Tp Bebek ve Akupunktur

Hadi hayırlısı canım, ama el-muallimin de söylediği gibi fırsatın varsa akupunkturu da bir araştır. bende yeni başladım. Ben stres için başladım, ama tedavi edici etkiside varmış... Sakıncası yoksa sendeki sorun neydi canım?

bende yaş ileri. yumurta rezervi az. 6 tane toplandı 2 tane döllendi ama sonuç negatif. o nedenle sayı kalite arttırır ne duyarsam yapmaya başladım. daha önceden sonuçlanmasa da hamile kalmışlığım var. yani durumu ümitsiz görmüyoum olacak inşallah. akupuntur için henüz erken. haftya kontrole gideceğim ama bir sonraki en erken agustos gibi olur herhalde. belki biz eylülü de bekleriz. keşke bu arada kendi gelse :Saruboceq:

gulen bugun tembelsın heekaydirigubbakcemile ne oldu kız sana bugun cokmu yoruldun gene cokmu acıdı neler konustun doktolla kızlar gercekten ıse yarayacakmı acaba artık sende goruruz gulen gercı senden once muallımde gorcez gulen senın kac yumurtan olusmustukaydirigubbakcemile

herkese hayırlı saahlar...........ben iğnelere devam b i gobekten bı kalçadan bı koldannnnn
delık deşik oluyomm yanı rabbuım kolaylaştısın hepımıze.kemdınnıze ıyı bakın

ve bugun akupunturun 3. seansına gıdıcem kızlar...........yumoşlarım ıyı buyumuş .........iğnesız tedavı uygulasın dıyıde toprakcım ne dresın canım artuk buyuduler ....sanırım cuma cumartesı toplıcaklar..kendınız e ııyı bakın.............

bugünmü yumoşların toplanacak ablacımm ?

reyhancım benim 24 yumoşum toplanmıştı canım senin ne kadar toplandı ? ben doktora bu sayfadan bahsettim o zaman sana sakin sakin yapım da beni şikayet etme dedi .. Ben biraz konuştum bu tedaviyi krşılamak için maddi yardım istedimi ailemden oda dediki şuna inan biz gerçekten sen hamile kal diye ugraşıyoruz bunlaır hiç biri boş şeyler değil..

bende yaş ileri. yumurta rezervi az. 6 tane toplandı 2 tane döllendi ama sonuç negatif. o nedenle sayı kalite arttırır ne duyarsam yapmaya başladım. daha önceden sonuçlanmasa da hamile kalmışlığım var. yani durumu ümitsiz görmüyoum olacak inşallah. akupuntur için henüz erken. haftya kontrole gideceğim ama bir sonraki en erken agustos gibi olur herhalde. belki biz eylülü de bekleriz. keşke bu arada kendi gelse :Saruboceq:

hiç ümidini kaybetme arkadaşım, benim dayım ve yengeminde 21 yıl boyunca çocukları olmadı, sonra yengem normal yoldan hamile kaldı ve 43 yaşında doğurdu, şimdi zehranur'umuz 7 yaşında... Allah sana da o günleri göstersin inşallah... Ama yengem de hiç ümidini kaybetmedi, bu çok önemli. Allah yardımcın olsun....

ve bugun akupunturun 3. seansına gıdıcem kızlar...........yumoşlarım ıyı buyumuş .........iğnesız tedavı uygulasın dıyıde toprakcım ne dresın canım artuk buyuduler ....sanırım cuma cumartesı toplıcaklar..kendınız e ııyı bakın.............

Günaydın muallimcim, birdahaki kontrolünde yumoşlara bizdende selam söyle.. Teyzelerin seni merakla bekliyorlar de.... Kolay gelsin canım... Öptüm....

günaydın arkadaşlar ben akupunktur olmuyorum ama ilk tüp bebek tedavimin ikinci günü bugün iğnelerimi olucam ilkini dün oldum bugün ikinci cok heyecanlıyım yahu

günaydın arkadaşlar ben akupunktur olmuyorum ama ilk tüp bebek tedavimin ikinci günü bugün iğnelerimi olucam ilkini dün oldum bugün ikinci cok heyecanlıyım yahu

hayırlı olsun tedavin, inşallah güzel haberler vereceksin bize... tedavi için nereye gidiyorsun...

inşallagh güzel sonuclar elde ederin canım

bugünmü yumoşların toplanacak ablacımm ?

reyhancım benim 24 yumoşum toplanmıştı canım senin ne kadar toplandı ? ben doktora bu sayfadan bahsettim o zaman sana sakin sakin yapım da beni şikayet etme dedi .. Ben biraz konuştum bu tedaviyi krşılamak için maddi yardım istedimi ailemden oda dediki şuna inan biz gerçekten sen hamile kal diye ugraşıyoruz bunlaır hiç biri boş şeyler değil..

ne kadar cok cıkmıs benden 11 tane cıktı bende soylemıstım noral terafıyı sordum oda cok acıtıyomus dıye oda nerde bılıyon dedı bu kulupten bahsettım o da gırıp okumustur belkı yazılarımız ınsallah canım hepımız emelımıze ulasırız temennımız bukaydirigubbakcemile5

senin önceki tedavilerin uzunmuydu ?
maşallah de kıs inşallah seninde çok yumoşun çıkar canım
ben ohss olmasam bari 30 yumoş olmuştu zira ilkinde 24 toplanmıştı :ecrin_bebek: pazartesi karşılaşırız büyük ihtimal
reyhan soy adın için de özür dilerim cnaım düşünemedim düzelttim sen diyince canım

ey türk gencliği bu kardeşiniz şuan gene balkon sefası yapıyor hemide kahvaltı güneşten korunuyorum şemsiyem var ohhh değmeyin keyfimee

herkese hayırlı saahlar...........ben iğnelere devam b i gobekten bı kalçadan bı koldannnnn
delık deşik oluyomm yanı rabbuım kolaylaştısın hepımıze.kemdınnıze ıyı bakın

göbişteni anladımdaayerimseniben
kalçadan ve koldan ne anacımmmm CADIARZU
bir şeymi kaçırıyorumm bennn:uhm:

Back
X