Tp Bebek ve Akupunktur

El muallimcim sevgili arkadaşım histereskopin temiz çıkmış çok sevindim.Yaklaşık 15-20 gün sonra hamile haberlerini alacağız inşallah.

canım benım inş ..........rabbım kolaylık versın hepımıze senıde hayacanla beklıyorum sen hazıranın kaçında adet olucan....

ay ben yanlış konuya yazmışım haziran annelerine
yeniden yazayımmmm
nasılsınnnnnnn
histereskopi temiz çıkmış maşallah
sıra opu ya geldi desene
ondandan güzel haberler alacaksın inşallah
bende sıramı bekliyorummmmm
canım sağol .....nasıl gıdıyo aşaman ne ...............sende iğne kullanıyosun değil mi rabbım hepımızı sevındrsın .............

denıbulut hoşgeldın canım..........ben gunde bı kere yeterlı bılıyorum canım.........nasılsın ........

peki günde 1 kere mi içiliyor bu bilen var mı?

merhaba denizbulut,
ben günde 3 defa içiyorum bu çayı. Faydasını gören arkadaşım da 3 defa içmiş. Sabah - öğle - akşam yemeklerden önce aç karına....
bazı internet sitelerinde öğün aralarında da içebilirsiniz demişler...

Başlamayı düşünüyormusun canım...

El-muallimcim nasılsın canım,
Tedavin aniden başladı, anlamadan bitecek sanki. herşey yolunda gidiyor maşallah. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...
Öptüm canım

senayk canım gerçekten öle ani oldu ve dedığın gıbı işin telaşındanda şu an bışey anlamıyorm rabbım hayırlı eylesın inş...........amın canım çok sağol.........sen nasılsın

merhaba denizbulut,
ben günde 3 defa içiyorum bu çayı. Faydasını gören arkadaşım da 3 defa içmiş. Sabah - öğle - akşam yemeklerden önce aç karına....
bazı internet sitelerinde öğün aralarında da içebilirsiniz demişler...

Başlamayı düşünüyormusun canım...

hemen.a.s bu ay rahim filmi de çektireceğim ne olur ne olmaz diye geçen seneki kürtaj sonrası allah korusun tıkanma falan olmuş olabilir mi diye. eğer yoksa tam gaz doğal yolla da deneme devam 2. tüp bebeğe kadar. zaten dhea ya ve adaçayına negatif sonucu alır almaz başladım. arsütü-bal-polen karışımını da alacağım inşallah. artık 1 tanesi etki eder herhalde delikafadulden

senayk canım gerçekten öle ani oldu ve dedığın gıbı işin telaşındanda şu an bışey anlamıyorm rabbım hayırlı eylesın inş...........amın canım çok sağol.........sen nasılsın

sağol arkadaşım iyiyim bende.... bugün akupunkturum var.... ayrıca bugün regl görmemi sağlayan ilacıma başlıycam, 21 günlükbir hap, yani 25 gün sonra bende senin bugünkü telaşlarına başlamış olcam hayırlısıyla...

hemen.a.s bu ay rahim filmi de çektireceğim ne olur ne olmaz diye geçen seneki kürtaj sonrası allah korusun tıkanma falan olmuş olabilir mi diye. eğer yoksa tam gaz doğal yolla da deneme devam 2. tüp bebeğe kadar. zaten dhea ya ve adaçayına negatif sonucu alır almaz başladım. arsütü-bal-polen karışımını da alacağım inşallah. artık 1 tanesi etki eder herhalde delikafadulden

Hadi hayırlısı canım, ama el-muallimin de söylediği gibi fırsatın varsa akupunkturu da bir araştır. bende yeni başladım. Ben stres için başladım, ama tedavi edici etkiside varmış... Sakıncası yoksa sendeki sorun neydi canım?

selamlarrr heyy heyy
ben geldimmm
yumurtalık girme olayını yaptırmadım yapmıcak bana yaşında genc zaten dedi nöralterapi ve akupunktur devam bugün çok kanamam oldu ama sorun değil..

reyhan senide söyledim dediki ona aku yapıcam daha bi iki kere sonra nöralterapi tedavine senin 1 hafta kalmış şurada onun daha zamanı var iğneye başlamasına dedi 10:30 randevunn görüdüm bende pazartesi 11:40 gelicem

Son düzenleyen: Moderatör:
gulencım demek guzel geçtı gadı ıyısın canım......korktuğun olmamış...........inş herşey guzel olacak sen tam ne zaman başlıcan tedavıye

toprakcım dondurulmuş bıraz daha geç sanıyorum gıdıyosun ilaçlar daha az....bekleme daha fazla onbeş gun beklıyosun arkadaşım yaprırdı ama tutmadı....inş senın tautacak canım inş adet olunca gıdecen doktor sana anlatır ....

Back
X