Tp Bebek ve Akupunktur

gülsüm ben bi yerde okudum senin 3 kızının isimlerinii :) ama pek hatırlamıyorum alya vardı galbaa

benimde iştahım acıkk ac kalıyoum bilerek yoksa günde 1.5 ekmek bazen 2 ekmekiyorum ekmeğin üzerine bazen salça bazen ketcap süreüyorum midem agrıyor yemessem

dıkkat et kepeklı ekmek çok yeme arada bugday ye demır eksıklığı yapıyo zaten bıze demır lazım dokt demıştı en gıuzelı tam bugday ekmegı.

dr önerdi ya bana kepekliyi , arada beyazda yiyiom.. ya off o zararlı bu zararlı sanki anneler çok dikkat etrmiş ben ne istersem iyiyorum ama az tadımlık ..

gulen guzel bence raba ve oto kol..........ben napcam ya........mendıl mı acsamm....
kız ye ne ıstersen ohhhhhh şışko guzel anne ol kız....
hadı sıze hayırlı aksamlar.....yarın yıne bu saatee.......

AMİİİNN CANIM İNŞALLLAH... :Saruboceq: .. el-muallim zaten hep dualımdasınız inanki..dediğin gibi birbirimizin birbirimize duası çok önemli..tabiki kabul olması RABBİMİN bileceği..muallim rabbim söle bir nasip eder sana hayırlısıyla..:1hug:

kıslarrr yaaa bu ne hız ne kadar yazmıssınız ...vallaaaa oku oku bitmiyooo.. yine de yazdıklarınızdan mahrum kalmmayım diye hepsini zar zor okudum bitmiyo yaa..el-muallim canım ben kasım gibi düşünüyom canım .o zamana kadar aku yaptıracam ..inşalllah faydasını görebilirim..bu arada bol bol duamızıda her namazımda söylüyorum.. RABBıM inaşşalah hamişleride tez yakında dogurmayı nasip eder...

saol canım yaa ben şuaralar maşallah diyim kendime çokkk rahatım önceleri hergün rüyamda bile bebek görürsüm adet olduğumu görürdüm hamileyim felan ama 2 aya yakındır hiç görmez ve düşünmez oldum artık inş da böle kafam rahat olur tedaviye kadar nazlı melekler gelir inş senin nasıl gidiyo hamişlik

bensunaz amın canım........................ınş...............kasımda ha hadı hayırlısı .........akuda sana kısmetlı gelır ınş.................

tüm hamişler ben de birn önce hamiş olup aranıza katılmak istiyorum ben de bebek muhabbeti yapmak istiyorum. bu gidişle ben hamile kaldığımda siz kucağınıza alacaksınız

ınş denızcı amın.......ols hamış ol da bız dogıurduktan sonra dogur ..........yetr kı ol............hem aramıazda 4 5 ay olur............benımkıler sızınkıler dover..........opuyorumnanaktan............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…