- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.741
Denizcim iyi bir sayı bence ama önemli olan kaliteleri biliyorsun.Ben bu çörekotu karışımına yumurta toplanana kadar devam ettim.O karışım yumurta kalitesini arttırıyor.
denızcımmmmmmmmmmmmmm................... cok guzel ya masallah benımde öleydı arttı dokuz toplandı..............yum toplanana dek sabahları bal çoerotu tarcın ye bol suyla ..................ınşşşşşşşşş erabbım mahcup etmesın .............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
el-muallim maşallah bayağı yol katetmişsin. allah nazarlardan saklasın. zaman ne çabuk geçiyor dimi? (tabi bunu bi de sana sormak gerek) :) cinsiyetleri belli mi bebişlerin. merak ettim.
sagol canım benım..............evet zaman gecıyoo ınan bekleyenlere zor gecıyo hanı calışssanm ıyı olcak ama dokt ızın vermıyo evdeyım yanı............canım ıkısı kız bırı bellı degıl hayırlısıı ınşşşşşşşş..............sen nasılsın canım........
el muallim şenay toprak ve diğerleri ben bugün iğnelerime başladım. 6 folikülüm varmış ve öğrenim en fazla 6 gelişebilir demekmiş. neyse sizlerdn bitkisel kulalnanlar (incir, bal-polen çörekotu, hayıt tohumu) tedaviye başlayınca bıraktınız mı? yumurta toplamaya veya transfere kadar devem ettiniz mi ne yapayım karar veremedim? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?