Tp Bebek ve Akupunktur

Denizcim iyi bir sayı bence ama önemli olan kaliteleri biliyorsun.Ben bu çörekotu karışımına yumurta toplanana kadar devam ettim.O karışım yumurta kalitesini arttırıyor.

Burgecim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et...Bulutçum şenaycım bebiş biraz süprizi seviyor galiba.Aslında cinsiyetini öğrenmeyi en çok cicilerini yavaş yavaş almaya başlamak için istiyorum.Neyse artık 2 hafta daha bekleyeceğiz.

denızcımmmmmmmmmmmmmm................... cok guzel ya masallah benımde öleydı arttı dokuz toplandı..............yum toplanana dek sabahları bal çoerotu tarcın ye bol suyla ..................ınşşşşşşşşş erabbım mahcup etmesın .............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

el-muallim maşallah bayağı yol katetmişsin. allah nazarlardan saklasın. zaman ne çabuk geçiyor dimi? (tabi bunu bi de sana sormak gerek) :) cinsiyetleri belli mi bebişlerin. merak ettim.

Denizcim iyi bir sayı bence ama önemli olan kaliteleri biliyorsun.Ben bu çörekotu karışımına yumurta toplanana kadar devam ettim.O karışım yumurta kalitesini arttırıyor.

hadi ya dr sayı artmaz dedi? ama figen 26 da başta 4 vardı sonra 8 oldu dedi? doktorlarında ne dediği belli olmuyor belki gözükmeycek kadar küçükler büyümez moral bozmayayım diye öyle diyorlardır. aslında hiç farketmez ilk tedavide de 7 tane gelişmiş 6 toplanmış hepsi işleme girmiş 2 döllenmiş ve kimyasal olmuştu. anladım ki önemli olan kaliteli olmaları. belki 6 tane gelişir ama 3-4 tanesi şahane bir şekilde döllenir:Saruboceq::Saruboceq:

madem siz kullandınız ve başarılı oldunuz ben toplamaya kadar bal-polen-çörekotu karışımını ve günde 2 zeytinyağı dökülmüş incirimi yemeğe devam edeciğim. hayıt tohumunu kesiyorum o zaten daha çok hormonlar için.
inşallah rabbim kısmet ederse bu bayrama hamile müjdemi alacağım çifte bayram yapacağım. inşş rabbimin taktiri hayırlıysa olsun....

el-muallim maşallah bayağı yol katetmişsin. allah nazarlardan saklasın. zaman ne çabuk geçiyor dimi? (tabi bunu bi de sana sormak gerek) :) cinsiyetleri belli mi bebişlerin. merak ettim.

sagol canım benım..............evet zaman gecıyoo ınan bekleyenlere zor gecıyo hanı calışssanm ıyı olcak ama dokt ızın vermıyo evdeyım yanı............canım ıkısı kız bırı bellı degıl hayırlısıı ınşşşşşşşş..............sen nasılsın canım........

denızcım ınş ıyı olacak doktor umutlandırmak ıstemenılştır anma tutsunda bı tane tutsun ınşşşşşşşşşşş

oo süpermiş. allah tamamına erdirir inşallah. ben iyiyim canım sağol. biraz ara verdik tedaviye. hayıt filan içiyorum bu arada. bekliyoruz işte. hayırlısı.

canım hadi hayırlısı, inşallah güzel güzel döllenirler, bence de artar yum. sayısı, benim kontrollerde saydıklarından bile hep fazla yum toplanıyordu... ama arkadaşların dediği gibi önemli olan kaliteli olmaları....
Ben hayıt-civanperçemi içiyordum, bıraktım iğnelere başlayınca, saf arı sütü almaya devam ettim.... doktoruma sormuştum arı sütünü de, sakıncası yok demişti... yediğin içtiğin herşey şifa olsun inşallah......

burgecim geçmiş olsun canım, senin bebiş pek nazlı çıktı ya, hep yatırıyor seni.... inşallah bi daha tekrarlamaz canım....
muallimcim, ben iyiyim, bugünlerde işler biraz yoğun ama vakit daha güzel geçiyor, kendimi dinlemeye pek fırsatım olmuyor, sen nasılsın canım...

senaycım ıyısın masallah calış valla evde sıkılıyorum...............ınş hayırlısıyla gecer bu gunlerde alırız bebışlerı koynumuza sonra yenı hamoışlerle dolar burası ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

senı senı.............nerdesın bakım...................gezıyooooooooon baska yerde...............buraya gırmıyoonn begenmıyoon benı demı....................klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…