Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar nasılsınız............doktordan geldım cok sukur mınıklerım ıyı............progestrıonu kestı artık doktorum........................herkesı opt..............mucuks

kızlar nasılsınız............doktordan geldım cok sukur mınıklerım ıyı............progestrıonu kestı artık doktorum........................herkesı opt..............mucuks

canım tebrikler..çok sevindim ..ne kadarlık oldun canım..doktorun kim..inşalllah rabbim kucagınada almayı nasip eder..:1hug:

hadi gözün aydın bitanem bende bakalım ya yarın yada perşembe kese görmeye gideceğim canım dua et banada :Saruboceq:

canım tebrikler..çok sevindim ..ne kadarlık oldun canım..doktorun kim..inşalllah rabbim kucagınada almayı nasip eder..:1hug:

canım cok sagol ınş 4. ayımıza gırdık canım...........amın ınşşşşşşş ............ben camlıca medıcana omer faruk beye gıdıyorum.........sen ne alemdesın rabbım ıyı ets canım..................dua ıle

hadi gözün aydın bitanem bende bakalım ya yarın yada perşembe kese görmeye gideceğim canım dua et banada :Saruboceq:

canım cok sagol.............ınş keseyı gorunce cok rahatlıcannnnnnnn.............cok guzel ınş canım rabbım sıkıntısız gunler nasıp ets...........dua ıle...........

Zümmincim kızın için çok sevindim canım
hadi belkide kızınında şifasını verecek yüce allah
iki mutluluğu birden yaşacaksındır inşşşşşallahhh

Muallimcin bebeklerin iyilermiş çok sevindim allah korusun üçünüde senide

eeeeeeee cinsiyetleri belli değilmi yoksam bizden saklıyonmuuuuu
öptümmmmmmmmmm

canım çok sevindim inşşş sonuna kadar çok rahat gider üçünü de sorunsuz kucağına alırsın

serapcım yok kız sölemıyo doktorum bellı olomaz sımdı doyo..........ınş onbes gun sonra der artık............saglıkla gelsınlerde.............ama sıze solıcem kımseye demıcem catlasınlar bırazcık.............ıyı bak kendıne.................................burgecım hayırlı ols ....................

canım denızcım rabbım razı ols ınşşşşşşşşşş...............kısa zamanda senıde gorelım yanıımzda ınşşşşşşşşşşşşşş

serappyt teşekkür ederim darısı sizlere inşallah..Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Canım çok güzel ya, maşallah herşey yolunda gidiyor, çok seviniyorum güzel haberler aldıkça, sonuna kadar böyle gidecek Allahın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…