- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.021
kızlar nasılsınız............doktordan geldım cok sukur mınıklerım ıyı............progestrıonu kestı artık doktorum........................herkesı opt..............mucuks
kızlar nasılsınız............doktordan geldım cok sukur mınıklerım ıyı............progestrıonu kestı artık doktorum........................herkesı opt..............mucuks
canım tebrikler..çok sevindim ..ne kadarlık oldun canım..doktorun kim..inşalllah rabbim kucagınada almayı nasip eder..:1hug:
canım tebrikler..çok sevindim ..ne kadarlık oldun canım..doktorun kim..inşalllah rabbim kucagınada almayı nasip eder..:1hug:
hadi gözün aydın bitanem bende bakalım ya yarın yada perşembe kese görmeye gideceğim canım dua et banada :Saruboceq:
burge.....senin değerin kaçtı......:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız..
hepimiz için hayırlı bereketli sağlıklı bir gün olsun inşallah..
keseyi gördük çok şükür kızlar..tek kese var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?