Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaşlar nasılsınız?Ben biraz grip olmuşum ama onun dışında iyiyim...El muallimcim az kalmış yumurta toplamaya ben de en az senin kadar heyecanlıyım...ınşallah güzel sonuçları almaya seninle başlayacağız...Sonra sıra kimde bakim?Benim transfer büyük ihtimal haziran sonu.

Günaydın muallimcim, birdahaki kontrolünde yumoşlara bizdende selam söyle.. Teyzelerin seni merakla bekliyorlar de.... Kolay gelsin canım... Öptüm....

sağol canım solıcem inş............tatlı teyzelerı var onların demem mı.........nasılsın bu arada.......

arkadaşlar nasılsınız?Ben biraz grip olmuşum ama onun dışında iyiyim...El muallimcim az kalmış yumurta toplamaya ben de en az senin kadar heyecanlıyım...İnşallah güzel sonuçları almaya seninle başlayacağız...Sonra sıra kimde bakim?Benim transfer büyük ihtimal haziran sonu.
bakalımcanım..........sanırım haftaya cuma gıbı cumartesı gıbı toplanır iğneler arttı ya.........bakalım akuounturada gıttım bugun....ayaklarıma göbeeğıme bacaklarıma o da batırdı ...........kendıne ıyı bak canım

hayatım ben gonal-f ve cetrotide ı göbüşten vuruyorum başka iğnem yokki
sen 3 tane kullanıyorsunda ondan merak ettim yaaa
3.cüsü hangisi
ay amma meraklıyım ama ne yapayım gözden bir şey kaçırmak istemiyorummmm

senin önceki tedavilerin uzunmuydu ?
maşallah de kıs inşallah seninde çok yumoşun çıkar canım
ben ohss olmasam bari 30 yumoş olmuştu zira ilkinde 24 toplanmıştı :ecrin_bebek: pazartesi karşılaşırız büyük ihtimal
reyhan soy adın için de özür dilerim cnaım düşünemedim düzelttim sen diyince canım

ewt canım uzundu ohss ne oldugunu bılmıyom o ne cok cıkan bı ac ay beklıyo omu acaba
onemlı degıl canım

hayatım ben gonal-f ve cetrotide ı göbüşten vuruyorum başka iğnem yokki
sen 3 tane kullanıyorsunda ondan merak ettim yaaa
3.cüsü hangisi
ay amma meraklıyım ama ne yapayım gözden bir şey kaçırmak istemiyorummmm

pregon gobekten menegon kalçadan...organutran koldan.............ben bunları kullanıyorum şimdi sanırım üç gün kullanıcam sonra toplama var.............ilaçlar farklı olabılıyosanırım..............kendıne ıyı bak canım şu an yum guzel buyumuş kan tahlılındede çıkıyo sonuçlar............

Menegon ve organutron yumurtaların aynı derecede büyümesini sağlıyor.Bu iğnalerden biri hızlı büyüyen yumurtaları yavaşlatıyor yani frene basıyor , diğeride yavaş gidenlerin gelişimini hızlandırıyor.Bende 5-6 gün kullanmıştım bu iğneleri.

yumurtalıkların aşırı cevap veriyor snrasında gebelikte oluşursa yumurta toplanan yerlerde içi su dolu kuyucuklar oluşabiliyor.. ınşallah 30 tane toplanır bu tedavide hepside kaliteli olur :) ammaçok istiyorum dimi :) düğüne gittim bu akşam evede yeni geldim bakmadan edemedim öpüyorum sizi..

bugun k k nın buluşması var kızlar gelen var mı tanışalım işi ayarlarsam ben gıtmek ıst..........tanışmak ıst nerdesınız hadı hava guzel sızde gelınnnnnnnnnnn

aa bu bugünmü söylenir yaa nerede buluşma kimler gelecek

gulencım bı sey anlatmadın ne oldu gene canın cok acıdımı orana yapmıyacagına sevındım bendede yapmaz o zaman herhalde yoksa alıstımı vucudun hemen canım

selam kızlar buluşmaya gıttım ya sızden yanı tup bebekten kımse yokktu...........bı gunde bızler bulışalım ama guzeldı tanışmak hava öokkkk sıcaktı

slm el muallım tedavi nasıl gıdıo iyimisin geliorum ama denk gfelmiyoruz sanırım gorüsmek umuduyla

canım ya gıtme...olmuyo sen nasılsın......ben iğnelere devam bakalım gıdıyoz...........bındık bı alamete gıdıyoz kıyamete..............sen ne almdesın....kendıne ıyı bak.....gelışmelerı yaz

slm canım bende ne olsun beklemedeyım ama artık canım cok sıkılıo
evden bunaldım pazartesi yaptırmama gerek ama ben cuma gunu yaptıracam zaten varsa cıkar ole degilmi

hayır bence yaptırma erken moralın bozulmasın bazen gerçeketen çıkmuıyoo.....gununu bekle canım inşç sevınecez...........dua ile ................

Back
X