısı olsun Burgecim.Kendini Biraz rahat bırak arkadaşım.Biz elimizden geleni yapıyoruz , gerisi rabbimin takdiri...

El muallimcim 10 gün yokum ama arada internet bulunca bakarım.Bulesuunun güzel sonucuna bakarım arada.Aslında tel. kullanmayı bilsem ordan da bakarım ama cahiliz biraz bu konuda.

ya guzel bı tatıl yap.....................ohhhhhhhh bebışını yedır gezdır............bulesunun sonucu hangı gun acaba .........bence o zamana dek gelırsın

burge , mol gebeliği nedir biliyormusun ? bir yumurtaya iki spermin girmesi demektir.. tüp bebekte mümkünatı yok eger kör değilse embriyolog.. canını sıkma.. sıktığınla kalıyosun ziraa..

kızlar canım sıkkın ya..
tiroidim az çalışıyormuş..
tsh hafif yüksek.. geri kalan herşey normal.. gebeliğe baglı olmuş.. ilacla tedavi oluyorum..
dr ilac kullanmazsan kanaman olur dedi endok uzmanı. bugün dr konuştum ilac kullanılmazsa düşük riskini atırır dedi.. içim sıkıldı bora bey izinde esra hanımla konuştum.. zaten tedirgindim fişeklediler

Merhaba arkadaşlar,
Burge'cim gönlünü ferah tut canım, Allahın izniyle hiç birşey olmaz bebişine veya bebişlerine, Allah yardımcın olsun canım...
ırem'cim maşallah 4 tane tutması ne güzel ama, Allah yardım etsin sana çok zor bir karar.....

gulen benımde yuksek azcık............ılac alıyorum sıkıntı yok..........neden canını sıkıyosun doktorklar her olasılığı soyler olacak dıye bışey yıok.........ılacını duzenlı alırsan muhım degıl............sonuçta cok yuksek degılkı..............ben ıkı aydır duzenlı ıçıyorum............sabah ac karnına.............ıkı gun once test yaptım duşmuş cok sevındım................moral bozcek boısey herseye kafayı takma..............

hersey ıyı ...............kafamızı rahat tutalım sıkıntılı bı surec var zaten onumuzde ...........benım içinde zor ama rabbıme sığınıcaz kızlar

El muallimcim 10 gün yokum ama arada internet bulunca bakarım.Bulesuunun güzel sonucuna bakarım arada.Aslında tel. kullanmayı bilsem ordan da bakarım ama cahiliz biraz bu konuda.

toprakçım.....benim 16 agustos test günüm......inşallah güzel haberler veririm sizlere.......elmuallim.......benim ev çok kalabalık.......fırsatını zor buluyorum girmeye.......:1hug:

kızlar aku ile 1 kilo daha verdim. metabolizmam durmuş veremiyorum. yalnız aku ile gerçekten açlık hissedilmiyor hiç. mide kazınması falan olmuyor. 69 oldum. eylül sonu tüpe karar verdim. eşim az topluyor işlerini inşallahhhh :Saruboceq: umarım tüpe kadar 66-67 olurum. hastaneye hala tam karar veremedim. 3 taneden biri olacak. bu sefer eşimi de götüreyim o karar versin diye düşünüyorum. zaten bütün yük bende. bir de olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan tüpe de gerek yok demiyor mu hala. götüreyim doktorlara da azcık anlatsınlar buna klava:

teşekkür ederim özgülcüm.....duan çok güzel .....ALLAH isteyen herkese nasip etsin......:1hug:

canım hakkında hayırlısı olsun inş sizde bana dua edin inş kendiliğinden gelir bu iki ayda gelmezse zaten ekimde tüp yapıcaz dr aşılamdan sonra dinlenme verdi bana beklemedeyim banada dua edin kızlar
cumanız mubarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah dualarımız kabul olsun

denızcım cok sevındım ınlş hersey cok guzel gıder .............bılkı neresı olursa ols rabbım ol derse olacak ınşşşşşşşş ol der ve bebışın gelır bol dua

ozgul kız gectın benı.............cuman mubarek ols canım dınlen ınşşşşşş dılerım kendılığınden gelır bebışın ınş...................
buluesu ne o kızım evde nıye mısafır var yat dınlwn bak ış yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…