Tp Bebek ve Akupunktur

ıyısın zummın ama mıde bulantısı için erken daha.............ınş gor su keselerı...............

yok ablacim...benim ilk hamileligimdede hic midem bulanmadi...benim hamileligim hep böyle geciyor demekki...

sende hep keseleri diyorsun ablacim ya...umutlandiriyorsun beni....ben hep keseyi diyom...bakalim hayirlisi

Benim gebelikten önce böyle bı sorunum yoktu gebelikte çıktı tüp tdavisindeyken iki idi deger
şimdi ilkinde 4.30 3 gün sonra 4.23 ilacsiz düşmüş serbest t3-t4 normal antikorlardada bisi yok usg boğazımda iltihap gözlendi daha test yapmadık ilaca basliyali yarın 1 hafta olucak

gulen gayet ıyı senınde kafaya takma sakın...............ılaçla duşecek...............keyfıne bak............ama ararsıra gır merak ettırme..........tatıle gıtmıcen dımı.............ohhhhhhhhhhhhhhh sende gıdeme ne demıştım ınş hamış kalır kılo alır evde oturursun...........netsem bu yaz böle ols ınş seneye bebışlerle gıderız kız

kızlar amerıkalı da hamış..................bu yaz bereketlı oldu kızlar nufus patlıcak yaaaaaaaaaaaaa...............ayyyyy bıde buluesue sevındırsın bızı .....................beklemek bıtsın artık...........gobek buyutmek baslasın.............................opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5

Muallimcim napiyimmm hazırlıklara devam canım

şu anda sabah aç karna bal +çörekotu+tarçın karışımı

öğle ve akşam hayıtotu+civanperçemi çayı içiyommm

birde omega 3,
folıc plus
elevit içiyorum

25 ağustosta akupunktura başlıyorum

ekimde tedavi ve transfer
olacak allah izin verirse
yüce allahım herkese yardım etsin içindede bana

Muallimcim sen rahim filmini transferden ne kadar

önce çektirmiştin canım hani birde doktorun çizik atmıştı
bebekler tutunsun diye

benimde çektirmem gerekiyorda

ama transfere yakınmı çektireyim

zaman olarak karar veremedim

gülsüm canım nasılsın ? cinsiyetlere ne zaman gidiceksin?

inşallah düşer gülsüm annecim oğlun nasıl?
ben tatile gidemem canım daha evden doktor haricinde çıkmadım hiç ayrıca maddi olarak çok zordayız acıkcası gitmek istesemde gidemeyiz

Gülencim meraba canım nasılsın

canım sen incir suyuna ne zaman başlamıştın

adet olunca başlanacak diye bişey varmı

ben hiç ona dikkat etmeden baslamıstımda

birde 21 gün yapmak yeterlimiiii

günaydın kızlar nasılsınız..
hepimiz için hayırlı bereketli sağlıklı bir gün olsun inşallah..
keseyi gördük çok şükür kızlar..tek kese var :))

kızlar hepinize hayırlı günler.......zümmin.....elmuallim.......inşallah dediğiniz gibi olur........gerçekten beklemek çok zor.......ama ne yapalım kuzucuklar için herşeye katlanıyoruz............burge.......oh maşallah keseyide gördün dahada rahatladın........darısı zümmine inşallah........:1hug:

serappty evet heyecanliyim...ama zaman cabucacik geciyor...evim topdolu...minik kizim cok büyük degisiklikler oliyor.belki dedeyle anneanne burda oldugu icin yapiyor anlamiyorum..sanki anliyor abla olcagini...fark etmez ya 1 dene olsun saglikli olsun en önemlisi o zaten...insallah sanada rabbim en kisa zamanda nasip eder

burgecim hayırlı olsun keseyide görmüşsğn inş sağlıkla büyür cnım
zümincim seninde hayırlı olsun canım inş sağlıkla sende kucaklarsın minik kızında ablalığa alışırsın sen üzülme

serapıy canım masallh ıyı gıdıyosun.................ınlş tedavın de hayırlı olur................rahım fılmı degıl hısteroskopı............farklı............benzıyo ama aynı degıl..........normalde hısteroskopı tedavıden bı ay once yapılıyo ama benım doktorum tedavım esnasında yatı basıt bı işlen narkoz almadım..........cızık attıkı tutunmaytı etkılıyo dıye doktorun karar vewrıcek...............ınş ıyı bı karar olur gelır bebışın.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…