Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın kızlar...... Herkes iyidir inşallah....
Muallimcim, valla benim suçum yok, bu bebiler beni tembel yaptı.Tavukları geçtim, hava kararmadan uyuyorum daha :)
bluesuu hamiş say kendini zaten, biz inanıyoruz öyle olduğuna....
Nazcım belirtiler başladı mı canım, benim 10-11. günler bulantılar başlamıştı hafifi hafif, hala da bitmedi... sen ne alemdesin canım....

Bende akupunktur yaptırdım şu an beklemedeyim,inşallah hayırlı bir sonuç alırım akupunkturun faydasını görmüş olurum arkadaşlar ama dünden beri baya bir sancım var bilmiyorum artık hayırlısı

canım.....ağzından bal damlıyor.......inşallah..........:1hug::1hug:

Kızlar şikayet gibi algılanmasın ama iki günden beri mide bulantısından ölüyorum.Hiçbirşey yiyemiyorum,su bile içemiyorum.Sabahtan beri çıkarıyorum.Ne uyuyabiliyorum,ne oturabiliyorum.Ağlayıp duruyorum.......mafoldumben

senaycım merhaba canım
sabahları mıde bulantım oluyor ama çok hafıf kendımı çok yorgun hıssedıyorum ve hıc ıstahım yok benım canım hıc bırsey ıstemıyor normalmı acaba bunlar

ınş sende gorursun canım..............ınş hamış olursun...........dua ıle

canım zor haklısın ama bunlar yınede guzel seyler gececk benım hala devam edıyo sabır ınş................hamışız cok sukur ................cubul kraker ye......ıyı gelır........

herkese iyi aksamlar...az önce tartildim....sok oldum...3 kilo almisim ben ya....karnim cokkkkkkkkkkkk sis..ya bisey yemiyorum....birden biri nasil böyle oldu anlamiyorum...giydiklerim bana dar geliyor...

zummın meraklanma oluyoo öle............ilaçların etkısı...............zamanla şişlık gecıyo ve gercek kılo almaya baslıyosun takma ..............ınş keselerı bı gor

ayyyy.....muallim ne güzel bir kız.......darısıda sana olsun inşallah.......bir yada ikisi kız oluyormuş.......canım ya........sendede hiç belirti olmamıştı değilmi........bugün 5.ci günüm tık yok......diğerlerinde bütün belirtiler olmuştu.......:1hug:

ınşşşşşşş canım..............bak belırtı arama benım altıncı gun az ağrım olmuştu kasıklarım agrımıştı ve daha oda olmamıştı hıç agrı sızı olmasdı kafana takma .............ınş olacakkkkkkkkkk..............

bende öyle tahmin ediyom ama ben hamileligimi saklamak isterken yani su 3 ay gecsin ondan sonra söylemek istiyorum...ama nerde....bu göbek saklanmiyorki...millet görince sasiriyor...5aylikmi diyende vardi...sok oldum....hamile degilim diyorum..keseyi ve kalp atisini görmeden önce...cünkü hic bisey belli degil...neyse ya
bluesuuummmm rabbim insallah güzel günler gösteriir sana...insallah yüzün güler...en az 3 dene bebisin olur.....bidaha türkiyeye geldigimde hepinizi bebisleri kucaginda görcem Allah izin verirse....bende hayirli bi sekilde dogum yaparsam...

bu aralar hep kötü kötü rüyalar göriyorum...korkiyorum...rüyalarim gercek olcak diye...cünkü minik kizimdada görmüstüm...neyse Rabbim ne eylerse güzel eyler...

hey zummın ruyalara takma..............ınş hep ıyı duşunelım ıyı ols.....................herkese hayırlı geveler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…